ChavRash Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Hoşgeldin yoldaşım.nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çevik kuvvet Pınar , sağ ol. Seni yine huzursuz eden bir şeyler var galiba, iyi olmadığına göre..
minoo' Alıntı: Hoşgeldin yoldaşım.nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çevik kuvvet Pınar , sağ ol. Seni yine huzursuz eden bir şeyler var galiba, iyi olmadığına göre..
minoo Üye ChavRash' Alıntı: Çevik kuvvet Pınar , sağ ol. Seni yine huzursuz eden bir şeyler var galiba, iyi olmadığına göre.. Genişletmek için tıkla ... evet var ama çok boş olduğuna karar verdim şu an.o kim ki benim sinirlerimi bozuyor gece gece --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: Yani veresiyede olur diyosun Genişletmek için tıkla ... evet
ChavRash' Alıntı: Çevik kuvvet Pınar , sağ ol. Seni yine huzursuz eden bir şeyler var galiba, iyi olmadığına göre.. Genişletmek için tıkla ... evet var ama çok boş olduğuna karar verdim şu an.o kim ki benim sinirlerimi bozuyor gece gece --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: Yani veresiyede olur diyosun Genişletmek için tıkla ... evet
Mehmet Emekli Yönetici minoo' Alıntı: evet var ama çok boş olduğuna karar verdim şu an.o kim ki benim sinirlerimi bozuyor gece gece --------------- Ekleme --------------- evet Genişletmek için tıkla ... :
minoo' Alıntı: evet var ama çok boş olduğuna karar verdim şu an.o kim ki benim sinirlerimi bozuyor gece gece --------------- Ekleme --------------- evet Genişletmek için tıkla ... :
ChavRash Emekli Yönetici minoo' Alıntı: evet var ama çok boş olduğuna karar verdim şu an.o kim ki benim sinirlerimi bozuyor gece gece Genişletmek için tıkla ... Hah şöyle.
minoo' Alıntı: evet var ama çok boş olduğuna karar verdim şu an.o kim ki benim sinirlerimi bozuyor gece gece Genişletmek için tıkla ... Hah şöyle.
ChavRash Emekli Yönetici Sambayı geç, sen Elazığ dik halaya gir; ben de yatağa. Sabah çok iş var. İyi sabahlar tekrardan.
minoo Üye ChavRash' Alıntı: Sambayı geç, sen Elazığ dik halaya gir; ben de yatağa. Sabah çok iş var. İyi sabahlar tekrardan. Genişletmek için tıkla ... vay abim dik halay da bilirmiş he ya oynasak şimdi ne güzel olurdu çok severim çok da güzel oynarım
ChavRash' Alıntı: Sambayı geç, sen Elazığ dik halaya gir; ben de yatağa. Sabah çok iş var. İyi sabahlar tekrardan. Genişletmek için tıkla ... vay abim dik halay da bilirmiş he ya oynasak şimdi ne güzel olurdu çok severim çok da güzel oynarım
ChavRash Emekli Yönetici Bizim oynayışımız biraz değişiktir ama. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Videodakiler bizden değil ama dik halayın Malatya'daki oynanışı budur.
Bizim oynayışımız biraz değişiktir ama. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Videodakiler bizden değil ama dik halayın Malatya'daki oynanışı budur.
minoo Üye iyi sabahlar bitanem Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Allahmm içim gidiyo --------------- Ekleme --------------- bizim oynadığımız dik halay da bu abim --------------- Ekleme --------------- ChavRash' Alıntı: Bizim oynayışımız biraz değişiktir ama. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Videodakiler bizden değil ama dik halayın Malatya'daki oynanışı budur. Genişletmek için tıkla ... biz de bunu oynuyoruz içim kıpraştı valla
iyi sabahlar bitanem Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Allahmm içim gidiyo --------------- Ekleme --------------- bizim oynadığımız dik halay da bu abim --------------- Ekleme --------------- ChavRash' Alıntı: Bizim oynayışımız biraz değişiktir ama. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Videodakiler bizden değil ama dik halayın Malatya'daki oynanışı budur. Genişletmek için tıkla ... biz de bunu oynuyoruz içim kıpraştı valla
Tuba.Erva Üye halil09' Alıntı: herkese iyi geceler gerçekten inanılmaz Genişletmek için tıkla ... sanada