OttomaN TigeR Üye Emrgncy112' Alıntı: Neyse gençler hepinize hayırlı geceler, @___kaptan___ Sana hayırlı teskereler, Muhabbetteki diğer arkadaşlar sizlerede iyi muhabbetler. @- SerkeŞ - seninle konuşamadık Metin'im sana da hayırlı geceler.. Ve Üstadım @OttomaN TigeR hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Selametle refikim
Emrgncy112' Alıntı: Neyse gençler hepinize hayırlı geceler, @___kaptan___ Sana hayırlı teskereler, Muhabbetteki diğer arkadaşlar sizlerede iyi muhabbetler. @- SerkeŞ - seninle konuşamadık Metin'im sana da hayırlı geceler.. Ve Üstadım @OttomaN TigeR hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Selametle refikim
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Buralarda takılıyor ama yazmıyor...@İsmail gel lan Genişletmek için tıkla ...
Heroata Üye Emrgncy112' Alıntı: Neyse gençler hepinize hayırlı geceler, @___kaptan___ Sana hayırlı teskereler, Muhabbetteki diğer arkadaşlar sizlerede iyi muhabbetler. @- SerkeŞ - seninle konuşamadık Metin'im sana da hayırlı geceler.. Ve Üstadım @OttomaN TigeR hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Sana da iyi geceler
Emrgncy112' Alıntı: Neyse gençler hepinize hayırlı geceler, @___kaptan___ Sana hayırlı teskereler, Muhabbetteki diğer arkadaşlar sizlerede iyi muhabbetler. @- SerkeŞ - seninle konuşamadık Metin'im sana da hayırlı geceler.. Ve Üstadım @OttomaN TigeR hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Sana da iyi geceler
___kaptan___ Üye -qarapapaq-' Alıntı: Buralarda takılıyor ama yazmıyor...@İsmail gel lan Genişletmek için tıkla ... ismail abiiiiii
-qarapapaq-' Alıntı: Buralarda takılıyor ama yazmıyor...@İsmail gel lan Genişletmek için tıkla ... ismail abiiiiii
___kaptan___ Üye Emrgncy112' Alıntı: Neyse gençler hepinize hayırlı geceler, @___kaptan___ Sana hayırlı teskereler, Muhabbetteki diğer arkadaşlar sizlerede iyi muhabbetler. @- SerkeŞ - seninle konuşamadık Metin'im sana da hayırlı geceler.. Ve Üstadım @OttomaN TigeR hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
Emrgncy112' Alıntı: Neyse gençler hepinize hayırlı geceler, @___kaptan___ Sana hayırlı teskereler, Muhabbetteki diğer arkadaşlar sizlerede iyi muhabbetler. @- SerkeŞ - seninle konuşamadık Metin'im sana da hayırlı geceler.. Ve Üstadım @OttomaN TigeR hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ahmet Şafak dinlerken İsmail YK öneren youtube'a selamlarımı iletiyorum.@İsmail nabıyon la maryo mu arıyon? Genişletmek için tıkla ... geldim la geldim
-qarapapaq-' Alıntı: Ahmet Şafak dinlerken İsmail YK öneren youtube'a selamlarımı iletiyorum.@İsmail nabıyon la maryo mu arıyon? Genişletmek için tıkla ... geldim la geldim
___kaptan___ Üye Heroata' Alıntı: İzleniyoruz mileybulamadim: Genişletmek için tıkla ... kim ki o izleyen acep
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Bu arada İsmail burada mı? Genişletmek için tıkla ... Buralardayım abi nasılsın :tebessüm -qarapapaq-' Alıntı: Buralarda takılıyor ama yazmıyor...@İsmail gel lan Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Bu arada İsmail burada mı? Genişletmek için tıkla ... Buralardayım abi nasılsın :tebessüm -qarapapaq-' Alıntı: Buralarda takılıyor ama yazmıyor...@İsmail gel lan Genişletmek için tıkla ...
___kaptan___ Üye İsmail' Alıntı: geldim la geldim Genişletmek için tıkla ... aha aha aranan adam geldi
ismail Üye Heroata' Alıntı: Hos geldin nasilsin Genişletmek için tıkla ... teşekkürler çok iyiyim çok şükür sen nasılsın
Heroata' Alıntı: Hos geldin nasilsin Genişletmek için tıkla ... teşekkürler çok iyiyim çok şükür sen nasılsın
Invoke Üye İsmail' Alıntı: Buralardayım abi nasılsın :tebessüm Genişletmek için tıkla ... Sonuna bir tane daha ":" koy panpa Emrgncy112' Alıntı: Neyse gençler hepinize hayırlı geceler, @___kaptan___ Sana hayırlı teskereler, Muhabbetteki diğer arkadaşlar sizlerede iyi muhabbetler. @- SerkeŞ - seninle konuşamadık Metin'im sana da hayırlı geceler.. Ve Üstadım @OttomaN TigeR hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler, abi...
İsmail' Alıntı: Buralardayım abi nasılsın :tebessüm Genişletmek için tıkla ... Sonuna bir tane daha ":" koy panpa Emrgncy112' Alıntı: Neyse gençler hepinize hayırlı geceler, @___kaptan___ Sana hayırlı teskereler, Muhabbetteki diğer arkadaşlar sizlerede iyi muhabbetler. @- SerkeŞ - seninle konuşamadık Metin'im sana da hayırlı geceler.. Ve Üstadım @OttomaN TigeR hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler, abi...
Heroata Üye İsmail' Alıntı: teşekkürler çok iyiyim çok şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim Allaha sukur
İsmail' Alıntı: teşekkürler çok iyiyim çok şükür sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Ben de iyiyim Allaha sukur
ismail Üye ___kaptan___' Alıntı: aha aha aranan adam geldi Genişletmek için tıkla ... ben herzaman takipteyim nasılsınız
___kaptan___' Alıntı: aha aha aranan adam geldi Genişletmek için tıkla ... ben herzaman takipteyim nasılsınız
Heroata Üye -qarapapaq-' Alıntı: Sonuna bir tane daha ":" koy panpa Hayırlı geceler, abi... Genişletmek için tıkla ... Ahah dogru tespit
-qarapapaq-' Alıntı: Sonuna bir tane daha ":" koy panpa Hayırlı geceler, abi... Genişletmek için tıkla ... Ahah dogru tespit