MrTech Üye Vatron' Alıntı: hatları karıştırdım o zaman iyi gibi olmaz, iyi ol iyi Genişletmek için tıkla ... Abi bazi seyler zor olunca bir yere kadar sabredebiliyor, dayanabiliyorsun. Bende kendimi daha guclu kilmaya calisiyorum. Insallah iyi olurum abim.
Vatron' Alıntı: hatları karıştırdım o zaman iyi gibi olmaz, iyi ol iyi Genişletmek için tıkla ... Abi bazi seyler zor olunca bir yere kadar sabredebiliyor, dayanabiliyorsun. Bende kendimi daha guclu kilmaya calisiyorum. Insallah iyi olurum abim.
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: hoşgeldin abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kardeşim hoş buldum. İyiyim çok şükür, haberler sende
__xXx__' Alıntı: hoşgeldin abi nasılsın Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kardeşim hoş buldum. İyiyim çok şükür, haberler sende
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: teşekkürler kardeşim hoş buldum. İyiyim çok şükür, haberler sende Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin Gokcen abim.Buralara ugrar miydin yahu
OttomaN TigeR' Alıntı: teşekkürler kardeşim hoş buldum. İyiyim çok şükür, haberler sende Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin Gokcen abim.Buralara ugrar miydin yahu
OttomaN TigeR Üye Dede' Alıntı: Vay tertibim.Senin de rütbeyi kutlayamadım Hayırlı olsun.Umarım parmakla gösterilen bir mod olursun.Seni önerdiğim günler geldi aklıma.Demek ki bende bir ışık var Genişletmek için tıkla ... teşekkürler tertibim
Dede' Alıntı: Vay tertibim.Senin de rütbeyi kutlayamadım Hayırlı olsun.Umarım parmakla gösterilen bir mod olursun.Seni önerdiğim günler geldi aklıma.Demek ki bende bir ışık var Genişletmek için tıkla ... teşekkürler tertibim
OttomaN TigeR Üye MrTech' Alıntı: Hosgeldin Gokcen abim.Buralara ugrar miydin yahu Genişletmek için tıkla ... Biz hep buradayız kardeşim
MrTech' Alıntı: Hosgeldin Gokcen abim.Buralara ugrar miydin yahu Genişletmek için tıkla ... Biz hep buradayız kardeşim
MrTech Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Biz hep buradayız kardeşim Genişletmek için tıkla ... Ne guzel bari eski maxi olmasa bile gene maxinin efsaneleri, fenomenleri, abileri burada cok sukur. aril:
OttomaN TigeR' Alıntı: Biz hep buradayız kardeşim Genişletmek için tıkla ... Ne guzel bari eski maxi olmasa bile gene maxinin efsaneleri, fenomenleri, abileri burada cok sukur. aril:
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Bende ben gelince kaçtılar sandım Anıl Genişletmek için tıkla ... olur mu hiç sayın yöneticim. saygılar efenim
OttomaN TigeR' Alıntı: Bende ben gelince kaçtılar sandım Anıl Genişletmek için tıkla ... olur mu hiç sayın yöneticim. saygılar efenim
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bu arada sen nasılsın bakalım? Genişletmek için tıkla ... Abi ben halen far mevzundayım ya şimdi sadece dış plastik kırılsa bişey olmamış farı komple mi değişecekler
OttomaN TigeR' Alıntı: Bu arada sen nasılsın bakalım? Genişletmek için tıkla ... Abi ben halen far mevzundayım ya şimdi sadece dış plastik kırılsa bişey olmamış farı komple mi değişecekler
OttomaN TigeR Üye Vatron' Alıntı: olur mu hiç sayın yöneticim. saygılar efenim Genişletmek için tıkla ... Sen bari yapma bunu abi. nasılsın?
Vatron' Alıntı: olur mu hiç sayın yöneticim. saygılar efenim Genişletmek için tıkla ... Sen bari yapma bunu abi. nasılsın?
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: Abi ben halen far mevzundayım ya şimdi sadece dış plastik kırılsa bişey olmamış farı komple mi değişecekler Genişletmek için tıkla ... Dünür hayırdır ne farı bu? Senin araba mı? :confused:
TheFenomen' Alıntı: Abi ben halen far mevzundayım ya şimdi sadece dış plastik kırılsa bişey olmamış farı komple mi değişecekler Genişletmek için tıkla ... Dünür hayırdır ne farı bu? Senin araba mı? :confused:
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap OttomaN TigeR' Alıntı: Sen bari yapma bunu abi. nasılsın? Genişletmek için tıkla ... yav ben seni sevdiğimden yapıyorum. yoksa çok yakışmış mavi renk kardeşime. çok şükür bir yaramazlık yok. arada uğrayıp hasret gidereyim dedim.
OttomaN TigeR' Alıntı: Sen bari yapma bunu abi. nasılsın? Genişletmek için tıkla ... yav ben seni sevdiğimden yapıyorum. yoksa çok yakışmış mavi renk kardeşime. çok şükür bir yaramazlık yok. arada uğrayıp hasret gidereyim dedim.