ismail Üye ___kaptan___' Alıntı: Aynen öyle Genişletmek için tıkla ... bizde geçen gün yedik arkadaşın doğumgünü diye ben 2 dilim yedim
___kaptan___' Alıntı: Aynen öyle Genişletmek için tıkla ... bizde geçen gün yedik arkadaşın doğumgünü diye ben 2 dilim yedim
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Telefonu bozdum ya Geri tuşu çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... ondan mı küsürat yazamıyon
-qarapapaq-' Alıntı: Telefonu bozdum ya Geri tuşu çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... ondan mı küsürat yazamıyon
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Telefonu bozdum ya Geri tuşu çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... hep yeni tel almak için yapıyon
-qarapapaq-' Alıntı: Telefonu bozdum ya Geri tuşu çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... hep yeni tel almak için yapıyon
___kaptan___ Üye İsmail' Alıntı: bizde geçen gün yedik arkadaşın doğumgünü diye ben 2 dilim yedim Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun bende 12 aralıkta kardeşimin doğum gününde yiycem inşallaaaahhhh
İsmail' Alıntı: bizde geçen gün yedik arkadaşın doğumgünü diye ben 2 dilim yedim Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun bende 12 aralıkta kardeşimin doğum gününde yiycem inşallaaaahhhh
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: ondan mı küsürat yazamıyon Genişletmek için tıkla ... Telefonla uğraşıyom İsmail' Alıntı: hep yeni tel almak için yapıyon Genişletmek için tıkla ... Alacaktım da vazgeçtim hacı, o kadar zengin olmadığımı hatırlamam gerekiyormuş =P Lüzumsuz masraf. TheFenomen' Alıntı: Wonder atsan atılmaz satsan satılmaz Genişletmek için tıkla ... Benimki de wondera denk sayılır
TheFenomen' Alıntı: ondan mı küsürat yazamıyon Genişletmek için tıkla ... Telefonla uğraşıyom İsmail' Alıntı: hep yeni tel almak için yapıyon Genişletmek için tıkla ... Alacaktım da vazgeçtim hacı, o kadar zengin olmadığımı hatırlamam gerekiyormuş =P Lüzumsuz masraf. TheFenomen' Alıntı: Wonder atsan atılmaz satsan satılmaz Genişletmek için tıkla ... Benimki de wondera denk sayılır
___kaptan___ Üye -qarapapaq-' Alıntı: Telefonu bozdum ya Geri tuşu çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... Ver ver ver hemen servise ver
-qarapapaq-' Alıntı: Telefonu bozdum ya Geri tuşu çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... Ver ver ver hemen servise ver
ismail Üye ___kaptan___' Alıntı: Afiyet olsun bende 12 aralıkta kardeşimin doğum gününde yiycem inşallaaaahhhh Genişletmek için tıkla ... sağolasın kardeşim benimkide 26 aralık arakdaşlara özsütten alın diyom hep
___kaptan___' Alıntı: Afiyet olsun bende 12 aralıkta kardeşimin doğum gününde yiycem inşallaaaahhhh Genişletmek için tıkla ... sağolasın kardeşim benimkide 26 aralık arakdaşlara özsütten alın diyom hep
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Telefonla uğraşıyom Alacaktım da vazgeçtim hacı, o kadar zengin olmadığımı hatırlamam gerekiyormuş =P Lüzumsuz masraf. Benimki de wondera denk sayılır Genişletmek için tıkla ... whatsapp tapatalk twitter biraz da oyun için 2.000 TL veremem şimdi wonder da yapıyo bazen sinirden kasılsa da
-qarapapaq-' Alıntı: Telefonla uğraşıyom Alacaktım da vazgeçtim hacı, o kadar zengin olmadığımı hatırlamam gerekiyormuş =P Lüzumsuz masraf. Benimki de wondera denk sayılır Genişletmek için tıkla ... whatsapp tapatalk twitter biraz da oyun için 2.000 TL veremem şimdi wonder da yapıyo bazen sinirden kasılsa da
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Telefonla uğraşıyom Alacaktım da vazgeçtim hacı, o kadar zengin olmadığımı hatırlamam gerekiyormuş =P Lüzumsuz masraf. Benimki de wondera denk sayılır Genişletmek için tıkla ... güzel bi cevap almışsın
-qarapapaq-' Alıntı: Telefonla uğraşıyom Alacaktım da vazgeçtim hacı, o kadar zengin olmadığımı hatırlamam gerekiyormuş =P Lüzumsuz masraf. Benimki de wondera denk sayılır Genişletmek için tıkla ... güzel bi cevap almışsın
Invoke Üye düzelttim tamam TheFenomen' Alıntı: whatsapp tapatalk twitter biraz da oyun için 2.000 TL veremem şimdi wonder da yapıyo bazen sinirden kasılsa da Genişletmek için tıkla ... hee ya aynısını düşünüyorum.
düzelttim tamam TheFenomen' Alıntı: whatsapp tapatalk twitter biraz da oyun için 2.000 TL veremem şimdi wonder da yapıyo bazen sinirden kasılsa da Genişletmek için tıkla ... hee ya aynısını düşünüyorum.
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: düzelttim tamam Genişletmek için tıkla ... yanlışlıkla evinin balkonunundan düşürürsen tozla buz olur yenisi mecburi kalır
-qarapapaq-' Alıntı: düzelttim tamam Genişletmek için tıkla ... yanlışlıkla evinin balkonunundan düşürürsen tozla buz olur yenisi mecburi kalır
___kaptan___ Üye İsmail' Alıntı: sağolasın kardeşim benimkide 26 aralık arakdaşlara özsütten alın diyom hep Genişletmek için tıkla ... oda iyiymiş
İsmail' Alıntı: sağolasın kardeşim benimkide 26 aralık arakdaşlara özsütten alın diyom hep Genişletmek için tıkla ... oda iyiymiş
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: düzelttim tamam hee ya aynısını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... tamam küsüratları bekliyoruz
-qarapapaq-' Alıntı: düzelttim tamam hee ya aynısını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... tamam küsüratları bekliyoruz
Invoke Üye İsmail' Alıntı: güzel bi cevap almışsın Genişletmek için tıkla ... Cevap? Yok la kimse bişi demedi alsam, alırım. Kendim vazgeçtim.
İsmail' Alıntı: güzel bi cevap almışsın Genişletmek için tıkla ... Cevap? Yok la kimse bişi demedi alsam, alırım. Kendim vazgeçtim.
ismail Üye ___kaptan___' Alıntı: oda iyiymiş Genişletmek için tıkla ... kaliteli bir damağa ahibim ya napabilirim ki
___kaptan___' Alıntı: oda iyiymiş Genişletmek için tıkla ... kaliteli bir damağa ahibim ya napabilirim ki
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Cevap? Yok la kimse bişi demedi alsam, alırım. Kendim vazgeçtim. Genişletmek için tıkla ... ya ben düşünüyomda bazen hani eve fazla koymaz 1buçuk bin lira sonuçta taksitle olcak aylık 150 lira
-qarapapaq-' Alıntı: Cevap? Yok la kimse bişi demedi alsam, alırım. Kendim vazgeçtim. Genişletmek için tıkla ... ya ben düşünüyomda bazen hani eve fazla koymaz 1buçuk bin lira sonuçta taksitle olcak aylık 150 lira