Enes Üye Dede' Alıntı: Dilvin... Enes.... siz devam edin ben 15 dakika sonra geleceğim. Muhabbete devam oda soğumasın Beni bekleyin anacım Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz abi
Dede' Alıntı: Dilvin... Enes.... siz devam edin ben 15 dakika sonra geleceğim. Muhabbete devam oda soğumasın Beni bekleyin anacım Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz abi
haydaravısyon Üye DilvinEymen' Alıntı: kamu yönetimi aman bişey yapma onlarında canı var olmadı bide sen al kangal filan tamam abi merak etme burdayız Genişletmek için tıkla ... nefsi mudafadan bişey olmaz
DilvinEymen' Alıntı: kamu yönetimi aman bişey yapma onlarında canı var olmadı bide sen al kangal filan tamam abi merak etme burdayız Genişletmek için tıkla ... nefsi mudafadan bişey olmaz
KcygtYsn Üye TheFenomen' Alıntı: İktisadi İdari Bilimler ne işe yarar acaba Ben de İktisat okuyorum. Genişletmek için tıkla ... uzman yardımcılığından ekonomi bakanlığına kadar biçok iş imkanı mevcut
TheFenomen' Alıntı: İktisadi İdari Bilimler ne işe yarar acaba Ben de İktisat okuyorum. Genişletmek için tıkla ... uzman yardımcılığından ekonomi bakanlığına kadar biçok iş imkanı mevcut
KcygtYsn Üye haydaravısyon' Alıntı: nefsi mudafadan bişey olmaz Genişletmek için tıkla ... osmanlı tokadı 1.bölüm ilk sahneyi izlersen cevabı bulursun
haydaravısyon' Alıntı: nefsi mudafadan bişey olmaz Genişletmek için tıkla ... osmanlı tokadı 1.bölüm ilk sahneyi izlersen cevabı bulursun
Enes Üye DilvinEymen' Alıntı: uzman yardımcılığından ekonomi bakanlığına kadar biçok iş imkanı mevcut Genişletmek için tıkla ... Teorik olarak evet. Ama şu an potansiyel işsizler gözüyle bakılıyor
DilvinEymen' Alıntı: uzman yardımcılığından ekonomi bakanlığına kadar biçok iş imkanı mevcut Genişletmek için tıkla ... Teorik olarak evet. Ama şu an potansiyel işsizler gözüyle bakılıyor
KcygtYsn Üye fkcanbjk' Alıntı: Bu saatte bnden baska fifa14 oynayan varmi? Genişletmek için tıkla ... abim oynuyodur ama pes oynuyodur buda onun gibi demi ? TheFenomen' Alıntı: Teorik olarak evet. Ama şu an potansiyel işsizler gözüyle bakılıyor Genişletmek için tıkla ... bu tamamen sana bağlı bi durum Dede' Alıntı: Hemen geliyorum.. Genişletmek için tıkla ... anlaştık bu 30 sn kısıtlamasına uyuz oldum...
fkcanbjk' Alıntı: Bu saatte bnden baska fifa14 oynayan varmi? Genişletmek için tıkla ... abim oynuyodur ama pes oynuyodur buda onun gibi demi ? TheFenomen' Alıntı: Teorik olarak evet. Ama şu an potansiyel işsizler gözüyle bakılıyor Genişletmek için tıkla ... bu tamamen sana bağlı bi durum Dede' Alıntı: Hemen geliyorum.. Genişletmek için tıkla ... anlaştık bu 30 sn kısıtlamasına uyuz oldum...
