-efşan Üye AnıL-D' Alıntı: 5 tane çözsem kardir bana abi derslerden konuşuyorumda canin sıkılmıyo degilmi Genişletmek için tıkla ... Hayır Kardeşim. haydaravısyon' Alıntı: yatayımda uyum barı Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin Haydar.
AnıL-D' Alıntı: 5 tane çözsem kardir bana abi derslerden konuşuyorumda canin sıkılmıyo degilmi Genişletmek için tıkla ... Hayır Kardeşim. haydaravısyon' Alıntı: yatayımda uyum barı Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlık versin Haydar.
haydaravısyon Üye AnıL-D' Alıntı: Hosbulduk nasilsin Genişletmek için tıkla ... bir kaç gündür iyi değilim
haydaravısyon Üye mehmet yasir' Alıntı: Bende yatyorum malum yarin okul var Genişletmek için tıkla ... hayırlısı
haydaravısyon Üye AnıL-D' Alıntı: Niye noldu Genişletmek için tıkla ... ben safım saf olunca herkes seni kullanır kullanılmaya layiksindir
AnıL-D' Alıntı: Niye noldu Genişletmek için tıkla ... ben safım saf olunca herkes seni kullanır kullanılmaya layiksindir
haydaravısyon Üye AnıL-D' Alıntı: Bende saftim ama eskiden Genişletmek için tıkla ... bana hadi gidelim denildiginde nereye diye sormayan biriyim
AnıL-D' Alıntı: Bende saftim ama eskiden Genişletmek için tıkla ... bana hadi gidelim denildiginde nereye diye sormayan biriyim
haydaravısyon Üye AnıL-D' Alıntı: Buda doğru ama onlar yari yolda birakir Genişletmek için tıkla ... ben ailemden abilerrimden bahsediyorum
AnıL-D' Alıntı: Buda doğru ama onlar yari yolda birakir Genişletmek için tıkla ... ben ailemden abilerrimden bahsediyorum