Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Anil-D

Üye
Benimki sağlam

Tepkiler: -Börteçine-

Invoke

Üye
benden büyük biri bayblade' imi benden almıştı cebimdeki kendi yaptığım çift demirliyi kafasına atmış elinden düşünce almıştım böyle de manyak bi çocukluğum geçti

Durun ben de anlataaacam

Bi çocuk vardı benden bir yaş küçük, benim beyblade çok iyiydi, dandik artislik bir iki seferlik olanlardan değildi, ortadaki metal bayağı sağlamdı geri kalan plastikti hem hafifti hem hızlıydı, kodumu oturtuyordu, bir daha bulamadım onun gibisini zaten. Neyse...
Çocuk sürekli gel kapışak gel kapışak hiç de yenemedi, hem benim topaç daha geç düştü. Neyse...
Bir gün yeni beyblade almış, gel kapışak dedi. 3 ya da 4. kattayız, apartmanın arasındayız. Taş, düz zemin, merdivenlerin orası... Neyse benim fırlattığım beyblade bununkine bir koydu, apartman boşluğundan düştü kaç kat aşağı parçalandı, yeni aldığı beyblade
Çok iyi hatırlarım bu günü.

Tepkiler: Enes, -Börteçine- ve Anil-D

Anil-D

Üye
Uyudunmu yoksa

Tepkiler: -Börteçine- ve Invoke

Enes

Üye
Meşgul o meşgul bu aralar

Invoke

Üye
uzun yazdım

Tepkiler: -Börteçine- ve Anil-D

Anil-D

Üye
Adam roman yazmis mübarek

Anil-D

Üye
Bilmedigin bişey söyle

Anil-D

Üye
Ben anlatsam ansiklopedi olur

Enes

Üye
Benim işim gücüm genelde kavga üzerineydi ufak bi tartışma olsun pata küte girişiyodum yumruk tekme tokat

Tepkiler: -Börteçine-, Anil-D ve Invoke

Invoke

Üye
Bir kaç beyblade anım daha var sonra anlatırım

Tepkiler: Enes, -Börteçine- ve Anil-D

Anil-D

Üye
Ben beybladedi patexlemiştim

Anil-D

Üye
Ben ettim disiplinlik bile oldum

Tepkiler: Invoke, Enes ve -Börteçine-

Anil-D

Üye
O niye la dün akşam mesela

Invoke

Üye
Bir günde, bir arkadaşın evindeyiz. Salonda halıları kaldırdık, mekan geniş parke beyblade akıyor, dümdüz... Baştan sonra kadar boyuna gidiyordu... Neyse tam uca geldiğinde zemin ile duvarın kesiştiği yerde bir şey olur ya

ahan da bu şey

Bundan geldi, yukarıya uçtu bir 30-40cm kadar, döndü düz düştü, dönmeye devam etti, süper hareketler yaaaa