andezitt Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ne okuyorsun? Genişletmek için tıkla ... Bilişim Teknolojileri iki senelik okuyorum sen okuyo musun?
-qarapapaq-' Alıntı: Ne okuyorsun? Genişletmek için tıkla ... Bilişim Teknolojileri iki senelik okuyorum sen okuyo musun?
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bu yaz kötüydü çünkü. Gereksizler birden ergen doldu. Genişletmek için tıkla ... olabilir andezitt' Alıntı: Neyse bundan sonra bende olurum nasipse sizde kabul ederse tabi Genişletmek için tıkla ... tabi tabi nedemek isim yaş falan alsak fena olmaz
-qarapapaq-' Alıntı: Bu yaz kötüydü çünkü. Gereksizler birden ergen doldu. Genişletmek için tıkla ... olabilir andezitt' Alıntı: Neyse bundan sonra bende olurum nasipse sizde kabul ederse tabi Genişletmek için tıkla ... tabi tabi nedemek isim yaş falan alsak fena olmaz
Invoke Üye İsmail' Alıntı: sen napacan gece Genişletmek için tıkla ... Telefonla uğraşıyorum hacı bunu halledeyim sonra biraz düşünürüm. andezitt' Alıntı: Bilişim Teknolojileri iki senelik okuyorum sen okuyo musun? Genişletmek için tıkla ... Endüstri Müh.
İsmail' Alıntı: sen napacan gece Genişletmek için tıkla ... Telefonla uğraşıyorum hacı bunu halledeyim sonra biraz düşünürüm. andezitt' Alıntı: Bilişim Teknolojileri iki senelik okuyorum sen okuyo musun? Genişletmek için tıkla ... Endüstri Müh.
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Telefonla uğraşıyorum hacı bunu halledeyim sonra biraz düşünürüm. Endüstri Müh. Genişletmek için tıkla ... buna şimdi mi yazıyon
-qarapapaq-' Alıntı: Telefonla uğraşıyorum hacı bunu halledeyim sonra biraz düşünürüm. Endüstri Müh. Genişletmek için tıkla ... buna şimdi mi yazıyon
andezitt Üye İsmail' Alıntı: olabilir tabi tabi nedemek isim yaş falan alsak fena olmaz Genişletmek için tıkla ... İsmim emre 18 yaşındayım isparta uluborluda okuyorum aslen izmirliyim öyle işte benim sizin yaş isim falan
İsmail' Alıntı: olabilir tabi tabi nedemek isim yaş falan alsak fena olmaz Genişletmek için tıkla ... İsmim emre 18 yaşındayım isparta uluborluda okuyorum aslen izmirliyim öyle işte benim sizin yaş isim falan
Invoke Üye en baştan beğen beğen yoruldum la Arada kaçırdığım yorum var mı ki =P Toplu beğen olaydı iyiydi (@CABBAR ) İsmail' Alıntı: buna şimdi mi yazıyon Genişletmek için tıkla ... kaçırmışım panpa kızma
en baştan beğen beğen yoruldum la Arada kaçırdığım yorum var mı ki =P Toplu beğen olaydı iyiydi (@CABBAR ) İsmail' Alıntı: buna şimdi mi yazıyon Genişletmek için tıkla ... kaçırmışım panpa kızma
ismail Üye andezitt' Alıntı: İsmim emre 18 yaşındayım isparta uluborluda okuyorum aslen izmirliyim öyle işte benim sizin yaş isim falan Genişletmek için tıkla ... İsim zaten ortada bende 20 olcam yılbaşında ve bende endüstri müh. okuyom ama halen hazırlıktayım
andezitt' Alıntı: İsmim emre 18 yaşındayım isparta uluborluda okuyorum aslen izmirliyim öyle işte benim sizin yaş isim falan Genişletmek için tıkla ... İsim zaten ortada bende 20 olcam yılbaşında ve bende endüstri müh. okuyom ama halen hazırlıktayım
Invoke Üye andezitt' Alıntı: İsmim emre 18 yaşındayım isparta uluborluda okuyorum aslen izmirliyim öyle işte benim sizin yaş isim falan Genişletmek için tıkla ... Mert 19
