Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Nasıl gidiyor Mert. Genişletmek için tıkla ... Kötü dersem kötü durumdakilere ayıp olur, aptalca ilerliyorum hayatta, aslında ben duruyorum hayat ilerliyor. Senin?
TheFenomen' Alıntı: Nasıl gidiyor Mert. Genişletmek için tıkla ... Kötü dersem kötü durumdakilere ayıp olur, aptalca ilerliyorum hayatta, aslında ben duruyorum hayat ilerliyor. Senin?
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim Enes'im sen nasılsın inşallah Genişletmek için tıkla ... Hep kolaylıklarla gitmiyor abi her şey var bir iki sıkıntımız ama bu halimize şükür olsun yine de.
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim Enes'im sen nasılsın inşallah Genişletmek için tıkla ... Hep kolaylıklarla gitmiyor abi her şey var bir iki sıkıntımız ama bu halimize şükür olsun yine de.
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yeteneksizsinizi izlediniz mi? Genişletmek için tıkla ... Yurt ortamında çok zor be abi hatta imkansız
OttomaN TigeR' Alıntı: Yeteneksizsinizi izlediniz mi? Genişletmek için tıkla ... Yurt ortamında çok zor be abi hatta imkansız
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sana güzel bir cevap öğreteyim mi Mert! Genişletmek için tıkla ... Şükür gibi mi?
OttomaN TigeR' Alıntı: Sana güzel bir cevap öğreteyim mi Mert! Genişletmek için tıkla ... Şükür gibi mi?
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Siz nasılsınız Gökçen Bey ağabey ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim dersem yalan olur, kötüyüm dersem inancıma dokunur. En iyisi şükre vurayım dilimi, belki o zaman kalbim kurtulur.
-qarapapaq-' Alıntı: Siz nasılsınız Gökçen Bey ağabey ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim dersem yalan olur, kötüyüm dersem inancıma dokunur. En iyisi şükre vurayım dilimi, belki o zaman kalbim kurtulur.
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim dersem yalan olur, kötüyüm dersem inancıma dokunur. En iyisi şükre vurayım dilimi, belki o zaman kalbim kurtulur. Genişletmek için tıkla ... Vuhuu Güzel laf ama normalde şükrü unuttuktan sonra, biri sorunca laf olsun diye şükür demekten kalp malp kurtulmaz.
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim dersem yalan olur, kötüyüm dersem inancıma dokunur. En iyisi şükre vurayım dilimi, belki o zaman kalbim kurtulur. Genişletmek için tıkla ... Vuhuu Güzel laf ama normalde şükrü unuttuktan sonra, biri sorunca laf olsun diye şükür demekten kalp malp kurtulmaz.
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yeteneksizde Bi dan grubu vardı İskenderun Mikado Dans izlediniz mi? Genişletmek için tıkla ... Yok
OttomaN TigeR' Alıntı: Yeteneksizde Bi dan grubu vardı İskenderun Mikado Dans izlediniz mi? Genişletmek için tıkla ... Yok
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ya hoş bir müzik vardı shazamı açans kadar bitti, yakalayamadım Genişletmek için tıkla ... Aman, boşver, napcan @İsmail Burada mısın, noob?
OttomaN TigeR' Alıntı: Ya hoş bir müzik vardı shazamı açans kadar bitti, yakalayamadım Genişletmek için tıkla ... Aman, boşver, napcan @İsmail Burada mısın, noob?
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Sabah bulurum artık Senin canın mı sıkkın? Genişletmek için tıkla ... Benim mi? Yok, değil.
OttomaN TigeR' Alıntı: Sabah bulurum artık Senin canın mı sıkkın? Genişletmek için tıkla ... Benim mi? Yok, değil.
OttomaN TigeR Üye Sailfish' Alıntı: Hayırlı geceler MaxiCep Ailem, ben geldim. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... İyiyim ben çok şükür, hoş geldin sanada hayırlı geceler.
Sailfish' Alıntı: Hayırlı geceler MaxiCep Ailem, ben geldim. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... İyiyim ben çok şükür, hoş geldin sanada hayırlı geceler.
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Benim mi? Yok, değil. Genişletmek için tıkla ... Aman öyle olsun
Invoke Üye Sailfish' Alıntı: Hayırlı geceler MaxiCep Ailem, ben geldim. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin, sen nasılsın? OttomaN TigeR' Alıntı: Aman öyle olsun Genişletmek için tıkla ... Budizmde cesetleri yakmak var mı?
Sailfish' Alıntı: Hayırlı geceler MaxiCep Ailem, ben geldim. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin, sen nasılsın? OttomaN TigeR' Alıntı: Aman öyle olsun Genişletmek için tıkla ... Budizmde cesetleri yakmak var mı?