OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Gökçen abi sen nerelisin acaba? Genişletmek için tıkla ... Ankara
Uhops Üye -qarapapaq-' Alıntı: Şükür, abi. Çok iyi olma yolunda ilerlemeyi düşünüyorum @OttomaN TigeR Bence baya gelişmiş ie, win8.1de çok hızlıydı Genişletmek için tıkla ... Windows8 kullananlar bir kaç gün içinde otomatik 8.1 güncellemesimi alacak?
-qarapapaq-' Alıntı: Şükür, abi. Çok iyi olma yolunda ilerlemeyi düşünüyorum @OttomaN TigeR Bence baya gelişmiş ie, win8.1de çok hızlıydı Genişletmek için tıkla ... Windows8 kullananlar bir kaç gün içinde otomatik 8.1 güncellemesimi alacak?
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ankara Genişletmek için tıkla ... memleket olarak abi Anti-Okul' Alıntı: Windows8 kullananlar bir kaç gün içinde otomatik 8.1 güncellemesimi alacak? Genişletmek için tıkla ... Öyle bir şey yok diyebiliyorum.Windows 8 dururken, windows 7 kurdum @Anti-Okul
OttomaN TigeR' Alıntı: Ankara Genişletmek için tıkla ... memleket olarak abi Anti-Okul' Alıntı: Windows8 kullananlar bir kaç gün içinde otomatik 8.1 güncellemesimi alacak? Genişletmek için tıkla ... Öyle bir şey yok diyebiliyorum.Windows 8 dururken, windows 7 kurdum @Anti-Okul
-efşan Üye Müsadenizi isterim abilerim kardeşlerim. Bayağı bir yorgunum sanırım. Allah muhabbetinizi arttırsın İnşallah. Allah'a emanet olun.
Müsadenizi isterim abilerim kardeşlerim. Bayağı bir yorgunum sanırım. Allah muhabbetinizi arttırsın İnşallah. Allah'a emanet olun.
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Şükür, abi. Çok iyi olma yolunda ilerlemeyi düşünüyorum @OttomaN TigeR Genişletmek için tıkla ... İNşallah yolun açık olsun.
-qarapapaq-' Alıntı: Şükür, abi. Çok iyi olma yolunda ilerlemeyi düşünüyorum @OttomaN TigeR Genişletmek için tıkla ... İNşallah yolun açık olsun.
Invoke Üye Anafor.CK' Alıntı: Müsadenizi isterim abilerim kardeşlerim. Bayağı bir yorgunum sanırım. Allah muhabbetinizi arttırsın İnşallah. Allah'a emanet olun. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler abi. Sen de Allah'a emanet ol... OttomaN TigeR' Alıntı: İNşallah yolun açık olsun. Genişletmek için tıkla ... Üzerimdeki miskinliği attığım zaman açılacak, inşallah.
Anafor.CK' Alıntı: Müsadenizi isterim abilerim kardeşlerim. Bayağı bir yorgunum sanırım. Allah muhabbetinizi arttırsın İnşallah. Allah'a emanet olun. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler abi. Sen de Allah'a emanet ol... OttomaN TigeR' Alıntı: İNşallah yolun açık olsun. Genişletmek için tıkla ... Üzerimdeki miskinliği attığım zaman açılacak, inşallah.
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: memleket olarak abi Öyle bir şey yok diyebiliyorum.Windows 8 dururken, windows 7 kurdum @Anti-Okul Genişletmek için tıkla ... Ankara'lıyım doğma büyüme
-qarapapaq-' Alıntı: memleket olarak abi Öyle bir şey yok diyebiliyorum.Windows 8 dururken, windows 7 kurdum @Anti-Okul Genişletmek için tıkla ... Ankara'lıyım doğma büyüme
Invoke Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İNşallah yolun açık olsun. Genişletmek için tıkla ... Sağol, bu arada Allah razı olun OttomaN TigeR' Alıntı: Ankara'lıyım doğma büyüme Genişletmek için tıkla ... Hee, ben de ankaralıyım doğma büyüme; ama baba tarafı kars
OttomaN TigeR' Alıntı: İNşallah yolun açık olsun. Genişletmek için tıkla ... Sağol, bu arada Allah razı olun OttomaN TigeR' Alıntı: Ankara'lıyım doğma büyüme Genişletmek için tıkla ... Hee, ben de ankaralıyım doğma büyüme; ama baba tarafı kars
OttomaN TigeR Üye Anafor.CK' Alıntı: Müsadenizi isterim abilerim kardeşlerim. Bayağı bir yorgunum sanırım. Allah muhabbetinizi arttırsın İnşallah. Allah'a emanet olun. Genişletmek için tıkla ... Selametli gönlü güzel ktardeşim benim, şimdiden bayramını kutluyorum.
