Enes Üye CABBAR' Alıntı: Başkası mi bilecek la Genişletmek için tıkla ... Sen savaş istiyosun pıçaklarım nerde benim
CABBAR' Alıntı: Başkası mi bilecek la Genişletmek için tıkla ... Sen savaş istiyosun pıçaklarım nerde benim
KcygtYsn Üye CABBAR' Alıntı: Görüşürüz ablacım hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
FeLonieS Üye TheFenomen' Alıntı: Saatlerden şekil çıkartmadan ben de gideyim bari ya Genişletmek için tıkla ... Saatlerden şekil çıkartmadan İyi geceler dileyeyim o zaman.
TheFenomen' Alıntı: Saatlerden şekil çıkartmadan ben de gideyim bari ya Genişletmek için tıkla ... Saatlerden şekil çıkartmadan İyi geceler dileyeyim o zaman.
CABBAR Üye FeLonieS' Alıntı: İzin yok desek kalır mısın abi? Genişletmek için tıkla ... Son 10 dakika deyip sabahladım ben burada :-D
FeLonieS' Alıntı: İzin yok desek kalır mısın abi? Genişletmek için tıkla ... Son 10 dakika deyip sabahladım ben burada :-D
KcygtYsn Üye FeLonieS' Alıntı: Saatlerden şekil çıkartmadan İyi geceler dileyeyim o zaman. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
FeLonieS' Alıntı: Saatlerden şekil çıkartmadan İyi geceler dileyeyim o zaman. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: Sen savaş istiyosun pıçaklarım nerde benim Genişletmek için tıkla ... Gel gel öpeyim de uyu güzelce :-D
TheFenomen' Alıntı: Sen savaş istiyosun pıçaklarım nerde benim Genişletmek için tıkla ... Gel gel öpeyim de uyu güzelce :-D
FeLonieS Üye CABBAR' Alıntı: Son 10 dakika deyip sabahladım ben burada :-D Genişletmek için tıkla ... Aman abi biz seni bekleriz bugünün yarını var uykusuz kalma da.
CABBAR' Alıntı: Son 10 dakika deyip sabahladım ben burada :-D Genişletmek için tıkla ... Aman abi biz seni bekleriz bugünün yarını var uykusuz kalma da.
Enes Üye CABBAR' Alıntı: Gel gel öpeyim de uyu güzelce :-D Genişletmek için tıkla ... Ula senin kaç tane hesabın ve numaran var
CABBAR' Alıntı: Gel gel öpeyim de uyu güzelce :-D Genişletmek için tıkla ... Ula senin kaç tane hesabın ve numaran var
CABBAR Üye FeLonieS' Alıntı: Aman abi biz seni bekleriz bugünün yarını var uykusuz kalma da. Genişletmek için tıkla ... Fabrikaya gitmem lazım sabah servisi kaçırmadan. 3 dakika daha buradayım ama
FeLonieS' Alıntı: Aman abi biz seni bekleriz bugünün yarını var uykusuz kalma da. Genişletmek için tıkla ... Fabrikaya gitmem lazım sabah servisi kaçırmadan. 3 dakika daha buradayım ama
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: Ula senin kaç tane hesabın ve numaran var Genişletmek için tıkla ... İfşa etme işte
TheFenomen' Alıntı: Ula senin kaç tane hesabın ve numaran var Genişletmek için tıkla ... İfşa etme işte
FeLonieS Üye CABBAR' Alıntı: Fabrikaya gitmem lazım sabah servisi kaçırmadan. 3 dakika daha buradayım ama Genişletmek için tıkla ... Servis sana 3 dakika demeyecek ama hatırlatmada bulunayım, yanlış anlama sakın.
CABBAR' Alıntı: Fabrikaya gitmem lazım sabah servisi kaçırmadan. 3 dakika daha buradayım ama Genişletmek için tıkla ... Servis sana 3 dakika demeyecek ama hatırlatmada bulunayım, yanlış anlama sakın.
CABBAR Üye FeLonieS' Alıntı: Servis sana 3 dakika demeyecek ama hatırlatmada bulunayım, yanlış anlama sakın. Genişletmek için tıkla ... Ben yanlış anlamam hiç :-P eyvallah cihat yarın gece görüşmek üzere. Esen kalın. Allaha emanet olun. ( gitme diyenim olaydı keşke ) :-P
FeLonieS' Alıntı: Servis sana 3 dakika demeyecek ama hatırlatmada bulunayım, yanlış anlama sakın. Genişletmek için tıkla ... Ben yanlış anlamam hiç :-P eyvallah cihat yarın gece görüşmek üzere. Esen kalın. Allaha emanet olun. ( gitme diyenim olaydı keşke ) :-P
Enes Üye CABBAR' Alıntı: Ben yanlış anlamam hiç :-P eyvallah cihat yarın gece görüşmek üzere. Esen kalın. Allaha emanet olun. ( gitme diyenim olaydı keşke ) :-P Genişletmek için tıkla ... Git git. Gitsene alo
CABBAR' Alıntı: Ben yanlış anlamam hiç :-P eyvallah cihat yarın gece görüşmek üzere. Esen kalın. Allaha emanet olun. ( gitme diyenim olaydı keşke ) :-P Genişletmek için tıkla ... Git git. Gitsene alo
FeLonieS Üye CABBAR' Alıntı: Ben yanlış anlamam hiç :-P eyvallah cihat yarın gece görüşmek üzere. Esen kalın. Allaha emanet olun. ( gitme diyenim olaydı keşke ) :-P Genişletmek için tıkla ... Selametle abi iyi geceler. (Gitmeeeeeeeeeeeeee) :PBenden de bu kadar hayırlı geceler herkese biraz android bölümünde dolaşır yatarım.
CABBAR' Alıntı: Ben yanlış anlamam hiç :-P eyvallah cihat yarın gece görüşmek üzere. Esen kalın. Allaha emanet olun. ( gitme diyenim olaydı keşke ) :-P Genişletmek için tıkla ... Selametle abi iyi geceler. (Gitmeeeeeeeeeeeeee) :PBenden de bu kadar hayırlı geceler herkese biraz android bölümünde dolaşır yatarım.
FeLonieS Üye TheFenomen' Alıntı: kalmadı kimse Genişletmek için tıkla ... Kalmadı son mohikan gibi sen kaldın abi buralarda Bende bir sigara içer yatarım saat aldı başını gidiyor.
TheFenomen' Alıntı: kalmadı kimse Genişletmek için tıkla ... Kalmadı son mohikan gibi sen kaldın abi buralarda Bende bir sigara içer yatarım saat aldı başını gidiyor.
Enes Üye FeLonieS' Alıntı: Kalmadı son mohikan gibi sen kaldın abi buralarda Bende bir sigara içer yatarım saat aldı başını gidiyor. Genişletmek için tıkla ... Bırak sigarayı bırak
FeLonieS' Alıntı: Kalmadı son mohikan gibi sen kaldın abi buralarda Bende bir sigara içer yatarım saat aldı başını gidiyor. Genişletmek için tıkla ... Bırak sigarayı bırak