Invoke Üye AnıL-D' Alıntı: Bunu neden sordum biliyonmu okula gidiyonmu Genişletmek için tıkla ... Gidiyor sayılırım.ama çalışmıyorum.
AnıL-D' Alıntı: Bunu neden sordum biliyonmu okula gidiyonmu Genişletmek için tıkla ... Gidiyor sayılırım.ama çalışmıyorum.
Anil-D Üye Yok be abi bi söz vardir sen vücudunla ve iradenle güveniyorsan gerisi hatirlamiyom kusura bakmayin Aristoteles sözü
Yok be abi bi söz vardir sen vücudunla ve iradenle güveniyorsan gerisi hatirlamiyom kusura bakmayin Aristoteles sözü
OttomaN TigeR Üye AnıL-D' Alıntı: Ben çok insan gördüm yasi cok ayakta yasi genc hayattan bikmiş Genişletmek için tıkla ...
AnıL-D' Alıntı: Ben çok insan gördüm yasi cok ayakta yasi genc hayattan bikmiş Genişletmek için tıkla ...
Invoke Üye AnıL-D' Alıntı: Mert hizli yaziyor baya hemde jet hizi Genişletmek için tıkla ... program izliyorum bir taraftan ama klavyem hızlıdır bir de siz mobildeyseniz ben pcden yazıyorum, etkisi büyüktür yine de pcde de olsanız kapışırım
AnıL-D' Alıntı: Mert hizli yaziyor baya hemde jet hizi Genişletmek için tıkla ... program izliyorum bir taraftan ama klavyem hızlıdır bir de siz mobildeyseniz ben pcden yazıyorum, etkisi büyüktür yine de pcde de olsanız kapışırım
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: aynen öyle Mert Genişletmek için tıkla ... pcde olsa kapışırım her türlü AnıL-D' Alıntı: Şu Turkcell olmasaydi sarjim 97 olmazdi şok makinasi saolsun Genişletmek için tıkla ... nasıl, hallettin anlamadım?
OttomaN TigeR' Alıntı: aynen öyle Mert Genişletmek için tıkla ... pcde olsa kapışırım her türlü AnıL-D' Alıntı: Şu Turkcell olmasaydi sarjim 97 olmazdi şok makinasi saolsun Genişletmek için tıkla ... nasıl, hallettin anlamadım?