Yusuf0111_Oğuzhan Üye bende hastyım girip allah tüm hastalara şifa versinbenim internet yavaş esenler
İhtiyar007 Üye yusuf0111' Alıntı: 15 yaşındayım istanbulda oturuyorum niğdeliyim Genişletmek için tıkla ... tamam boş bi yer bulup otur keyfine bak al sana pasta
yusuf0111' Alıntı: 15 yaşındayım istanbulda oturuyorum niğdeliyim Genişletmek için tıkla ... tamam boş bi yer bulup otur keyfine bak al sana pasta
Yusuf0111_Oğuzhan Üye Symbian Pro' Alıntı: tamam boş bi yer bulup otur keyfine bak al sana pasta Genişletmek için tıkla ... çok sağol ama gece pasta hazimsizlik yapıyor
Symbian Pro' Alıntı: tamam boş bi yer bulup otur keyfine bak al sana pasta Genişletmek için tıkla ... çok sağol ama gece pasta hazimsizlik yapıyor
İhtiyar007 Üye yusuf0111' Alıntı: çok sağol ama gece pasta hazimsizlik yapıyor Genişletmek için tıkla ... çay iç o zaman
yusuf0111' Alıntı: çok sağol ama gece pasta hazimsizlik yapıyor Genişletmek için tıkla ... çay iç o zaman
ardacumhur Üye Gençler iyi geceler ben kaçar. @Dede Hayırlı geceler abi. @OttomaN TigeR baktım ama seni göremedim abicim sana da hayırlı geceler
Gençler iyi geceler ben kaçar. @Dede Hayırlı geceler abi. @OttomaN TigeR baktım ama seni göremedim abicim sana da hayırlı geceler
Yusuf0111_Oğuzhan Üye Symbian Pro' Alıntı: @Anti-Okul gel çay iç Genişletmek için tıkla ... bu çay başka çaya benzemez ardacumhur' Alıntı: Gençler iyi geceler ben kaçar. @Dede Hayırlı geceler abi. @OttomaN TigeR baktım ama seni göremedim abicim sana da hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... sanada iyi gecelerherkez uyudum
Symbian Pro' Alıntı: @Anti-Okul gel çay iç Genişletmek için tıkla ... bu çay başka çaya benzemez ardacumhur' Alıntı: Gençler iyi geceler ben kaçar. @Dede Hayırlı geceler abi. @OttomaN TigeR baktım ama seni göremedim abicim sana da hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... sanada iyi gecelerherkez uyudum