Emrgncy Üye AnıL-D' Alıntı: Borunun icinden cay kasigi cikti kiracilar atiyor demekki Genişletmek için tıkla ... yemek kaşığı çıkmadığına dua et Memlekette düşüncesiz insan çok
AnıL-D' Alıntı: Borunun icinden cay kasigi cikti kiracilar atiyor demekki Genişletmek için tıkla ... yemek kaşığı çıkmadığına dua et Memlekette düşüncesiz insan çok
Emrgncy Üye AnıL-D' Alıntı: 1 dgl 6 tane Genişletmek için tıkla ... Kadın takımı olduğu gibi sallamış o zaman
Anil-D Üye Topraktanda cay pisligi cikti dedeme soyledim kiracilari o diyo ben atmadim o diyo ben atmadim
Anil-D Üye O dgl boruyu sokerken su acmayin dedik suyu actilar ustum basim batti batmistida iyice batti
AHMED... Üye Sailfish' Alıntı: SelamunAleyküm Arkadaşlar, Nasılsınız Bakalım Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hayırlı geceler cümleten
Sailfish' Alıntı: SelamunAleyküm Arkadaşlar, Nasılsınız Bakalım Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hayırlı geceler cümleten
Invoke Üye AHMED...' Alıntı: Konuda fazla kişi yok Genişletmek için tıkla ... Konuya gelin ağalar, çay var