Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: sen ne diyon öyle ben burak'a kızamam Genişletmek için tıkla ... Hayırdır ne oldu konuyu kaçırdım
achambo' Alıntı: sen ne diyon öyle ben burak'a kızamam Genişletmek için tıkla ... Hayırdır ne oldu konuyu kaçırdım
Joker Emekli Yönetici DilvinEymen' Alıntı: Büyükmüyüm küçükmü Genişletmek için tıkla ... Yaşıt sayılırız
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: guitar hero için almıştım bozuk çıktı geri yolladık iade aldılar yeme beni hadi yandan yandan Genişletmek için tıkla ... Harbiden bilmiyorum
achambo' Alıntı: guitar hero için almıştım bozuk çıktı geri yolladık iade aldılar yeme beni hadi yandan yandan Genişletmek için tıkla ... Harbiden bilmiyorum
Joker Emekli Yönetici Anti-Okul' Alıntı: Zaten burdaydım ki Genişletmek için tıkla ... Mesajın görülmemiş olabilir
achambo Üye Joker' Alıntı: Hayırdır ne oldu konuyu kaçırdım Genişletmek için tıkla ... ben sana kızmışım
Joker Emekli Yönetici Anti-Okul' Alıntı: Mesaj atmadım ki Genişletmek için tıkla ... Atsaydın görürdük işte