andezitt' Alıntı: İsmim emre 18 yaşındayım isparta uluborluda okuyorum aslen izmirliyim öyle işte benim sizin yaş isim falan Genişletmek için tıkla ... Mert 19
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: en baştan beğen beğen yoruldum la Arada kaçırdığım yorum var mı ki =P Toplu beğen olaydı iyiydi (@CABBAR ) kaçırmışım panpa kızma Genişletmek için tıkla ... aykut abinin sözü mü o he la bu konudaki tüm mesajları beğenirdim
-qarapapaq-' Alıntı: en baştan beğen beğen yoruldum la Arada kaçırdığım yorum var mı ki =P Toplu beğen olaydı iyiydi (@CABBAR ) kaçırmışım panpa kızma Genişletmek için tıkla ... aykut abinin sözü mü o he la bu konudaki tüm mesajları beğenirdim
Invoke Üye İsmail' Alıntı: aykut abinin sözü mü o he la bu konudaki tüm mesajları beğenirdim Genişletmek için tıkla ... Hep der toplu beğen olsa diye
İsmail' Alıntı: aykut abinin sözü mü o he la bu konudaki tüm mesajları beğenirdim Genişletmek için tıkla ... Hep der toplu beğen olsa diye
andezitt Üye -qarapapaq-' Alıntı: Mert 19 Genişletmek için tıkla ... Yani şuan en küçük ben oluyorum memnun oldum
Invoke Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hep der toplu beğen olsa diye Genişletmek için tıkla ... Yani ben 3-5kere gördüm
-qarapapaq-' Alıntı: Hep der toplu beğen olsa diye Genişletmek için tıkla ... Yani ben 3-5kere gördüm
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hep der toplu beğen olsa diye Genişletmek için tıkla ... ben ya hiç görmedim hep kaçırdım ben senden büyük müyüm la
-qarapapaq-' Alıntı: Hep der toplu beğen olsa diye Genişletmek için tıkla ... ben ya hiç görmedim hep kaçırdım ben senden büyük müyüm la
Invoke Üye andezitt' Alıntı: Yani şuan en küçük ben oluyorum memnun oldum Genişletmek için tıkla ... 95li misin? Ben de memnun oldum, Emre.
andezitt' Alıntı: Yani şuan en küçük ben oluyorum memnun oldum Genişletmek için tıkla ... 95li misin? Ben de memnun oldum, Emre.
ismail Üye andezitt' Alıntı: Yani şuan en küçük ben oluyorum memnun oldum Genişletmek için tıkla ... bende kardeşim
andezitt' Alıntı: Yani şuan en küçük ben oluyorum memnun oldum Genişletmek için tıkla ... bende kardeşim
Invoke Üye İsmail' Alıntı: ben ya hiç görmedim hep kaçırdım ben senden büyük müyüm la Genişletmek için tıkla ... Aynıyız noob aslında ben de 20 diyebilirdim ama... Yani şöyle oluyor: 19bitmiş 20den gün almış oluyoz. 20bitecek önümüzdeki doğum gününde mesela.
İsmail' Alıntı: ben ya hiç görmedim hep kaçırdım ben senden büyük müyüm la Genişletmek için tıkla ... Aynıyız noob aslında ben de 20 diyebilirdim ama... Yani şöyle oluyor: 19bitmiş 20den gün almış oluyoz. 20bitecek önümüzdeki doğum gününde mesela.
Invoke Üye tövbe tövbe... -qarapapaq-' Alıntı: Aynıyız noob aslında ben de 20 diyebilirdim ama... Yani şöyle oluyor: 19bitmiş 20den gün almış oluyoz. 20bitecek önümüzdeki doğum gününde mesela. Genişletmek için tıkla ... Hem o hesapla, Emre de 19 olur, tabi aralık da doğmadıysa =P
tövbe tövbe... -qarapapaq-' Alıntı: Aynıyız noob aslında ben de 20 diyebilirdim ama... Yani şöyle oluyor: 19bitmiş 20den gün almış oluyoz. 20bitecek önümüzdeki doğum gününde mesela. Genişletmek için tıkla ... Hem o hesapla, Emre de 19 olur, tabi aralık da doğmadıysa =P