unutmadığın kişiye bak...sitenin sapığı...önüne gelen kıza asılan bi asalak... Allah tan kendisiyle hiç bi muhabbetim yoktu...kalitesiz olduğu aşikardı...
ama teknik açıdan bakarsak
mino gibi toptan selam yazmak forum veritabanı giridi çıktıları adına büyük tasarruf
Ozan bunu duysa hemen kural koyar
Site yavaşlıyor
Günde 1 den fazla selam vermek ve almak yasak
Doğum günlerinizde 3 kez selam verip 7 kez selam alabilirsiniz
tabiki latife yapıyorum Maxicep sunucuları hertürlü selamı aleykümselamı ve cabasını rahatlıkla kaldıracak seviyede çıtasını genişletmiş bir tabana sahip
ama teknik açıdan bakarsak
mino gibi toptan selam yazmak forum veritabanı giridi çıktıları adına büyük tasarruf
Ozan bunu duysa hemen kural koyar
Site yavaşlıyor
Günde 1 den fazla selam vermek ve almak yasak
Doğum günlerinizde 3 kez selam verip 7 kez selam alabilirsiniz
tabiki latife yapıyorum Maxicep sunucuları hertürlü selamı aleykümselamı ve cabasını rahatlıkla kaldıracak seviyede çıtasını genişletmiş bir tabana sahip
unutmadığın kişiye bak...sitenin sapığı...önüne gelen kıza asılan bi asalak... Allah tan kendisiyle hiç bi muhabbetim yoktu...kalitesiz olduğu aşikardı...
sitenin sapığı diye tutmuyorum hafızamda... bir ara yönetimle ilgili problemler olmuştu
hatta o dönem yönetici banlayan adam olarak hafzalara kazınmıştım
yaptığım en hayırlı işlerden biriydide hatta
neyse arkadaşlar buraya doyum olmaz
yavaş yavaş saat 2 çukuruna doğru ilerliyorum, buda sabah güne maymun gibi başlamak ile aynı anlamı taşıyor
herkese iyi geceler ve fenerbahçeye başarılar diliyorum
buradan bingölde oturan sayın abim şerafettin saz a, kastamonudaki Sarsılmaz çiftine
selamlarımı... falan filan
ii geceler Maxicep
neyse arkadaşlar buraya doyum olmaz
yavaş yavaş saat 2 çukuruna doğru ilerliyorum, buda sabah güne maymun gibi başlamak ile aynı anlamı taşıyor
herkese iyi geceler ve fenerbahçeye başarılar diliyorum
buradan bingölde oturna sayın abin şerafettin saz a, kastamonudaki Sarsılmaz çiftine
selamlarımı... falan filan
ii geceler Maxicep