KcygtYsn Üye TheFenomen' Alıntı: Bu bi şakaydı zaten Yani gereksiz mesajlar kısmında döner bu muhabbetler Genişletmek için tıkla ... anladım iyi bakalım
TheFenomen' Alıntı: Bu bi şakaydı zaten Yani gereksiz mesajlar kısmında döner bu muhabbetler Genişletmek için tıkla ... anladım iyi bakalım
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: Yönetimdeki ajandı deşifre oldu sahte emeklilik düzenlediler artık yönetimden bilgi sızdıramıyoruz Genişletmek için tıkla ... Bu çok iyiydi işte
TheFenomen' Alıntı: Yönetimdeki ajandı deşifre oldu sahte emeklilik düzenlediler artık yönetimden bilgi sızdıramıyoruz Genişletmek için tıkla ... Bu çok iyiydi işte
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: İlk nick Kayrabey... Sonra Tahir... Şimdi Dede... Genişletmek için tıkla ... güzelmiş genç dede
Dede' Alıntı: İlk nick Kayrabey... Sonra Tahir... Şimdi Dede... Genişletmek için tıkla ... güzelmiş genç dede
Enes Üye DilvinEymen' Alıntı: güzelmiş genç dede Genişletmek için tıkla ... Rivayete göre yaşadığı halde 3 yerde türbesi var
DilvinEymen' Alıntı: güzelmiş genç dede Genişletmek için tıkla ... Rivayete göre yaşadığı halde 3 yerde türbesi var
KayraBey Üye DilvinEymen' Alıntı: ne güzel ama keşke bırakmasaydın Genişletmek için tıkla ... Bende bırakmak istemedim ama ANIL benim ayağımı kaydırdı
DilvinEymen' Alıntı: ne güzel ama keşke bırakmasaydın Genişletmek için tıkla ... Bende bırakmak istemedim ama ANIL benim ayağımı kaydırdı
KcygtYsn Üye haydaravısyon' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... mesaj atmak yerine neden şarkı paylaşıyosun ?
haydaravısyon' Alıntı: Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... mesaj atmak yerine neden şarkı paylaşıyosun ?
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: Rivayete göre yaşadığı halde 3 yerde türbesi var Genişletmek için tıkla ... Anca geçiniyom Enes
TheFenomen' Alıntı: Rivayete göre yaşadığı halde 3 yerde türbesi var Genişletmek için tıkla ... Anca geçiniyom Enes
KcygtYsn Üye Dede' Alıntı: Bende bırakmak istemedim ama ANIL benim ayağımı kaydırdı Genişletmek için tıkla ... @ANIL niye tahir abiyi görevinden ettin Dede' Alıntı: Anca geçiniyom Enes Genişletmek için tıkla ... hala türbelere bişey bırakan hurafelere inanan cahiliye devrinde kalmış insanlar var mı abi
Dede' Alıntı: Bende bırakmak istemedim ama ANIL benim ayağımı kaydırdı Genişletmek için tıkla ... @ANIL niye tahir abiyi görevinden ettin Dede' Alıntı: Anca geçiniyom Enes Genişletmek için tıkla ... hala türbelere bişey bırakan hurafelere inanan cahiliye devrinde kalmış insanlar var mı abi
Enes Üye Dede' Alıntı: Anca geçiniyom Enes Genişletmek için tıkla ... Abi yeni şube açalım bu aralar işler kesat Arabanın bakımını yaptırayım
Dede' Alıntı: Anca geçiniyom Enes Genişletmek için tıkla ... Abi yeni şube açalım bu aralar işler kesat Arabanın bakımını yaptırayım
ANIL Admin DilvinEymen' Alıntı: ne yaptı ki ? Genişletmek için tıkla ... Şaka şaka Dede' Alıntı: Bende bırakmak istemedim ama ANIL benim ayağımı kaydırdı Genişletmek için tıkla ... İnanmayın
DilvinEymen' Alıntı: ne yaptı ki ? Genişletmek için tıkla ... Şaka şaka Dede' Alıntı: Bende bırakmak istemedim ama ANIL benim ayağımı kaydırdı Genişletmek için tıkla ... İnanmayın
KcygtYsn Üye ANIL' Alıntı: Şaka şaka İnanmayın Genişletmek için tıkla ... sende yönetimdensin sanırım
ANIL Admin DilvinEymen' Alıntı: sende yönetimdensin sanırım Genişletmek için tıkla ... Evet rütbeleri göremiyor musun?
DilvinEymen' Alıntı: sende yönetimdensin sanırım Genişletmek için tıkla ... Evet rütbeleri göremiyor musun?
haydaravısyon Üye DilvinEymen' Alıntı: mesaj atmak yerine neden şarkı paylaşıyosun ? Genişletmek için tıkla ... istek parçada paylaşa bilirim
DilvinEymen' Alıntı: mesaj atmak yerine neden şarkı paylaşıyosun ? Genişletmek için tıkla ... istek parçada paylaşa bilirim
KcygtYsn Üye ANIL' Alıntı: Evet rütbeleri göremiyor musun? Genişletmek için tıkla ... tapatalk rütebeleri yanlış gösteriyor haydaravısyon' Alıntı: istek parçada paylaşa bilirim Genişletmek için tıkla ... tapatalk açmıyo konu bölünüyo
ANIL' Alıntı: Evet rütbeleri göremiyor musun? Genişletmek için tıkla ... tapatalk rütebeleri yanlış gösteriyor haydaravısyon' Alıntı: istek parçada paylaşa bilirim Genişletmek için tıkla ... tapatalk açmıyo konu bölünüyo