marist Üye OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam, senden sonra geldim ama selamı alayım dedim. Nasılsın kardeşim? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin.. İyiyim Allah'a şükür sen nasılsın D. Mod'um
OttomaN TigeR' Alıntı: aleykümselam, senden sonra geldim ama selamı alayım dedim. Nasılsın kardeşim? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin.. İyiyim Allah'a şükür sen nasılsın D. Mod'um
marist Üye can 503' Alıntı: iyi geceler beyler geceniz güzel olsun Genişletmek için tıkla ... Sanada , seninde güzel olsun kardeşim.
can 503' Alıntı: iyi geceler beyler geceniz güzel olsun Genişletmek için tıkla ... Sanada , seninde güzel olsun kardeşim.
OttomaN TigeR Üye marist' Alıntı: Hoşgeldin.. İyiyim Allah'a şükür sen nasılsın D. Mod'um Genişletmek için tıkla ... daim oldun kardeşim, iyiyim bende.
marist' Alıntı: Hoşgeldin.. İyiyim Allah'a şükür sen nasılsın D. Mod'um Genişletmek için tıkla ... daim oldun kardeşim, iyiyim bende.
marist Üye OttomaN TigeR' Alıntı: daim oldun kardeşim, iyiyim bende. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın esmeran3' Alıntı: İyi geceler gençler Genişletmek için tıkla ... -qarapapaq-' Alıntı: Hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... Sizede arkadaşlar, hoşgeldiniz..
OttomaN TigeR' Alıntı: daim oldun kardeşim, iyiyim bende. Genişletmek için tıkla ... Sağolasın esmeran3' Alıntı: İyi geceler gençler Genişletmek için tıkla ... -qarapapaq-' Alıntı: Hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... Sizede arkadaşlar, hoşgeldiniz..
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim Mert sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Biraz yorgun, sabahtan beri ayaktayım, dün gece de az uyudum. Ama nasılım? İyiyim.
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim Mert sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Biraz yorgun, sabahtan beri ayaktayım, dün gece de az uyudum. Ama nasılım? İyiyim.
Invoke Üye Ben çıkayım, haydi hayırlı geceler herkese... =) OttomaN TigeR' Alıntı: Harap etme kendini kardeşim Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi, yatayım ben...
Ben çıkayım, haydi hayırlı geceler herkese... =) OttomaN TigeR' Alıntı: Harap etme kendini kardeşim Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi, yatayım ben...