s@hr@ Üye huri$' Alıntı: bilmiyorum nasilim sahracim iyiyim galiba yaa iyiyim iyiyim cok sukur Genişletmek için tıkla ... bişey mi var guzum
huri$' Alıntı: bilmiyorum nasilim sahracim iyiyim galiba yaa iyiyim iyiyim cok sukur Genişletmek için tıkla ... bişey mi var guzum
arslansem Üye İntifada' Alıntı: Saat kaç oldu acaba Genişletmek için tıkla ... 4 e 5 var.Sahur yaptın inşallah --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: sana baktım semih..burda mısın... Genişletmek için tıkla ... Eskiden sigarayla girişlerini hatırlıyo musun tanışmıyorduk o zamanlar
İntifada' Alıntı: Saat kaç oldu acaba Genişletmek için tıkla ... 4 e 5 var.Sahur yaptın inşallah --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: sana baktım semih..burda mısın... Genişletmek için tıkla ... Eskiden sigarayla girişlerini hatırlıyo musun tanışmıyorduk o zamanlar
tragedie Emekli Yönetici Vakit ne Çabuk geçiyor yahu daha 5 dakka önce işten gelmiş gibi hissediyordum oysa ben
Yasminozz Üye evet sen karışıyodun bana... geldi bi kara duman dağlarun arasina kaderum da benziyor dumanun karasina göresledum yarumi hasret yureği dağlar gözden yaş akmaz ama kalbum oturmiş ağlar ;'(
evet sen karışıyodun bana... geldi bi kara duman dağlarun arasina kaderum da benziyor dumanun karasina göresledum yarumi hasret yureği dağlar gözden yaş akmaz ama kalbum oturmiş ağlar ;'(
arslansem Üye yasminoz' Alıntı: evet sen karışıyodun bana... geldi bi kara duman dağlarun arasina kaderum da benziyor dumanun karasina göresledum yarumi hasret yureği dağlar gözden yaş akmaz ama kalbum oturmiş ağlar ;'( Genişletmek için tıkla ... Tarkan mı bu yasmi
yasminoz' Alıntı: evet sen karışıyodun bana... geldi bi kara duman dağlarun arasina kaderum da benziyor dumanun karasina göresledum yarumi hasret yureği dağlar gözden yaş akmaz ama kalbum oturmiş ağlar ;'( Genişletmek için tıkla ... Tarkan mı bu yasmi
Yasminozz Üye evet son kasetinden... :aa: sensuz bu yaylalarda gülüm zaman geçer mi sen çikmazsan yaylaya dağlar çiçek açar mi sevduğum sigarani ne of çeker içersun al beni da yanuna ne hasretluk çekersun
evet son kasetinden... :aa: sensuz bu yaylalarda gülüm zaman geçer mi sen çikmazsan yaylaya dağlar çiçek açar mi sevduğum sigarani ne of çeker içersun al beni da yanuna ne hasretluk çekersun
arslansem Üye sahra25' Alıntı: selaaaammm herkese Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abla ne zamanıdr görüşemiyoruz --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: MaLaTYa... --------------- Ekleme --------------- Aleyküm Selam cnm.. Genişletmek için tıkla ... Ne Malatya mı?Şu Elazığa durmadan ezilip duran mı
sahra25' Alıntı: selaaaammm herkese Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam abla ne zamanıdr görüşemiyoruz --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: MaLaTYa... --------------- Ekleme --------------- Aleyküm Selam cnm.. Genişletmek için tıkla ... Ne Malatya mı?Şu Elazığa durmadan ezilip duran mı
tragedie Emekli Yönetici Sahra aleyküm selam hoş geldin Sen söyle ya arkadaşlar saati doğru söylemiyorlar saat kaç