Anil-D Üye Kardesim sen degilsin zaten benim yazdigimi Anlayan anlamistirAylar öncesi bir dostŞimdi kaybolan
Yusuf0111_Oğuzhan Üye ha tamam ozaman ben ssuyum en iyisi bide ben yeni üye değılım yarbay hesabım vardı bum oldu şimdi bununlayım
ha tamam ozaman ben ssuyum en iyisi bide ben yeni üye değılım yarbay hesabım vardı bum oldu şimdi bununlayım
haydaravısyon Üye ardacumhur' Alıntı: haydaravision söyle bakalım ben takip edemedim uzun zamandır. Kimler var kimler yok Genişletmek için tıkla ... giden geleni aratıyor
ardacumhur' Alıntı: haydaravision söyle bakalım ben takip edemedim uzun zamandır. Kimler var kimler yok Genişletmek için tıkla ... giden geleni aratıyor
ardacumhur Üye AnıL-D' Alıntı: Banami diyosun kardesim cikaramadim af buyur Genişletmek için tıkla ... Yanlış anıl'a sordum hocam haydaravısyon' Alıntı: giden geleni aratıyor Genişletmek için tıkla ... En azından senin kafa hala aynı
AnıL-D' Alıntı: Banami diyosun kardesim cikaramadim af buyur Genişletmek için tıkla ... Yanlış anıl'a sordum hocam haydaravısyon' Alıntı: giden geleni aratıyor Genişletmek için tıkla ... En azından senin kafa hala aynı
ardacumhur Üye AnıL-D' Alıntı: Benden baska varmi burdaya bileyimde öyle konusayim Genişletmek için tıkla ... Şu an yok galiba kardeş tek anıl'ımız sensin
AnıL-D' Alıntı: Benden baska varmi burdaya bileyimde öyle konusayim Genişletmek için tıkla ... Şu an yok galiba kardeş tek anıl'ımız sensin
Yusuf0111_Oğuzhan Üye benim yazdığım mesajlar sonra gidiyor ben 1 mesaj atıyom siz 10 mesaj atıyonuz bana ne olack
ardacumhur Üye AnıL-D' Alıntı: Bu arada ben anil memnun oldum Genişletmek için tıkla ... Ben de cumhur ben de memnun oldum. Windows Phone tarafında takılırım genelde ancak iş değişikliğimden beri 5 aydır çok aktif değilim. Fena haber yapardım bir aralar
AnıL-D' Alıntı: Bu arada ben anil memnun oldum Genişletmek için tıkla ... Ben de cumhur ben de memnun oldum. Windows Phone tarafında takılırım genelde ancak iş değişikliğimden beri 5 aydır çok aktif değilim. Fena haber yapardım bir aralar
haydaravısyon Üye AnıL-D' Alıntı: Bu arada ben anil memnun oldum Genişletmek için tıkla ... behn de haydar
ardacumhur Üye yusuf0111' Alıntı: benim yazdığım mesajlar sonra gidiyor ben 1 mesaj atıyom siz 10 mesaj atıyonuz bana ne olack Genişletmek için tıkla ... Hocam az dur NL 920 & E71
yusuf0111' Alıntı: benim yazdığım mesajlar sonra gidiyor ben 1 mesaj atıyom siz 10 mesaj atıyonuz bana ne olack Genişletmek için tıkla ... Hocam az dur NL 920 & E71
haydaravısyon Üye AnıL-D' Alıntı: Haydar seni tanimayanmi kaldi Allah askina Genişletmek için tıkla ...