Anafor.CK' Alıntı: Müsadenizi isterim abilerim kardeşlerim. Bayağı bir yorgunum sanırım. Allah muhabbetinizi arttırsın İnşallah. Allah'a emanet olun. Genişletmek için tıkla ... Selametli gönlü güzel ktardeşim benim, şimdiden bayramını kutluyorum.
AHMED... Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İnşallah, eee babalık nasıl gidiyort gardaş Genişletmek için tıkla ... Süper bir duygu Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah derman arayıp bulamayanlar da var Dünyaya gelen yaşıyor büyüyor gidiyor işte bize de dünyayı unutturuyor
OttomaN TigeR' Alıntı: İnşallah, eee babalık nasıl gidiyort gardaş Genişletmek için tıkla ... Süper bir duygu Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah derman arayıp bulamayanlar da var Dünyaya gelen yaşıyor büyüyor gidiyor işte bize de dünyayı unutturuyor
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Sağol, bu arada Allah razı olun Hee, ben de ankaralıyım doğma büyüme; ama baba tarafı kars Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden Mert, Ana baba ata hepten buralıyım yani
-qarapapaq-' Alıntı: Sağol, bu arada Allah razı olun Hee, ben de ankaralıyım doğma büyüme; ama baba tarafı kars Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden Mert, Ana baba ata hepten buralıyım yani
Uhops Üye -qarapapaq-' Alıntı: memleket olarak abi Öyle bir şey yok diyebiliyorum.Windows 8 dururken, windows 7 kurdum @Anti-Okul Genişletmek için tıkla ... Olcak iş mi o şimdi!
-qarapapaq-' Alıntı: memleket olarak abi Öyle bir şey yok diyebiliyorum.Windows 8 dururken, windows 7 kurdum @Anti-Okul Genişletmek için tıkla ... Olcak iş mi o şimdi!
OttomaN TigeR Üye Anti-Okul' Alıntı: Arife'nin kutlu olsun! Yarın bayram. Genişletmek için tıkla ... Teşektktürler Burakt
Anti-Okul' Alıntı: Arife'nin kutlu olsun! Yarın bayram. Genişletmek için tıkla ... Teşektktürler Burakt
Invoke Üye Anti-Okul' Alıntı: Olcak iş mi o şimdi! Genişletmek için tıkla ... Telefona bozuk rom kurmuşum, win8de driverlar yüklenmiyordu :/ Demin torrentten 7 indirdim, şimdi 7den yazıyom Driverları da kurdum, teli düzelttik mi tamamdır
Anti-Okul' Alıntı: Olcak iş mi o şimdi! Genişletmek için tıkla ... Telefona bozuk rom kurmuşum, win8de driverlar yüklenmiyordu :/ Demin torrentten 7 indirdim, şimdi 7den yazıyom Driverları da kurdum, teli düzelttik mi tamamdır
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: Süper bir duygu Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah derman arayıp bulamayanlar da var Dünyaya gelen yaşıyor büyüyor gidiyor işte bize de dünyayı unutturuyor Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah, Allah analı babalı büyütsün, dilerim Rabbimden bir ömür boyu sağlık ve afiyette kalır.
AHMED...' Alıntı: Süper bir duygu Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah derman arayıp bulamayanlar da var Dünyaya gelen yaşıyor büyüyor gidiyor işte bize de dünyayı unutturuyor Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah, Allah analı babalı büyütsün, dilerim Rabbimden bir ömür boyu sağlık ve afiyette kalır.
AHMED... Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Amin inşallah, Allah analı babalı büyütsün, dilerim Rabbimden bir ömür boyu sağlık ve afiyette kalır. Genişletmek için tıkla ... Amin kardeşim Allah razı olsun
OttomaN TigeR' Alıntı: Amin inşallah, Allah analı babalı büyütsün, dilerim Rabbimden bir ömür boyu sağlık ve afiyette kalır. Genişletmek için tıkla ... Amin kardeşim Allah razı olsun
Uhops Üye -qarapapaq-' Alıntı: Telefona bozuk rom kurmuşum, win8de driverlar yüklenmiyordu :/ Demin torrentten 7 indirdim, şimdi 7den yazıyom Driverları da kurdum, teli düzelttik mi tamamdır Genişletmek için tıkla ... Bende tekrardan win8 yüklemek zorunda kalcam gibi. BIOS açılmıyor/BIOS açılırsada windows açılmıyor. Linux kurdum usb'ye ondada internet bağlanmıyor
-qarapapaq-' Alıntı: Telefona bozuk rom kurmuşum, win8de driverlar yüklenmiyordu :/ Demin torrentten 7 indirdim, şimdi 7den yazıyom Driverları da kurdum, teli düzelttik mi tamamdır Genişletmek için tıkla ... Bende tekrardan win8 yüklemek zorunda kalcam gibi. BIOS açılmıyor/BIOS açılırsada windows açılmıyor. Linux kurdum usb'ye ondada internet bağlanmıyor
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: Amin kardeşim Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden