AHMED... Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Selam gökçen gardaşım gelmiş hoş geldin görüşmedik bayağıdır
OttomaN TigeR' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Selam gökçen gardaşım gelmiş hoş geldin görüşmedik bayağıdır
OttomaN TigeR Üye o Cengiz de buradaymış sen nasılsın? AHMED...' Alıntı: Selam gökçen gardaşım gelmiş hoş geldin görüşmedik bayağıdır Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle oldu yahu, iyisin değil mi?
o Cengiz de buradaymış sen nasılsın? AHMED...' Alıntı: Selam gökçen gardaşım gelmiş hoş geldin görüşmedik bayağıdır Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle oldu yahu, iyisin değil mi?
Uhops Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hal hatırda mı sormayak Genişletmek için tıkla ... bide -işler nasıl +pek iyi değil bu aralar muhabbeti var
-qarapapaq-' Alıntı: Hal hatırda mı sormayak Genişletmek için tıkla ... bide -işler nasıl +pek iyi değil bu aralar muhabbeti var
Invoke Üye İşler nasıl abilerim? OttomaN TigeR' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam...
AHMED... Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ooo kimleri görüyorum, Nasılsan Ahmet? Genişletmek için tıkla ... İşteyim çalışıyorum şuanda bir yaramazlık yok forma biraz ara vermiştik iş güç sebebi ile artık buralardayız inşallah
OttomaN TigeR' Alıntı: Ooo kimleri görüyorum, Nasılsan Ahmet? Genişletmek için tıkla ... İşteyim çalışıyorum şuanda bir yaramazlık yok forma biraz ara vermiştik iş güç sebebi ile artık buralardayız inşallah
OttomaN TigeR Üye Anafor.CK' Alıntı: Aleyküm Selâm. Abim ne haber ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür kardeşim seni sormalı
Anafor.CK' Alıntı: Aleyküm Selâm. Abim ne haber ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür kardeşim seni sormalı
Uhops Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Cengiz? Genişletmek için tıkla ... Telsizden konuşur gibi oldu -Cengiz? -Cengiz ordamısın cevap ver -Kartal6 konuşuyor cengiz cevap ver
OttomaN TigeR' Alıntı: Cengiz? Genişletmek için tıkla ... Telsizden konuşur gibi oldu -Cengiz? -Cengiz ordamısın cevap ver -Kartal6 konuşuyor cengiz cevap ver
OttomaN TigeR Üye -qarapapaq-' Alıntı: İşler nasıl abilerim? Aleyküm selam... Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Mert? Anafor.CK' Alıntı: Buyur Abi. Genişletmek için tıkla ... Hal hatır sordum ya o yüzden tekrarladım
-qarapapaq-' Alıntı: İşler nasıl abilerim? Aleyküm selam... Genişletmek için tıkla ... Nasılsın Mert? Anafor.CK' Alıntı: Buyur Abi. Genişletmek için tıkla ... Hal hatır sordum ya o yüzden tekrarladım
Uhops Üye -qarapapaq-' Alıntı: @Anti-Okul internet explorer 10dan yazıyorum :/ Genişletmek için tıkla ... Chrome yokken EI vardı!
-qarapapaq-' Alıntı: @Anti-Okul internet explorer 10dan yazıyorum :/ Genişletmek için tıkla ... Chrome yokken EI vardı!
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim çok şükür kardeşim seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Abi kusura bakma göremedim mesajını. '' Görünmeyen mesajlar var. Görmek istiyor musunuz'' diye bir şeye tıklayınca çıktı ortaya. Şükürler olsun Abi.
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyim çok şükür kardeşim seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Abi kusura bakma göremedim mesajını. '' Görünmeyen mesajlar var. Görmek istiyor musunuz'' diye bir şeye tıklayınca çıktı ortaya. Şükürler olsun Abi.
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: İşteyim çalışıyorum şuanda bir yaramazlık yok forma biraz ara vermiştik iş güç sebebi ile artık buralardayız inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah, eee babalık nasıl gidiyort gardaş
AHMED...' Alıntı: İşteyim çalışıyorum şuanda bir yaramazlık yok forma biraz ara vermiştik iş güç sebebi ile artık buralardayız inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah, eee babalık nasıl gidiyort gardaş
Invoke Üye Şükür, abi. Çok iyi olma yolunda ilerlemeyi düşünüyorum @OttomaN TigeR Anti-Okul' Alıntı: Chrome yokken EI vardı! Genişletmek için tıkla ... Bence baya gelişmiş ie, win8.1de çok hızlıydı
Şükür, abi. Çok iyi olma yolunda ilerlemeyi düşünüyorum @OttomaN TigeR Anti-Okul' Alıntı: Chrome yokken EI vardı! Genişletmek için tıkla ... Bence baya gelişmiş ie, win8.1de çok hızlıydı
OttomaN TigeR Üye Anafor.CK' Alıntı: Abi kusura bakma göremedim mesajını. '' Görünmeyen mesajlar var. Görmek istiyor musunuz'' diye bir şeye tıklayınca çıktı ortaya. Şükürler olsun Abi. Genişletmek için tıkla ... Yokla ne kusuru, Allah daim eylesin canım kardeşim
Anafor.CK' Alıntı: Abi kusura bakma göremedim mesajını. '' Görünmeyen mesajlar var. Görmek istiyor musunuz'' diye bir şeye tıklayınca çıktı ortaya. Şükürler olsun Abi. Genişletmek için tıkla ... Yokla ne kusuru, Allah daim eylesin canım kardeşim
AHMED... Üye Süper bir duygu Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah derman arayıp bulamayanlar da var Dünyaya gelen yaşıyor büyüyor gidiyor işte bize de dünyayı unutturuyor
Süper bir duygu Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah derman arayıp bulamayanlar da var Dünyaya gelen yaşıyor büyüyor gidiyor işte bize de dünyayı unutturuyor
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yokla ne kusuru, Allah daim eylesin canım kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sağ olasın Abim. Allah razı olsun.
OttomaN TigeR' Alıntı: Yokla ne kusuru, Allah daim eylesin canım kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sağ olasın Abim. Allah razı olsun.
OttomaN TigeR Üye Anafor.CK' Alıntı: Sağ olasın Abim. Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden kardeşim
Anafor.CK' Alıntı: Sağ olasın Abim. Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden kardeşim