Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Hayır kovmam imkansız yapmam ben öyle Genişletmek için tıkla ... yaptın yaptın
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: yaptın yaptın Genişletmek için tıkla ... Efkarlı bir anıma denk gelmiştir tersim pistir ya ondan
-qarapapaq-' Alıntı: yaptın yaptın Genişletmek için tıkla ... Efkarlı bir anıma denk gelmiştir tersim pistir ya ondan
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Efkarlı bir anıma denk gelmiştir tersim pistir ya ondan Genişletmek için tıkla ... yoo, gayet neşeliydiniz.
TheFenomen' Alıntı: Efkarlı bir anıma denk gelmiştir tersim pistir ya ondan Genişletmek için tıkla ... yoo, gayet neşeliydiniz.
Invoke Üye AnıL-D' Alıntı: İçiyoruz bide vay be efes miler ne verim abime Genişletmek için tıkla ... ne diyon la
AnıL-D' Alıntı: İçiyoruz bide vay be efes miler ne verim abime Genişletmek için tıkla ... ne diyon la
Enes Üye AnıL-D' Alıntı: İçiyoruz bide vay be efes miler ne verim abime Genişletmek için tıkla ... sudur o su sen bi daha bak
AnıL-D' Alıntı: İçiyoruz bide vay be efes miler ne verim abime Genişletmek için tıkla ... sudur o su sen bi daha bak
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: yoo, gayet neşeliydiniz. Genişletmek için tıkla ... Dilvin denen karakterin başta beri "fake" olduğunu iddia ettim yine ediyorum hatta adını değiştirmiş sanırım.
-qarapapaq-' Alıntı: yoo, gayet neşeliydiniz. Genişletmek için tıkla ... Dilvin denen karakterin başta beri "fake" olduğunu iddia ettim yine ediyorum hatta adını değiştirmiş sanırım.
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Dilvin denen karakterin başta beri "fake" olduğunu iddia ettim yine ediyorum hatta adını değiştirmiş sanırım. Genişletmek için tıkla ... Hiç bilmiyorum valla.
TheFenomen' Alıntı: Dilvin denen karakterin başta beri "fake" olduğunu iddia ettim yine ediyorum hatta adını değiştirmiş sanırım. Genişletmek için tıkla ... Hiç bilmiyorum valla.
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hiç bilmiyorum valla. Genişletmek için tıkla ... Ahmet abiyle o gece ne güldük ya krize girmiştim ben
-qarapapaq-' Alıntı: Hiç bilmiyorum valla. Genişletmek için tıkla ... Ahmet abiyle o gece ne güldük ya krize girmiştim ben
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Ahmet abiyle o gece ne güldük ya krize girmiştim ben Genişletmek için tıkla ... Niye noldu ki?
TheFenomen' Alıntı: Ahmet abiyle o gece ne güldük ya krize girmiştim ben Genişletmek için tıkla ... Niye noldu ki?
Invoke Üye AnıL-D' Alıntı: Adam içse ağlamak zorundami Genişletmek için tıkla ... Anıl ne diyon la cidden