Enes Üye Dede' Alıntı: Aleyküm selam. Senden korkuyom ben Genişletmek için tıkla ... Olaylar olaylar yine rahat duramadım
Dede' Alıntı: Aleyküm selam. Senden korkuyom ben Genişletmek için tıkla ... Olaylar olaylar yine rahat duramadım
Enes Üye __xXx__' Alıntı: selâmün aleyküm uşaklar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam
__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: Aleykum selam iyiyiz sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkür ederim
__xXx__ Üye AnıL-D' Alıntı: Mercedes sanami ait Genişletmek için tıkla ... yok ama benzerinden babamda var
_YldZEneS_ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm, Tertip hoş geldin@Dede Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm, Tertip hoş geldin@Dede Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin abi
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm, Tertip hoş geldin@Dede Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm, Tertip hoş geldin@Dede Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi nasılsın