Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Invoke

Üye
Heyt be.

Yazmadın de mi?

Uhops

Üye
Bu esprilerin tümü bana aittir.
© Burak ÇELİK / All Rights Reserved

-o değilde ilk okulda giydiğimiz
önlükler neydi öyle, şirinler gibi
geziyorduk okulun bahçesinde.
5 saat önce
70 · Beğen · 1 Yorum · Paylaş
Heyt be.

Yazmadın de mi?
Vallaha yazdım gelecek nesillere örnek olsun diye fotoğrafını çeker konuya eklerim

Invoke

Üye
benim hiç öyle önlüğüm olmadı la, sen ne zaman okudun ilkokulu.@Anti-Okul inandım hacı, gerek yok

Uhops

Üye
benim hiç öyle önlüğüm olmadı la, sen ne zaman okudun ilkokulu.@Anti-Okul inandım hacı, gerek yok
Yok ondan değil. Başka ödevi olan olursa ondan ilham alsın diye . Ben ilkokulu küçükken okuduydum (ne zaman espri yapcam belli olmaz ). Şuan lise 2'yim işte Okullar açıldıktan sonra konu pasifleşti gibi Okullar açıldıktan sonra konu pasifleşti gibi Yazdan sonra konudan liseliler boşalır büyükler akın eder diye düşündüydÜm

-------

Neyse yarın ilk iki fizik var ben yatıyorum herkese iyi geceler....

Invoke

Üye
Konu uzun süredir pasif...
İyi geceler.

Tepkiler: GDDR5

KayraBey

Üye
Okullar açıldı böyle oldu...

Tepkiler: GDDR5

Invoke

Üye
Okullar açıldı böyle oldu...
Sıkıldım Dedeeeee
@DedeYarın 1de ders olduğuna göre, 12de otobüse bineceğimi düşünürsek, banyo+yemek 10da kalsam desek... 8 saatim var hemen uyursam Millet bu saatte namaz kılıyo, biz mac kurmaya çalışıyoz. Çok şey kaçırıyorz... İndirdiğim sürümde benim biosla uyumlu olmayabilir, sanırım boot edemeyecem, boşuna uğraşıyorum. Uykusuz kalacam... Çarşamba günü de bunla uğraşacam

Hay aklıma...

Ben asla uyumam layn mesajı gonderdiğim saate bakın öyle konuşun pcyi bıraktım şimdi lumia saat 4 gibi n8Ne zaman uyuduğumu ben bile bilmiyom

Invoke

Üye
Selamunaleyküm
Ben asla uyumam layn mesajı gonderdiğim saate bakın öyle konuşun pcyi bıraktım şimdi lumia saat 4 gibi n8Ne zaman uyuduğumu ben bile bilmiyom

Gönderdiğin saat 2:42 kardeş, çok da geç değil. Biz de uyanıktık.

Tepkiler: Yusuf0111_Oğuzhan

Invoke

Üye
Selamunaleyküm...