ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben şimdi windows 7 geçiyorum, bunu neden söylüyorum? @İsmail yazamadı demesin diye. Genişletmek için tıkla ... ne işin varla 7de
-qarapapaq-' Alıntı: Ben şimdi windows 7 geçiyorum, bunu neden söylüyorum? @İsmail yazamadı demesin diye. Genişletmek için tıkla ... ne işin varla 7de
ismail Üye AnıL-D' Alıntı: Hizli yazarsin tabi soru sorummi genel kültür Genişletmek için tıkla ... bende yok be malesef genel kültür
AnıL-D' Alıntı: Hizli yazarsin tabi soru sorummi genel kültür Genişletmek için tıkla ... bende yok be malesef genel kültür
Invoke Üye İsmail' Alıntı: ne işin varla 7de Genişletmek için tıkla ... kernel flashlayıp geri gelecem. ama çıkamadım, sana yetişmekten. hani hızlıydın lan, mesajlarımı birleştiriyorum işte. noob =P
İsmail' Alıntı: ne işin varla 7de Genişletmek için tıkla ... kernel flashlayıp geri gelecem. ama çıkamadım, sana yetişmekten. hani hızlıydın lan, mesajlarımı birleştiriyorum işte. noob =P
Invoke Üye zaaa yine birleşti, ismail noldu la klavye mi bozuldu =P AnıL-D' Alıntı: Adam kabul ediyo tmm iso 911D Genişletmek için tıkla ... niye araya giriyon olum, 4lü yapacaktım
zaaa yine birleşti, ismail noldu la klavye mi bozuldu =P AnıL-D' Alıntı: Adam kabul ediyo tmm iso 911D Genişletmek için tıkla ... niye araya giriyon olum, 4lü yapacaktım
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: kernel flashlayıp geri gelecem. ama çıkamadım, sana yetişmekten. hani hızlıydın lan, mesajlarımı birleştiriyorum işte. noob =P Genişletmek için tıkla ... geçmiş sayfaları okudum gözden kaçan varmı diye
-qarapapaq-' Alıntı: kernel flashlayıp geri gelecem. ama çıkamadım, sana yetişmekten. hani hızlıydın lan, mesajlarımı birleştiriyorum işte. noob =P Genişletmek için tıkla ... geçmiş sayfaları okudum gözden kaçan varmı diye
ismail Üye AnıL-D' Alıntı: Adam kabul ediyo tmm iso 911D Genişletmek için tıkla ... ben mi kabul etmedim ben anlamam ben genel kültür
AnıL-D' Alıntı: Adam kabul ediyo tmm iso 911D Genişletmek için tıkla ... ben mi kabul etmedim ben anlamam ben genel kültür
Invoke Üye İsmail' Alıntı: geçmiş sayfaları okudum gözden kaçan varmı diye Genişletmek için tıkla ... he he, =P OttomaN TigeR' Alıntı: Uykum geldi ya bana müsaade Genişletmek için tıkla ... İyi uykular abi, hayırlı geceler.
İsmail' Alıntı: geçmiş sayfaları okudum gözden kaçan varmı diye Genişletmek için tıkla ... he he, =P OttomaN TigeR' Alıntı: Uykum geldi ya bana müsaade Genişletmek için tıkla ... İyi uykular abi, hayırlı geceler.
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: he he, =P İyi uykular abi, hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... la olum kyknın interneti kaldırmadı hızı dondu yeminle
-qarapapaq-' Alıntı: he he, =P İyi uykular abi, hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... la olum kyknın interneti kaldırmadı hızı dondu yeminle
ismail Üye AnıL-D' Alıntı: Kaça gidiyon Genişletmek için tıkla ... hazılığım ben ünide sen AnıL-D' Alıntı: Klavyemi bozuldu Genişletmek için tıkla ... sağlamda net sağlam deel triple
AnıL-D' Alıntı: Kaça gidiyon Genişletmek için tıkla ... hazılığım ben ünide sen AnıL-D' Alıntı: Klavyemi bozuldu Genişletmek için tıkla ... sağlamda net sağlam deel triple