Invoke Üye temanın ne sıkıntısı var lan =P @İsmail ___kaptan___' Alıntı: Estağfirullah önceki mesajlarda yaş hesabı yapmışınız bende 93 lüyüm hani Genişletmek için tıkla ... Hem de ne hesap
temanın ne sıkıntısı var lan =P @İsmail ___kaptan___' Alıntı: Estağfirullah önceki mesajlarda yaş hesabı yapmışınız bende 93 lüyüm hani Genişletmek için tıkla ... Hem de ne hesap
Enes Üye İsmail' Alıntı: vay be sana abi demedim mesajlarda pek ama istersen derim al bendende o kadar sen de farkettin gerek bu temaya geçiş olsun gerek diğer arkadaşların okuldur odur buduru olsun forum tat bakımından zevki azaldı.. Genişletmek için tıkla ... Hiç o konuya girme ya durum öyle olsa bile gececilerde 1 mesaj yazana kadar sayfa atlardı ama yok işte
İsmail' Alıntı: vay be sana abi demedim mesajlarda pek ama istersen derim al bendende o kadar sen de farkettin gerek bu temaya geçiş olsun gerek diğer arkadaşların okuldur odur buduru olsun forum tat bakımından zevki azaldı.. Genişletmek için tıkla ... Hiç o konuya girme ya durum öyle olsa bile gececilerde 1 mesaj yazana kadar sayfa atlardı ama yok işte
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: söylemiştin doğru hatırladım Genişletmek için tıkla ... mekan belli gibi kropaçi bi sözlede noktayı koyarım
-qarapapaq-' Alıntı: söylemiştin doğru hatırladım Genişletmek için tıkla ... mekan belli gibi kropaçi bi sözlede noktayı koyarım
___kaptan___ Üye andezitt' Alıntı: Öğrenci evine düşmede abi okumaya devam et Genişletmek için tıkla ... Öğrenci evine düşmeden okurum inşallah
andezitt' Alıntı: Öğrenci evine düşmede abi okumaya devam et Genişletmek için tıkla ... Öğrenci evine düşmeden okurum inşallah
Invoke Üye İsmail' Alıntı: mekan belli gibi kropaçi bi sözlede noktayı koyarım Genişletmek için tıkla ... vulubii
İsmail' Alıntı: mekan belli gibi kropaçi bi sözlede noktayı koyarım Genişletmek için tıkla ... vulubii
ismail Üye ___kaptan___' Alıntı: Estağfirullah önceki mesajlarda yaş hesabı yapmışınız bende 93 lüyüm hani Genişletmek için tıkla ... o zaman az kaldı yaşıtmışız. ben okuma eskiden öğrenci deyince 24-25 sandım
___kaptan___' Alıntı: Estağfirullah önceki mesajlarda yaş hesabı yapmışınız bende 93 lüyüm hani Genişletmek için tıkla ... o zaman az kaldı yaşıtmışız. ben okuma eskiden öğrenci deyince 24-25 sandım
andezitt Üye ___kaptan___' Alıntı: Öğrenci evine düşmeden okurum inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: Hiç o konuya girme ya durum öyle olsa bile gececilerde 1 mesaj yazana kadar sayfa atlardı ama yok işte Genişletmek için tıkla ... he ya andım zaten aras abidir aykut abidir mami abidir falan -qarapapaq-' Alıntı: temanın ne sıkıntısı var lan =P @İsmail Hem de ne hesap Genişletmek için tıkla ... seveni kadar sevmeyenide var
TheFenomen' Alıntı: Hiç o konuya girme ya durum öyle olsa bile gececilerde 1 mesaj yazana kadar sayfa atlardı ama yok işte Genişletmek için tıkla ... he ya andım zaten aras abidir aykut abidir mami abidir falan -qarapapaq-' Alıntı: temanın ne sıkıntısı var lan =P @İsmail Hem de ne hesap Genişletmek için tıkla ... seveni kadar sevmeyenide var
