Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: He ya ayıp ettin, korkunçluya söyleyecem gece rüyana girsin. Genişletmek için tıkla ... Korkunçlu olmaz ama Ayıp ederek gidiyosun bak
-qarapapaq-' Alıntı: He ya ayıp ettin, korkunçluya söyleyecem gece rüyana girsin. Genişletmek için tıkla ... Korkunçlu olmaz ama Ayıp ederek gidiyosun bak
Invoke Üye DilvinEymen' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Sagol. TheFenomen' Alıntı: Gitme de derim dostum Genişletmek için tıkla ... İşim var bu gece vakit geçmeden halledeyim Sonra konuşalım ama Haydi hayırlı geceler herkese.
DilvinEymen' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Sagol. TheFenomen' Alıntı: Gitme de derim dostum Genişletmek için tıkla ... İşim var bu gece vakit geçmeden halledeyim Sonra konuşalım ama Haydi hayırlı geceler herkese.
teknolojibaronu Üye Yeri degil fakat bu google play in en son halini almamasini istiyorum ne yapacagim??
KcygtYsn Üye TheFenomen' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... napıyorsun şuan mehmet yasir' Alıntı: Yeri degil fakat bu google play in en son halini almamasini istiyorum ne yapacagim?? Genişletmek için tıkla ... kendisi bi süre sonra yeşil olması lazım zaten bi uygulama güncellemen yeterli
TheFenomen' Alıntı: Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... napıyorsun şuan mehmet yasir' Alıntı: Yeri degil fakat bu google play in en son halini almamasini istiyorum ne yapacagim?? Genişletmek için tıkla ... kendisi bi süre sonra yeşil olması lazım zaten bi uygulama güncellemen yeterli
Enes Üye DilvinEymen' Alıntı: napıyorsun şuan Genişletmek için tıkla ... 3g siz internet hızının keyfini sürüyorum ve uyumamaya çalışıyorum sen ne yapıyorsun?
DilvinEymen' Alıntı: napıyorsun şuan Genişletmek için tıkla ... 3g siz internet hızının keyfini sürüyorum ve uyumamaya çalışıyorum sen ne yapıyorsun?
KcygtYsn Üye haydaravısyon' Alıntı: uykusu gelmiş smiley vardı bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: 3g siz internet hızının keyfini sürüyorum ve uyumamaya çalışıyorum sen ne yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... müzik dinliyorum
haydaravısyon' Alıntı: uykusu gelmiş smiley vardı bulamıyorum Genişletmek için tıkla ... TheFenomen' Alıntı: 3g siz internet hızının keyfini sürüyorum ve uyumamaya çalışıyorum sen ne yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... müzik dinliyorum
Enes Üye DilvinEymen' Alıntı: müzik dinliyorum Genişletmek için tıkla ... O halde konu müzik ne dinliyorsun ?
KcygtYsn Üye TheFenomen' Alıntı: O halde konu müzik ne dinliyorsun ? Genişletmek için tıkla ... tesir altında
haydaravısyon Üye Dede' Alıntı: Tesir altında derken? Genişletmek için tıkla ... mustafa sandal Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dede' Alıntı: Tesir altında derken? Genişletmek için tıkla ... mustafa sandal Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Tesir altında derken? Genişletmek için tıkla ... şarkının adı yeni profil resmim yada forum deyimiyle avatarım nasıl
Dede' Alıntı: Tesir altında derken? Genişletmek için tıkla ... şarkının adı yeni profil resmim yada forum deyimiyle avatarım nasıl
Enes Üye DilvinEymen' Alıntı: şarkının adı yeni profil resmim yada forum deyimiyle avatarım nasıl Genişletmek için tıkla ... Yani tür olarak sorayım o halde dinlediklerini
DilvinEymen' Alıntı: şarkının adı yeni profil resmim yada forum deyimiyle avatarım nasıl Genişletmek için tıkla ... Yani tür olarak sorayım o halde dinlediklerini
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: şarkının adı yeni profil resmim yada forum deyimiyle avatarım nasıl Genişletmek için tıkla ... Eskisi daha karizma idi emme bu da fena olmamış
DilvinEymen' Alıntı: şarkının adı yeni profil resmim yada forum deyimiyle avatarım nasıl Genişletmek için tıkla ... Eskisi daha karizma idi emme bu da fena olmamış
KcygtYsn Üye TheFenomen' Alıntı: Yani tür olarak sorayım o halde dinlediklerini Genişletmek için tıkla ... slowpop şimdi firuze
TheFenomen' Alıntı: Yani tür olarak sorayım o halde dinlediklerini Genişletmek için tıkla ... slowpop şimdi firuze
Enes Üye DilvinEymen' Alıntı: slowpop şimdi firuze Genişletmek için tıkla ... Güzel ama uykum acayip geldi hayırlı geceler ya da birazdan günaydın Tekrar tanıştığıma memnun oldum görüşmek üzre
DilvinEymen' Alıntı: slowpop şimdi firuze Genişletmek için tıkla ... Güzel ama uykum acayip geldi hayırlı geceler ya da birazdan günaydın Tekrar tanıştığıma memnun oldum görüşmek üzre