Fatic Üye DilvinEymen' Alıntı: abim oynuyodur ama pes oynuyodur buda onun gibi demi ? bu tamamen sana bağlı bi durum anlaştık bu 30 sn kısıtlamasına uyuz oldum... Genişletmek için tıkla ... Çok dah iyisi
DilvinEymen' Alıntı: abim oynuyodur ama pes oynuyodur buda onun gibi demi ? bu tamamen sana bağlı bi durum anlaştık bu 30 sn kısıtlamasına uyuz oldum... Genişletmek için tıkla ... Çok dah iyisi
KcygtYsn Üye fkcanbjk' Alıntı: Çok dah iyisi Genişletmek için tıkla ... abim zaten hep en iyi şeyleri kullanır bense en sade, sıradan
fkcanbjk' Alıntı: Çok dah iyisi Genişletmek için tıkla ... abim zaten hep en iyi şeyleri kullanır bense en sade, sıradan
Enes Üye DilvinEymen' Alıntı: abim oynuyodur ama pes oynuyodur buda onun gibi demi ? bu tamamen sana bağlı bi durum anlaştık bu 30 sn kısıtlamasına uyuz oldum... Genişletmek için tıkla ... Kendini geliştirmen önemli gibi cümleler mi gelecek bunun ardından
DilvinEymen' Alıntı: abim oynuyodur ama pes oynuyodur buda onun gibi demi ? bu tamamen sana bağlı bi durum anlaştık bu 30 sn kısıtlamasına uyuz oldum... Genişletmek için tıkla ... Kendini geliştirmen önemli gibi cümleler mi gelecek bunun ardından
KcygtYsn Üye TheFenomen' Alıntı: Kendini geliştirmen önemli gibi cümleler mi gelecek bunun ardından Genişletmek için tıkla ... hayır şuan her sektörde iş açığı var ama biz iş beğenmeyen bi toplumuz
TheFenomen' Alıntı: Kendini geliştirmen önemli gibi cümleler mi gelecek bunun ardından Genişletmek için tıkla ... hayır şuan her sektörde iş açığı var ama biz iş beğenmeyen bi toplumuz
haydaravısyon Üye DilvinEymen' Alıntı: osmanlı tokadı 1.bölüm ilk sahneyi izlersen cevabı bulursun Genişletmek için tıkla ... çınar ağacın altında beyaz tavşana yılan saldırıyo bir adam yılanı okla vuruyo
DilvinEymen' Alıntı: osmanlı tokadı 1.bölüm ilk sahneyi izlersen cevabı bulursun Genişletmek için tıkla ... çınar ağacın altında beyaz tavşana yılan saldırıyo bir adam yılanı okla vuruyo
KcygtYsn Üye haydaravısyon' Alıntı: çınar ağacın altında beyaz tavşana yılan saldırıyo bir adam yılanı okla vuruyo Genişletmek için tıkla ... Fatih Sultan Mehmet o yanındakide Akşemsettin konuşmaları dinle
haydaravısyon' Alıntı: çınar ağacın altında beyaz tavşana yılan saldırıyo bir adam yılanı okla vuruyo Genişletmek için tıkla ... Fatih Sultan Mehmet o yanındakide Akşemsettin konuşmaları dinle
Enes Üye DilvinEymen' Alıntı: hayır şuan her sektörde iş açığı var ama biz iş beğenmeyen bi toplumuz Genişletmek için tıkla ... Sizin dersleriniz sözel ağırlıklı mı ?
DilvinEymen' Alıntı: hayır şuan her sektörde iş açığı var ama biz iş beğenmeyen bi toplumuz Genişletmek için tıkla ... Sizin dersleriniz sözel ağırlıklı mı ?
KcygtYsn Üye TheFenomen' Alıntı: Sizin dersleriniz sözel ağırlıklı mı ? Genişletmek için tıkla ... aslında eşit ağırlık gibi ama genelde sözel
TheFenomen' Alıntı: Sizin dersleriniz sözel ağırlıklı mı ? Genişletmek için tıkla ... aslında eşit ağırlık gibi ama genelde sözel
Enes Üye DilvinEymen' Alıntı: aslında eşit ağırlık gibi ama genelde sözel Genişletmek için tıkla ... En zor biz miyiz ya
DilvinEymen' Alıntı: aslında eşit ağırlık gibi ama genelde sözel Genişletmek için tıkla ... En zor biz miyiz ya
KcygtYsn Üye TheFenomen' Alıntı: En zor biz miyiz ya Genişletmek için tıkla ... iktisat = ekonomi = para = matemetik profesörlüğü
TheFenomen' Alıntı: En zor biz miyiz ya Genişletmek için tıkla ... iktisat = ekonomi = para = matemetik profesörlüğü
Enes Üye DilvinEymen' Alıntı: iktisat = ekonomi = para = matemetik profesörlüğü Genişletmek için tıkla ... İktisat=para=ekonomi=hesap makinesi +Kpss
DilvinEymen' Alıntı: iktisat = ekonomi = para = matemetik profesörlüğü Genişletmek için tıkla ... İktisat=para=ekonomi=hesap makinesi +Kpss
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: iktisat = ekonomi = para = matemetik profesörlüğü Genişletmek için tıkla ... İdeal erkek mesleği... beğendim
DilvinEymen' Alıntı: iktisat = ekonomi = para = matemetik profesörlüğü Genişletmek için tıkla ... İdeal erkek mesleği... beğendim