Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Bak bu yaz oldu bi tane dine müslümanlığa küfrediyodu biri la o sinirle ne güzel yapıştırdım ona burnu kırıldı da baya uğraştık karakol işleri falan Genişletmek için tıkla ... Helaaaal
TheFenomen' Alıntı: Bak bu yaz oldu bi tane dine müslümanlığa küfrediyodu biri la o sinirle ne güzel yapıştırdım ona burnu kırıldı da baya uğraştık karakol işleri falan Genişletmek için tıkla ... Helaaaal
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: Bak bu yaz oldu bi tane dine müslümanlığa küfrediyodu biri la o sinirle ne güzel yapıştırdım ona burnu kırıldı da baya uğraştık karakol işleri falan Genişletmek için tıkla ... bide iki senedir duruldum diyon la karakolluk olmuşun
TheFenomen' Alıntı: Bak bu yaz oldu bi tane dine müslümanlığa küfrediyodu biri la o sinirle ne güzel yapıştırdım ona burnu kırıldı da baya uğraştık karakol işleri falan Genişletmek için tıkla ... bide iki senedir duruldum diyon la karakolluk olmuşun
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: aferin, adam ol. (!) Genişletmek için tıkla ... Ama halen aynı kişiyim sen de ayık ol
-qarapapaq-' Alıntı: aferin, adam ol. (!) Genişletmek için tıkla ... Ama halen aynı kişiyim sen de ayık ol
ismail Üye AnıL-D' Alıntı: Ne su borusunu parcaladim yalan değil adam kelebekle gelmiş bende yok ne yapcam Genişletmek için tıkla ... kelebekle mi
AnıL-D' Alıntı: Ne su borusunu parcaladim yalan değil adam kelebekle gelmiş bende yok ne yapcam Genişletmek için tıkla ... kelebekle mi
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Ama halen aynı kişiyim sen de ayık ol Genişletmek için tıkla ... O.o... gamoon. =P
TheFenomen' Alıntı: Ama halen aynı kişiyim sen de ayık ol Genişletmek için tıkla ... O.o... gamoon. =P
Enes Üye İsmail' Alıntı: bide iki senedir duruldum diyon la karakolluk olmuşun Genişletmek için tıkla ... çaktırma bi tanıdık polis
İsmail' Alıntı: bide iki senedir duruldum diyon la karakolluk olmuşun Genişletmek için tıkla ... çaktırma bi tanıdık polis
ismail Üye bizim bi arkadaşta hafif istemeden de olsa ikinci kattan pkklıyı atmış yere tanıdık polis olmasaydı işim zordu diyo
bizim bi arkadaşta hafif istemeden de olsa ikinci kattan pkklıyı atmış yere tanıdık polis olmasaydı işim zordu diyo
Invoke Üye İsmail' Alıntı: bizim bi arkadaşta hafif istemeden de olsa ikinci kattan pkklıyı atmış yere tanıdık polis olmasaydı işim zordu diyo Genişletmek için tıkla ... İyi yapmış la, Ankaradaysa tanıştır beni TheFenomen' Alıntı: halsizim şu hiç gamamam Genişletmek için tıkla ... gamma tamam AnıL-D' Alıntı: Pkk liyimi gebersin Genişletmek için tıkla ... Bizim okulda da çok acayip olaylar vardı da anlatmayım şimdi.
İsmail' Alıntı: bizim bi arkadaşta hafif istemeden de olsa ikinci kattan pkklıyı atmış yere tanıdık polis olmasaydı işim zordu diyo Genişletmek için tıkla ... İyi yapmış la, Ankaradaysa tanıştır beni TheFenomen' Alıntı: halsizim şu hiç gamamam Genişletmek için tıkla ... gamma tamam AnıL-D' Alıntı: Pkk liyimi gebersin Genişletmek için tıkla ... Bizim okulda da çok acayip olaylar vardı da anlatmayım şimdi.
Enes Üye İsmail' Alıntı: bizim bi arkadaşta hafif istemeden de olsa ikinci kattan pkklıyı atmış yere tanıdık polis olmasaydı işim zordu diyo Genişletmek için tıkla ... ah şu tanıdık polisler yok mu
İsmail' Alıntı: bizim bi arkadaşta hafif istemeden de olsa ikinci kattan pkklıyı atmış yere tanıdık polis olmasaydı işim zordu diyo Genişletmek için tıkla ... ah şu tanıdık polisler yok mu
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: İyi yapmış la, Ankaradaysa tanıştır beni gamma tamam Bizim okulda da çok acayip olaylar vardı da anlatmayım şimdi. Genişletmek için tıkla ... polis mi değil
-qarapapaq-' Alıntı: İyi yapmış la, Ankaradaysa tanıştır beni gamma tamam Bizim okulda da çok acayip olaylar vardı da anlatmayım şimdi. Genişletmek için tıkla ... polis mi değil
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: ah şu tanıdık polisler yok mu Genişletmek için tıkla ... onlar olmasa ikinizde sicilden kaybetçektiniz
TheFenomen' Alıntı: ah şu tanıdık polisler yok mu Genişletmek için tıkla ... onlar olmasa ikinizde sicilden kaybetçektiniz