Invoke Üye Anti-Okul' Alıntı: Bende tekrardan win8 yüklemek zorunda kalcam gibi. BIOS açılmıyor/BIOS açılırsada windows açılmıyor. Linux kurdum usb'ye ondada internet bağlanmıyor Genişletmek için tıkla ... Linux sıkıntı hacı, ben vazgeçtim linuxdan macosdan windows candır
Anti-Okul' Alıntı: Bende tekrardan win8 yüklemek zorunda kalcam gibi. BIOS açılmıyor/BIOS açılırsada windows açılmıyor. Linux kurdum usb'ye ondada internet bağlanmıyor Genişletmek için tıkla ... Linux sıkıntı hacı, ben vazgeçtim linuxdan macosdan windows candır
AHMED... Üye Dostlar şuanda bir saat bi işim var çıkmam gerek saat 3 gibi dönerim inşallah hepinizin kurban bayramı mübarek olsun Allaha emanet iyi geceleriniz olsun
Dostlar şuanda bir saat bi işim var çıkmam gerek saat 3 gibi dönerim inşallah hepinizin kurban bayramı mübarek olsun Allaha emanet iyi geceleriniz olsun
Uhops Üye -qarapapaq-' Alıntı: Linux sıkıntı hacı, ben vazgeçtim linuxdan macosdan windows candır Genişletmek için tıkla ... Linux'u yedek olarak kullanacaktım. Ödev falan olurda windows açılmazsa linuxtan yapacaktım. Ama olmadı.
-qarapapaq-' Alıntı: Linux sıkıntı hacı, ben vazgeçtim linuxdan macosdan windows candır Genişletmek için tıkla ... Linux'u yedek olarak kullanacaktım. Ödev falan olurda windows açılmazsa linuxtan yapacaktım. Ama olmadı.
Uhops Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Refikim uğrarsa benden selam edin olur mu? Genişletmek için tıkla ... O kimdiki? hatırlıyor gibiyim ama hatırlıyamadım
OttomaN TigeR' Alıntı: Refikim uğrarsa benden selam edin olur mu? Genişletmek için tıkla ... O kimdiki? hatırlıyor gibiyim ama hatırlıyamadım
Invoke Üye Anti-Okul' Alıntı: Linux'u yedek olarak kullanacaktım. Ödev falan olurda windows açılmazsa linuxtan yapacaktım. Ama olmadı. Genişletmek için tıkla ... Ubuntu kur hacı, linux sevdan varsa, en rahatı.
Anti-Okul' Alıntı: Linux'u yedek olarak kullanacaktım. Ödev falan olurda windows açılmazsa linuxtan yapacaktım. Ama olmadı. Genişletmek için tıkla ... Ubuntu kur hacı, linux sevdan varsa, en rahatı.
Uhops Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ubuntu kur hacı, linux sevdan varsa, en rahatı. Genişletmek için tıkla ... Yarın denerim Dün pardus denedim biosu bozdum sanırsam.18 yeni bildirimin hepsini yeni sekmede açtım RAM yetmedi
-qarapapaq-' Alıntı: Ubuntu kur hacı, linux sevdan varsa, en rahatı. Genişletmek için tıkla ... Yarın denerim Dün pardus denedim biosu bozdum sanırsam.18 yeni bildirimin hepsini yeni sekmede açtım RAM yetmedi
Invoke Üye pardus bende de sıkıntı olmuştu wahsduhawuısdnj ben 30küsür açıyom =PKi senin pc benimkinden iyiydi ?..
pardus bende de sıkıntı olmuştu wahsduhawuısdnj ben 30küsür açıyom =PKi senin pc benimkinden iyiydi ?..
Uhops Üye -qarapapaq-' Alıntı: pardus bende de sıkıntı olmuştu wahsduhawuısdnj ben 30küsür açıyom =PKi senin pc benimkinden iyiydi ?.. Genişletmek için tıkla ... Pc açamıyorum şuan bıos bozuk 2MB ram var telefonda Neyse yarın arife erken kalkmam lazım @tümherkeZe iyi geceler/iyi bayramlar.
-qarapapaq-' Alıntı: pardus bende de sıkıntı olmuştu wahsduhawuısdnj ben 30küsür açıyom =PKi senin pc benimkinden iyiydi ?.. Genişletmek için tıkla ... Pc açamıyorum şuan bıos bozuk 2MB ram var telefonda Neyse yarın arife erken kalkmam lazım @tümherkeZe iyi geceler/iyi bayramlar.
BLasTeaR Üye AHMED...' Alıntı: Gerçi yirmi saat önce selam vermişsin alalım dedik Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim, eksik olma -qarapapaq-' Alıntı: Konuya gelin ağalar, çay var Genişletmek için tıkla ... Valla açık bir çaya hayır demem Tekrar hayırlı geceler arkadaşlar, nasılsınız iyisiniz inşallah ? Nasıl gidiyor hayat ?
AHMED...' Alıntı: Gerçi yirmi saat önce selam vermişsin alalım dedik Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun kardeşim, eksik olma -qarapapaq-' Alıntı: Konuya gelin ağalar, çay var Genişletmek için tıkla ... Valla açık bir çaya hayır demem Tekrar hayırlı geceler arkadaşlar, nasılsınız iyisiniz inşallah ? Nasıl gidiyor hayat ?
Invoke Üye narnia16' Alıntı: Ben varım Genişletmek için tıkla ... :cay: Nasılsın ? kaplan-85' Alıntı: Uyku yok gene hayırdır insallah Genişletmek için tıkla ... hayırdır hayır
narnia16' Alıntı: Ben varım Genişletmek için tıkla ... :cay: Nasılsın ? kaplan-85' Alıntı: Uyku yok gene hayırdır insallah Genişletmek için tıkla ... hayırdır hayır
narnia16 Üye -qarapapaq-' Alıntı: :cay: Nasılsın ? hayırdır hayır Genişletmek için tıkla ... İyi diyelim iyi olsun sen nasılsın
-qarapapaq-' Alıntı: :cay: Nasılsın ? hayırdır hayır Genişletmek için tıkla ... İyi diyelim iyi olsun sen nasılsın