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: yaşları buçuklu buçuklu hesaplayan sen misin @-qarapapaq- Genişletmek için tıkla ... buçuk da laf mı? Aktım, resmen
TheFenomen' Alıntı: yaşları buçuklu buçuklu hesaplayan sen misin @-qarapapaq- Genişletmek için tıkla ... buçuk da laf mı? Aktım, resmen
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: yaşları buçuklu buçuklu hesaplayan sen misin @-qarapapaq- Genişletmek için tıkla ... buçuk değil yüzdeli hali
TheFenomen' Alıntı: yaşları buçuklu buçuklu hesaplayan sen misin @-qarapapaq- Genişletmek için tıkla ... buçuk değil yüzdeli hali
Enes Üye İsmail' Alıntı: he ya andım zaten aras abidir aykut abidir mami abidir falan seveni kadar sevmeyenide var Genişletmek için tıkla ... Aykut reyizle ben görüşüyorum geçen ice tea hesabı kitledi bana Sakarya üni. de ya o da
İsmail' Alıntı: he ya andım zaten aras abidir aykut abidir mami abidir falan seveni kadar sevmeyenide var Genişletmek için tıkla ... Aykut reyizle ben görüşüyorum geçen ice tea hesabı kitledi bana Sakarya üni. de ya o da
___kaptan___ Üye İsmail' Alıntı: o zaman az kaldı yaşıtmışız. ben okuma eskiden öğrenci deyince 24-25 sandım Genişletmek için tıkla ... Yok yahu okul biteli o kadar uzun zaman oldu ki bana 4-5 sene gibi geliyo
İsmail' Alıntı: o zaman az kaldı yaşıtmışız. ben okuma eskiden öğrenci deyince 24-25 sandım Genişletmek için tıkla ... Yok yahu okul biteli o kadar uzun zaman oldu ki bana 4-5 sene gibi geliyo
ismail Üye andezitt' Alıntı: Öğrenci evine düşmede abi okumaya devam et Genişletmek için tıkla ... evde kalan arkadaşlara ziyaret falan güzel oluyo
andezitt' Alıntı: Öğrenci evine düşmede abi okumaya devam et Genişletmek için tıkla ... evde kalan arkadaşlara ziyaret falan güzel oluyo
ismail Üye TheFenomen' Alıntı: Aykut reyizle ben görüşüyorum geçen ice tea hesabı kitledi bana Sakarya üni. de ya o da Genişletmek için tıkla ... haha ne güzel la işte
TheFenomen' Alıntı: Aykut reyizle ben görüşüyorum geçen ice tea hesabı kitledi bana Sakarya üni. de ya o da Genişletmek için tıkla ... haha ne güzel la işte
andezitt Üye İsmail' Alıntı: evde kalan arkadaşlara ziyaret falan güzel oluyo Genişletmek için tıkla ... öyle de o evde kalması var bide ziyaret bu iyi oluyo arada yurda gidiyoz bizde
İsmail' Alıntı: evde kalan arkadaşlara ziyaret falan güzel oluyo Genişletmek için tıkla ... öyle de o evde kalması var bide ziyaret bu iyi oluyo arada yurda gidiyoz bizde
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Mart 93 Genişletmek için tıkla ... 20.75 gibi bir şey olmalı Tabi Mart'ın kaçı olduğuna göre değişir hacı
TheFenomen' Alıntı: Mart 93 Genişletmek için tıkla ... 20.75 gibi bir şey olmalı Tabi Mart'ın kaçı olduğuna göre değişir hacı
Enes Üye İsmail' Alıntı: haha ne güzel la işte Genişletmek için tıkla ... Tek geçtiğim adamlardan biridir
___kaptan___ Üye TheFenomen' Alıntı: Mart 93 Genişletmek için tıkla ... Mart mı 93 Bende 15 Mart 93'lüyüm