FeLonieS Üye ANIL' Alıntı: Senin yok mu okul Genişletmek için tıkla ... Yok olsa üniversite olacaktı ama geçen 2 sene olmadı bu senede dershaneye gidicem hazırlanıcam.
ANIL' Alıntı: Senin yok mu okul Genişletmek için tıkla ... Yok olsa üniversite olacaktı ama geçen 2 sene olmadı bu senede dershaneye gidicem hazırlanıcam.
ANIL Admin FeLonieS' Alıntı: Yok olsa üniversite olacaktı ama geçen 2 sene olmadı bu senede dershaneye gidicem hazırlanıcam. Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı umarım istediğin okulu kazanırsın.
FeLonieS' Alıntı: Yok olsa üniversite olacaktı ama geçen 2 sene olmadı bu senede dershaneye gidicem hazırlanıcam. Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı umarım istediğin okulu kazanırsın.
FeLonieS Üye achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız hal hatır sorup kaçıyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam iyiyiz seni sormalı bu ne hız böyle?
achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız hal hatır sorup kaçıyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam iyiyiz seni sormalı bu ne hız böyle?
achambo Üye FeLonieS' Alıntı: Aleyküm selam iyiyiz seni sormalı bu ne hız böyle? Genişletmek için tıkla ... hal hatır sormadan yatmıyım dedim
FeLonieS' Alıntı: Aleyküm selam iyiyiz seni sormalı bu ne hız böyle? Genişletmek için tıkla ... hal hatır sormadan yatmıyım dedim
FeLonieS Üye ANIL' Alıntı: Hayırlısı umarım istediğin okulu kazanırsın. Genişletmek için tıkla ... İnşallah hocam. :tebessüm :
ANIL' Alıntı: Hayırlısı umarım istediğin okulu kazanırsın. Genişletmek için tıkla ... İnşallah hocam. :tebessüm :
FeLonieS Üye achambo' Alıntı: hal hatır sormadan yatmıyım dedim Genişletmek için tıkla ... Iyi ettin iyi.
ANIL Admin achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız hal hatır sorup kaçıyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam, iyiyiz sen nasılsın Semih?
achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız hal hatır sorup kaçıyorum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam, iyiyiz sen nasılsın Semih?
CABBAR Üye Hayırlı geceler @TheFenomen @Dede @Türe @x-scarface @Oğuzhan @Nextman @codblackops2 @Kerim. @OPC @-Akıncı @İsmailve diğer bütün arkadaşlar
Hayırlı geceler @TheFenomen @Dede @Türe @x-scarface @Oğuzhan @Nextman @codblackops2 @Kerim. @OPC @-Akıncı @İsmailve diğer bütün arkadaşlar
ANIL Admin x-scarface' Alıntı: Mesaj mı kasacaz Gereksizler iyiydi Genişletmek için tıkla ... Admin var çaktırma
x-scarface' Alıntı: Mesaj mı kasacaz Gereksizler iyiydi Genişletmek için tıkla ... Admin var çaktırma