huri$ Üye iyi degilim ama yinede çok $ukur allah kimseyi sagliktan ayirmasin biraz ayaga kalkabildim bugun sizler nasilsiniz bakalim
iyi degilim ama yinede çok $ukur allah kimseyi sagliktan ayirmasin biraz ayaga kalkabildim bugun sizler nasilsiniz bakalim
minoo Üye huri$' Alıntı: iyi degilim ama yinede çok $ukur allah kimseyi sagliktan ayirmasin biraz ayaga kalkabildim bugun sizler nasilsiniz bakalim Genişletmek için tıkla ... boşver şimdi bizi..sen nasılsın nasıl oldun :/
huri$' Alıntı: iyi degilim ama yinede çok $ukur allah kimseyi sagliktan ayirmasin biraz ayaga kalkabildim bugun sizler nasilsiniz bakalim Genişletmek için tıkla ... boşver şimdi bizi..sen nasılsın nasıl oldun :/
huri$ Üye minoo' Alıntı: boşver şimdi bizi..sen nasılsın nasıl oldun :/ Genişletmek için tıkla ... yarin belli olcak guzum iyimiyim nasilim ama dedim yaa bugun biarzdaha iyiyim
minoo' Alıntı: boşver şimdi bizi..sen nasılsın nasıl oldun :/ Genişletmek için tıkla ... yarin belli olcak guzum iyimiyim nasilim ama dedim yaa bugun biarzdaha iyiyim
minoo Üye huri$' Alıntı: yarin belli olcak guzum iyimiyim nasilim ama dedim yaa bugun biarzdaha iyiyim Genişletmek için tıkla ... kıyamam ya çok geçmş olsun ablam.haber ver bize de emi :/
huri$' Alıntı: yarin belli olcak guzum iyimiyim nasilim ama dedim yaa bugun biarzdaha iyiyim Genişletmek için tıkla ... kıyamam ya çok geçmş olsun ablam.haber ver bize de emi :/
haltie Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Nasılsın KARAKARTALIM? Gsye güzel tarife uyguladınız Genişletmek için tıkla ... Büyük Kartal sensin abi Nasılız ama bu sene Yarında robinho gelirse Gsyeyapılan tarife nedir abi Hüseyin hoşgeldin kardeşim Kime sinirlendin mino Bu arada Hüseyin hariç herkes bjkli huriş mino alperen abi ben
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Nasılsın KARAKARTALIM? Gsye güzel tarife uyguladınız Genişletmek için tıkla ... Büyük Kartal sensin abi Nasılız ama bu sene Yarında robinho gelirse Gsyeyapılan tarife nedir abi Hüseyin hoşgeldin kardeşim Kime sinirlendin mino Bu arada Hüseyin hariç herkes bjkli huriş mino alperen abi ben
minoo Üye Love Prince' Alıntı: hayrola kime sinirlendin Genişletmek için tıkla ... birine değil bi konuya sinirlendim
Love Prince' Alıntı: hayrola kime sinirlendin Genişletmek için tıkla ... birine değil bi konuya sinirlendim
huri$ Üye minoo' Alıntı: kıyamam ya çok geçmş olsun ablam.haber ver bize de emi :/ Genişletmek için tıkla ... tamam tatlim merak etme ALpeRenBuGRa' Alıntı: Hayırlı sahurlar... Genişletmek için tıkla ... hayirli sahurlar Alper karde$im haltie' Alıntı: Huriş geçmiş olsun Herkese selamlar Alperen abi Mino ni yaptın Genişletmek için tıkla ... te$ekkur ederim garde$iim Love Prince' Alıntı: selam gececiler Genişletmek için tıkla ... vealeykumselam Huseyin karde$im minoo' Alıntı: sinirlendim şu an Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- KENDINIZE IYI BAKIN ALLAH SIZLERI IMANDAN SAGLIKTAN AYIRMASIN BIDE SEVDIKLERINIZDEN HAYIRLI SAHURLAR
minoo' Alıntı: kıyamam ya çok geçmş olsun ablam.haber ver bize de emi :/ Genişletmek için tıkla ... tamam tatlim merak etme ALpeRenBuGRa' Alıntı: Hayırlı sahurlar... Genişletmek için tıkla ... hayirli sahurlar Alper karde$im haltie' Alıntı: Huriş geçmiş olsun Herkese selamlar Alperen abi Mino ni yaptın Genişletmek için tıkla ... te$ekkur ederim garde$iim Love Prince' Alıntı: selam gececiler Genişletmek için tıkla ... vealeykumselam Huseyin karde$im minoo' Alıntı: sinirlendim şu an Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- KENDINIZE IYI BAKIN ALLAH SIZLERI IMANDAN SAGLIKTAN AYIRMASIN BIDE SEVDIKLERINIZDEN HAYIRLI SAHURLAR
Love Prince Üye hoşbulduk huriş abla nasılsın? halit abi arada bi bjk yi tuttuğumda oluyor bknz.: fb- bjk maçlarında --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: Sağol Hüseyincim sen nassın gardaşım Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim abi kpss moduna girdim aöf matematiğine bakmadım artık seneye kaldı
hoşbulduk huriş abla nasılsın? halit abi arada bi bjk yi tuttuğumda oluyor bknz.: fb- bjk maçlarında --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: Sağol Hüseyincim sen nassın gardaşım Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim abi kpss moduna girdim aöf matematiğine bakmadım artık seneye kaldı
minoo Üye Love Prince' Alıntı: hangi konuymuş o Genişletmek için tıkla ... Özel bir konu Hurişim ablamm çok dikkat et kendine.bana da haber ver unutma iyi geceler ablaların bi tanesi
Love Prince' Alıntı: hangi konuymuş o Genişletmek için tıkla ... Özel bir konu Hurişim ablamm çok dikkat et kendine.bana da haber ver unutma iyi geceler ablaların bi tanesi