FeLonieS Üye DilvinEymen' Alıntı: Bende çıkayım mı ? Genişletmek için tıkla ... Uykun geldiyse haklı olarak çıkacaksın tabi abla.
DilvinEymen' Alıntı: Bende çıkayım mı ? Genişletmek için tıkla ... Uykun geldiyse haklı olarak çıkacaksın tabi abla.
KcygtYsn Üye FeLonieS' Alıntı: Uykun geldiyse haklı olarak çıkacaksın tabi abla. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler size görüşmek üzre
FeLonieS' Alıntı: Uykun geldiyse haklı olarak çıkacaksın tabi abla. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler size görüşmek üzre
FeLonieS Üye DilvinEymen' Alıntı: Hayırlı geceler size görüşmek üzre Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz ablacım selametle. AnıL-D' Alıntı: hayat bu kendi ayaklarının üstünde durucan Genişletmek için tıkla ... Birşekilde durmayı öğreneceksin tabiki, biz miskin miskin oturduk ta ne oldu hep böyle mi olacak tek kaldığımız zaman ne yapacağız acaba.
DilvinEymen' Alıntı: Hayırlı geceler size görüşmek üzre Genişletmek için tıkla ... Görüşürüz ablacım selametle. AnıL-D' Alıntı: hayat bu kendi ayaklarının üstünde durucan Genişletmek için tıkla ... Birşekilde durmayı öğreneceksin tabiki, biz miskin miskin oturduk ta ne oldu hep böyle mi olacak tek kaldığımız zaman ne yapacağız acaba.
FeLonieS Üye AnıL-D' Alıntı: güle güle ablabenim gibı calısıcaksın Genişletmek için tıkla ... Çalışmayana ekmek yok demişler.
AnıL-D' Alıntı: güle güle ablabenim gibı calısıcaksın Genişletmek için tıkla ... Çalışmayana ekmek yok demişler.
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap ANIL' Alıntı: İyi geceler, yok mu kimse? Genişletmek için tıkla ... As bu arada sa
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap _YldzEnes_' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... As
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Anti-Okul' Alıntı: Ben burdayında sekmeleri karıştırdım bi düzelteyim karıştı gittii hepsi Genişletmek için tıkla ... Kolay gele
Anti-Okul' Alıntı: Ben burdayında sekmeleri karıştırdım bi düzelteyim karıştı gittii hepsi Genişletmek için tıkla ... Kolay gele
Silinen Üye 988579 Kapalı Hesap Nextman' Alıntı: Keyifli sohbetler Genişletmek için tıkla ... Saolasin adminim