Yusuf0111_Oğuzhan Üye AnıL-D' Alıntı: Kayahan sen 9unda ben onunda uye olmusum la Genişletmek için tıkla ... beni takmayanı takmam diyorsun
AnıL-D' Alıntı: Kayahan sen 9unda ben onunda uye olmusum la Genişletmek için tıkla ... beni takmayanı takmam diyorsun
UpOneTR Üye AnıL-D' Alıntı: Bak iste eskiden sen boyle degildin ilyas cok degistin Genişletmek için tıkla ... Sen beni az önce Sildin DOSTUM ben ne yapaym
AnıL-D' Alıntı: Bak iste eskiden sen boyle degildin ilyas cok degistin Genişletmek için tıkla ... Sen beni az önce Sildin DOSTUM ben ne yapaym
Kayahan14 Üye AnıL-D' Alıntı: Kayahan sen 9unda ben onunda uye olmusum la Genişletmek için tıkla ... büyüğüm senden
AnıL-D' Alıntı: Kayahan sen 9unda ben onunda uye olmusum la Genişletmek için tıkla ... büyüğüm senden
UpOneTR Üye AnıL-D' Alıntı: Sen beni once silmistin zaten Genişletmek için tıkla ... Edebiyat yapasım geldide yapmycam Gül geç nasıl düşnmek istiyosan iyle düşn
AnıL-D' Alıntı: Sen beni once silmistin zaten Genişletmek için tıkla ... Edebiyat yapasım geldide yapmycam Gül geç nasıl düşnmek istiyosan iyle düşn
UpOneTR Üye Kimse için kendimi yormuyorum günü birlik yaşyorum günü kurtarmaya çalşyorum geçmiş yada gelecekle ilgilenmiyorum sana özgü bişey değil.
Kimse için kendimi yormuyorum günü birlik yaşyorum günü kurtarmaya çalşyorum geçmiş yada gelecekle ilgilenmiyorum sana özgü bişey değil.