Invoke Üye İsmail' Alıntı: yok la wp forumunda takılıyom kulaklık aldım bugün. sağ taraf hafif sorunlu yarın golda geri verecem bide mesajımdan alıntı yap yada taglede bildirim gelsin la Genişletmek için tıkla ... Beğendim, alıntıladım hem de tagliyom panpa @İsmail sıkıntılardayım la ben de vizeler... Yarın :/ Daha çalışmadım
İsmail' Alıntı: yok la wp forumunda takılıyom kulaklık aldım bugün. sağ taraf hafif sorunlu yarın golda geri verecem bide mesajımdan alıntı yap yada taglede bildirim gelsin la Genişletmek için tıkla ... Beğendim, alıntıladım hem de tagliyom panpa @İsmail sıkıntılardayım la ben de vizeler... Yarın :/ Daha çalışmadım
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Beğendim, alıntıladım hem de tagliyom panpa @İsmail sıkıntılardayım la ben de vizeler... Yarın :/ Daha çalışmadım Genişletmek için tıkla ... Yaparsın pampa ya ama dikkat daha şimdiden bu kadar salma son sene salarsın
-qarapapaq-' Alıntı: Beğendim, alıntıladım hem de tagliyom panpa @İsmail sıkıntılardayım la ben de vizeler... Yarın :/ Daha çalışmadım Genişletmek için tıkla ... Yaparsın pampa ya ama dikkat daha şimdiden bu kadar salma son sene salarsın
Invoke Üye İsmail' Alıntı: Yaparsın pampa ya ama dikkat daha şimdiden bu kadar salma son sene salarsın Genişletmek için tıkla ... ya kalacam ya uyumayacam
İsmail' Alıntı: Yaparsın pampa ya ama dikkat daha şimdiden bu kadar salma son sene salarsın Genişletmek için tıkla ... ya kalacam ya uyumayacam
ismail Üye aylardır buraya mesaj yazmamıştım -qarapapaq-' Alıntı: ya kalacam ya uyumayacam Genişletmek için tıkla ... uyu da çalışda lise taktiği yap son gece en azından finallerde kurtulma şansın olur
aylardır buraya mesaj yazmamıştım -qarapapaq-' Alıntı: ya kalacam ya uyumayacam Genişletmek için tıkla ... uyu da çalışda lise taktiği yap son gece en azından finallerde kurtulma şansın olur
Invoke Üye Saat 5e geliyor, sıfırdan autocad öğrendim lan (Bu gece)@İsmail yani inşallah, öğrenebilmişimdir
ismail Üye outocad mimarlar için değilmiydi la Bende pcye format atçam az sonra flasha dosyalar koyalanıyo
Invoke Üye İsmail' Alıntı: outocad mimarlar için değilmiydi la Genişletmek için tıkla ... bizde de var panpa, seneye görürsün karanlıkta oturuyom başım bir garip oldu la kaç saattir
İsmail' Alıntı: outocad mimarlar için değilmiydi la Genişletmek için tıkla ... bizde de var panpa, seneye görürsün karanlıkta oturuyom başım bir garip oldu la kaç saattir
ismail Üye o zaman ben şimdiden indireyim ben de de aynı durum var oda da herkes yattı sayılır hangisini kullanıyonuz 13-14?
o zaman ben şimdiden indireyim ben de de aynı durum var oda da herkes yattı sayılır hangisini kullanıyonuz 13-14?
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: okulda 13 var da ben de 14 var panpa @İsmail unuttum la alıntılamayı =P Genişletmek için tıkla ... bu hafta fulll boşum indireyip çalışayım bari biraz da göz aşinalığı olsun beğensende yetiyo bildirim yetiyo bi tene
-qarapapaq-' Alıntı: okulda 13 var da ben de 14 var panpa @İsmail unuttum la alıntılamayı =P Genişletmek için tıkla ... bu hafta fulll boşum indireyip çalışayım bari biraz da göz aşinalığı olsun beğensende yetiyo bildirim yetiyo bi tene
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: çalış panpa ben yeni başladım, sınav yarın =p Genişletmek için tıkla ... yarın dediğin pazartesi demi yoksa sizde de mi pazara sınav koyuyolar ben kaçtım la format usbsi hazırlandı
-qarapapaq-' Alıntı: çalış panpa ben yeni başladım, sınav yarın =p Genişletmek için tıkla ... yarın dediğin pazartesi demi yoksa sizde de mi pazara sınav koyuyolar ben kaçtım la format usbsi hazırlandı
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: yok la pazartesi hadi görşrz. Genişletmek için tıkla ... hadi Allah'a emanet
ismail Üye Temiz bi format attım idm yandex browser ve driverlerimi kurdum office'i kurup bide call of kurup yatarım
Temiz bi format attım idm yandex browser ve driverlerimi kurdum office'i kurup bide call of kurup yatarım
haydaravısyon Üye Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız