KcygtYsn Üye achambo' Alıntı: yok ablam sana olmaz bana dicen sandım bir ara Genişletmek için tıkla ...
achambo Üye Anti-Okul' Alıntı: Öyle bi' milletiz ki, yayayken arabalara, arabadayken yayalara kıl oluyoruz. Genişletmek için tıkla ... ben 2 sine de kıl oluyorum
Anti-Okul' Alıntı: Öyle bi' milletiz ki, yayayken arabalara, arabadayken yayalara kıl oluyoruz. Genişletmek için tıkla ... ben 2 sine de kıl oluyorum
Uhops Üye achambo' Alıntı: dedemin sopasıyla tüm düşmanları yerle bir ettim Genişletmek için tıkla ... En son dünyaya meteor düştüydü ama :P
achambo' Alıntı: dedemin sopasıyla tüm düşmanları yerle bir ettim Genişletmek için tıkla ... En son dünyaya meteor düştüydü ama :P
achambo Üye DilvinEymen' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... abla sana smiley öğretelim ilk başlardaki halimi hatırladım bir an sonradan çoğunu bilir oldum
DilvinEymen' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... abla sana smiley öğretelim ilk başlardaki halimi hatırladım bir an sonradan çoğunu bilir oldum
achambo Üye Anti-Okul' Alıntı: En son dünyaya meteor düştüydü ama :P Genişletmek için tıkla ... onu geri yolladım ya beyzbol tarzı bir vuruşla
Anti-Okul' Alıntı: En son dünyaya meteor düştüydü ama :P Genişletmek için tıkla ... onu geri yolladım ya beyzbol tarzı bir vuruşla
KcygtYsn Üye achambo' Alıntı: who ? Genişletmek için tıkla ... Aykut abi biri geldi mi benle tanıştırıyordu ya dün
achambo' Alıntı: who ? Genişletmek için tıkla ... Aykut abi biri geldi mi benle tanıştırıyordu ya dün
Uhops Üye ANIL' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar, görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla ... Sana İyi geceler.
KcygtYsn Üye ANIL' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar, görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler görüşürüz
ANIL' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar, görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler görüşürüz
Uhops Üye achambo' Alıntı: onu geri yolladım ya beyzbol tarzı bir vuruşla Genişletmek için tıkla ... Tamam o zaman AnıL-D' Alıntı: nasıl oldu bu site müthiş olmuş Genişletmek için tıkla ... Yazılım değişti.
achambo' Alıntı: onu geri yolladım ya beyzbol tarzı bir vuruşla Genişletmek için tıkla ... Tamam o zaman AnıL-D' Alıntı: nasıl oldu bu site müthiş olmuş Genişletmek için tıkla ... Yazılım değişti.