KcygtYsn Üye FeLonieS' Alıntı: @Dede ciğimden ses yok sayfanın ritmi düşüyor o yüzden son sayfaya ulaşabilmişsindir abla. Yakalamışken sakın kaybetme son sayfayı. Son sürat hıza devam ederiz yine. Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim bende hızlanırım şimdi az önce okuyodum kaçırdığım sayfaları
FeLonieS' Alıntı: @Dede ciğimden ses yok sayfanın ritmi düşüyor o yüzden son sayfaya ulaşabilmişsindir abla. Yakalamışken sakın kaybetme son sayfayı. Son sürat hıza devam ederiz yine. Genişletmek için tıkla ... tamam kardeşim bende hızlanırım şimdi az önce okuyodum kaçırdığım sayfaları
achambo Üye Dede' Alıntı: Gençler sakin olun ya. Savaşma seviş demişler haberiniz yok mu Genişletmek için tıkla ...
Dede' Alıntı: Gençler sakin olun ya. Savaşma seviş demişler haberiniz yok mu Genişletmek için tıkla ...
Uhops Üye Dede' Alıntı: Gençler sakin olun ya. Savaşma seviş demişler haberiniz yok mu Genişletmek için tıkla ...
Dede' Alıntı: Gençler sakin olun ya. Savaşma seviş demişler haberiniz yok mu Genişletmek için tıkla ...
KcygtYsn Üye Anti-Okul' Alıntı: Pc mi mobil mi? Genişletmek için tıkla ... mobildim pc ye geçtim kaçırdıklarımı okudum şimdi sorun yok hızda
Anti-Okul' Alıntı: Pc mi mobil mi? Genişletmek için tıkla ... mobildim pc ye geçtim kaçırdıklarımı okudum şimdi sorun yok hızda
Uhops Üye DilvinEymen' Alıntı: mobildim pc ye geçtim kaçırdıklarımı okudum şimdi sorun yok hızda Genişletmek için tıkla ... 4 kelime yazı yazacam 21 saniye bekletiyor
DilvinEymen' Alıntı: mobildim pc ye geçtim kaçırdıklarımı okudum şimdi sorun yok hızda Genişletmek için tıkla ... 4 kelime yazı yazacam 21 saniye bekletiyor
BrainHacker Üye Dede' Alıntı: Gençler sakin olun ya. Savaşma seviş demişler haberiniz yok mu Genişletmek için tıkla ... Eyvah bunu demicektin. Az sonra bununda resimlerni koyarlar
Dede' Alıntı: Gençler sakin olun ya. Savaşma seviş demişler haberiniz yok mu Genişletmek için tıkla ... Eyvah bunu demicektin. Az sonra bununda resimlerni koyarlar
Uhops Üye Anti-Okul' Alıntı: bunuda sopayla durdurmazsın inşallah Genişletmek için tıkla ... Be ne ki?
FeLonieS Üye Anti-Okul' Alıntı: 4 kelime yazı yazacam 21 saniye bekletiyor Genişletmek için tıkla ... Sizin hızınızda yazmaya başlayınca benide sinir etmeye başladı şu uyarı.
Anti-Okul' Alıntı: 4 kelime yazı yazacam 21 saniye bekletiyor Genişletmek için tıkla ... Sizin hızınızda yazmaya başlayınca benide sinir etmeye başladı şu uyarı.
KcygtYsn Üye Anti-Okul' Alıntı: 4 kelime yazı yazacam 21 saniye bekletiyor Genişletmek için tıkla ... neden tapatalk 15 sn pc 30 ?
Anti-Okul' Alıntı: 4 kelime yazı yazacam 21 saniye bekletiyor Genişletmek için tıkla ... neden tapatalk 15 sn pc 30 ?
achambo Üye __simyacı__' Alıntı: Eyvah bunu demicektin. Az sonra bununda resimlerni koyarlar Genişletmek için tıkla ...
__simyacı__' Alıntı: Eyvah bunu demicektin. Az sonra bununda resimlerni koyarlar Genişletmek için tıkla ...
Uhops Üye __simyacı__' Alıntı: Eyvah bunu demicektin. Az sonra bununda resimlerni koyarlar Genişletmek için tıkla ... Koydum bilene ki : )
__simyacı__' Alıntı: Eyvah bunu demicektin. Az sonra bununda resimlerni koyarlar Genişletmek için tıkla ... Koydum bilene ki : )
KcygtYsn Üye FeLonieS' Alıntı: Sizin hızınızda yazmaya başlayınca benide sinir etmeye başladı şu uyarı. Genişletmek için tıkla ... benide
FeLonieS' Alıntı: Sizin hızınızda yazmaya başlayınca benide sinir etmeye başladı şu uyarı. Genişletmek için tıkla ... benide
Uhops Üye DilvinEymen' Alıntı: neden tapatalk 15 sn pc 30 ? Genişletmek için tıkla ... bilmem saniye ölçmedim ama 25 yada 30 heralde.
DilvinEymen' Alıntı: neden tapatalk 15 sn pc 30 ? Genişletmek için tıkla ... bilmem saniye ölçmedim ama 25 yada 30 heralde.
achambo Üye FeLonieS' Alıntı: Sizin hızınızda yazmaya başlayınca benide sinir etmeye başladı şu uyarı. Genişletmek için tıkla ... 6 saniye
FeLonieS' Alıntı: Sizin hızınızda yazmaya başlayınca benide sinir etmeye başladı şu uyarı. Genişletmek için tıkla ... 6 saniye
Uhops Üye Anti-Okul' Alıntı: bilmem saniye ölçmedim ama 25 yada 30 heralde. Genişletmek için tıkla ... Denedim az önce 30 saniyeymiş
Anti-Okul' Alıntı: bilmem saniye ölçmedim ama 25 yada 30 heralde. Genişletmek için tıkla ... Denedim az önce 30 saniyeymiş