Invoke Üye Gidenlere hayırlı geceler, gelenler hoşgeldi, takip edemedim, biraz meşgulum... Evet, çıktım
bayramq Üye Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle..
Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle..
bayramq Üye Allah kabul etsin cok yorulduk.3 tane buyukbas 1 tane kucukbas kurban kestik daha yeni kendime geliyorum
Allah kabul etsin cok yorulduk.3 tane buyukbas 1 tane kucukbas kurban kestik daha yeni kendime geliyorum
haydaravısyon Üye -qarapapaq-' Alıntı: oha, saat kaç olmuşsen yazınca bildirim gelince fark ettim Genişletmek için tıkla ... geri kalan zamanıni nasıl degerlendireceksin
-qarapapaq-' Alıntı: oha, saat kaç olmuşsen yazınca bildirim gelince fark ettim Genişletmek için tıkla ... geri kalan zamanıni nasıl degerlendireceksin
Invoke Üye haydaravısyon' Alıntı: geri kalan zamanıni nasıl degerlendireceksin Genişletmek için tıkla ... oturuyom
haydaravısyon' Alıntı: geri kalan zamanıni nasıl degerlendireceksin Genişletmek için tıkla ... oturuyom