Enes Üye AnıL-D' Alıntı: Evet benimya hele şükür ya Genişletmek için tıkla ... Tamam dışlanmadığını hissetiysen gidebilirsin yine
AnıL-D' Alıntı: Evet benimya hele şükür ya Genişletmek için tıkla ... Tamam dışlanmadığını hissetiysen gidebilirsin yine
Enes Üye AnıL-D' Alıntı: Kovuyosun he nnasilsin Genişletmek için tıkla ... Sen gececilerde takılmayın bıraktın sanki kankaların mı girmiyo artık foruma Hamd olsun iyiyim sen nasılsın ?
AnıL-D' Alıntı: Kovuyosun he nnasilsin Genişletmek için tıkla ... Sen gececilerde takılmayın bıraktın sanki kankaların mı girmiyo artık foruma Hamd olsun iyiyim sen nasılsın ?
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Hoş bulduk efendim Nasılsın abi Genişletmek için tıkla ... iyiyim Enes çok şükür
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim Enes çok şükür Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin abi Bu arada lumia 1520 de gözüm kaldı
OttomaN TigeR' Alıntı: iyiyim Enes çok şükür Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin abi Bu arada lumia 1520 de gözüm kaldı
Enes Üye AnıL-D' Alıntı: Onlar kimdiki ? Bi seni felan hatirliyom yani Genişletmek için tıkla ... Hikmet miydi
AnıL-D' Alıntı: Onlar kimdiki ? Bi seni felan hatirliyom yani Genişletmek için tıkla ... Hikmet miydi
OttomaN TigeR Üye TheFenomen' Alıntı: Allah daim etsin abi Bu arada lumia 1520 de gözüm kaldı Genişletmek için tıkla ... güzel cihaz harbiden Nokia yapmış bu sefer
TheFenomen' Alıntı: Allah daim etsin abi Bu arada lumia 1520 de gözüm kaldı Genişletmek için tıkla ... güzel cihaz harbiden Nokia yapmış bu sefer
Enes Üye OttomaN TigeR' Alıntı: güzel cihaz harbiden Nokia yapmış bu sefer Genişletmek için tıkla ... Ben telefon alma hevesiyle bi ara 4s i sattım daha sonra Wonderla kaldım abi hevesim kaçtı Tam heves ediyorum sonra twitter whatsapp mesaj arama ne gerek var almaya sonra yine heves ediyorum kısır döngüye girdim
OttomaN TigeR' Alıntı: güzel cihaz harbiden Nokia yapmış bu sefer Genişletmek için tıkla ... Ben telefon alma hevesiyle bi ara 4s i sattım daha sonra Wonderla kaldım abi hevesim kaçtı Tam heves ediyorum sonra twitter whatsapp mesaj arama ne gerek var almaya sonra yine heves ediyorum kısır döngüye girdim
Enes Üye AnıL-D' Alıntı: Bu tapatalkta arada sapitiyo bilinmeyen sayfaya bakiyor diyo D Genişletmek için tıkla ... Kendi kendine konuşmamak gerek diyorum
AnıL-D' Alıntı: Bu tapatalkta arada sapitiyo bilinmeyen sayfaya bakiyor diyo D Genişletmek için tıkla ... Kendi kendine konuşmamak gerek diyorum