Invoke Üye narnia16' Alıntı: Nasıl gidiyor. Uzun süredir uğramıyorum buralara Genişletmek için tıkla ... ben de uğramıyorum idare eder, seni sormalı?
narnia16' Alıntı: Nasıl gidiyor. Uzun süredir uğramıyorum buralara Genişletmek için tıkla ... ben de uğramıyorum idare eder, seni sormalı?
narnia16 Üye -qarapapaq-' Alıntı: ben de uğramıyorum idare eder, seni sormalı? Genişletmek için tıkla ... İyi diyelim iyi olsun. Neyse ben kaçar çok kalmayayım. Kendine iyi bak
-qarapapaq-' Alıntı: ben de uğramıyorum idare eder, seni sormalı? Genişletmek için tıkla ... İyi diyelim iyi olsun. Neyse ben kaçar çok kalmayayım. Kendine iyi bak
Invoke Üye narnia16' Alıntı: İyi diyelim iyi olsun. Neyse ben kaçar çok kalmayayım. Kendine iyi bak Genişletmek için tıkla ... Sen de =)
narnia16' Alıntı: İyi diyelim iyi olsun. Neyse ben kaçar çok kalmayayım. Kendine iyi bak Genişletmek için tıkla ... Sen de =)
Invoke Üye marist' Alıntı: Kim uğruyor kii Eski aktifliğini kaybetmiş Genişletmek için tıkla ... amaaan boşver =P
marist' Alıntı: Kim uğruyor kii Eski aktifliğini kaybetmiş Genişletmek için tıkla ... amaaan boşver =P
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Selam Mert, maşallah hemen hemen her konuda görüyorum seni.
-qarapapaq-' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Selam Mert, maşallah hemen hemen her konuda görüyorum seni.
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selam Mert, maşallah hemen hemen her konuda görüyorum seni. Genişletmek için tıkla ... 'yum.
OttomaN TigeR' Alıntı: Selam Mert, maşallah hemen hemen her konuda görüyorum seni. Genişletmek için tıkla ... 'yum.
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin kardeşim senin de gecen hayrolsun Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Gökçen abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Hoş geldin kardeşim senin de gecen hayrolsun Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Gökçen abi
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Nasılsın Gökçen abi Genişletmek için tıkla ... İyiyim Enes'im sen nasılsın inşallah
TheFenomen' Alıntı: Nasılsın Gökçen abi Genişletmek için tıkla ... İyiyim Enes'im sen nasılsın inşallah