Invoke Üye AnıL-D' Alıntı: Serefsizler pkkli buraya geliyo adam oluyolar bizi bombaliyo Genişletmek için tıkla ... girsek çıkamayız anıl boşver. TheFenomen' Alıntı: ah şu tanıdık polisler yok mu Genişletmek için tıkla ...
AnıL-D' Alıntı: Serefsizler pkkli buraya geliyo adam oluyolar bizi bombaliyo Genişletmek için tıkla ... girsek çıkamayız anıl boşver. TheFenomen' Alıntı: ah şu tanıdık polisler yok mu Genişletmek için tıkla ...
ismail Üye AnıL-D' Alıntı: Onlari desecen desecen Genişletmek için tıkla ... dur şimdi siyaset diye gelebilirler değişsin bu konu
AnıL-D' Alıntı: Onlari desecen desecen Genişletmek için tıkla ... dur şimdi siyaset diye gelebilirler değişsin bu konu
Invoke Üye ben çıkıyom ya, uykum geldi.Hadi hayırlı geceler @AnıL-D @İsmail @TheFenomen Ve... @CABBAR
Enes Üye İsmail' Alıntı: onlar olmasa ikinizde sicilden kaybetçektiniz Genişletmek için tıkla ... Zındıksavar diyodu bana Ahmet abi @Dede
İsmail' Alıntı: onlar olmasa ikinizde sicilden kaybetçektiniz Genişletmek için tıkla ... Zındıksavar diyodu bana Ahmet abi @Dede
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Zındıksavar diyodu bana Ahmet abi @Dede Genişletmek için tıkla ... Vallaha mı çok iyi
TheFenomen' Alıntı: Zındıksavar diyodu bana Ahmet abi @Dede Genişletmek için tıkla ... Vallaha mı çok iyi
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: ben çıkıyom ya, uykum geldi.Hadi hayırlı geceler @AnıL-D @İsmail @TheFenomen Ve... @CABBAR Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim
-qarapapaq-' Alıntı: ben çıkıyom ya, uykum geldi.Hadi hayırlı geceler @AnıL-D @İsmail @TheFenomen Ve... @CABBAR Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeşim
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: Zındıksavar diyodu bana Ahmet abi @Dede Genişletmek için tıkla ... güzelmiş la
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: ben çıkıyom ya, uykum geldi.Hadi hayırlı geceler @AnıL-D @İsmail @TheFenomen Ve... @CABBAR Genişletmek için tıkla ... iyi geceler dostooom
-qarapapaq-' Alıntı: ben çıkıyom ya, uykum geldi.Hadi hayırlı geceler @AnıL-D @İsmail @TheFenomen Ve... @CABBAR Genişletmek için tıkla ... iyi geceler dostooom
ismail Üye sesler kesildi aniden TheFenomen' Alıntı: Evet değişik bi lakap Genişletmek için tıkla ... benim lakabım yok arada iso diyolar ondan nefret ediyorum aha bide mert noob diyo oyun bilmediğimden gerçi şimdi oyunuda biliyorum yani lakapsız kaldım
sesler kesildi aniden TheFenomen' Alıntı: Evet değişik bi lakap Genişletmek için tıkla ... benim lakabım yok arada iso diyolar ondan nefret ediyorum aha bide mert noob diyo oyun bilmediğimden gerçi şimdi oyunuda biliyorum yani lakapsız kaldım
Enes Üye İsmail' Alıntı: sesler kesildi aniden Genişletmek için tıkla ... Ben de gideyim film falan izleyeyim bari
İsmail' Alıntı: sesler kesildi aniden Genişletmek için tıkla ... Ben de gideyim film falan izleyeyim bari