Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

haltie

Üye
iyiyim hüseyin sen nasılsın kardeşim

bende iyiyim abi sahuru bekliyorum bu gece başladım ders çalışmaya

Mehmet

Emekli Yönetici
İyi sahurlar cümleten

sağolasın sanada iyi sahurlar Mehmet abi

haltie

Üye
ooo mehmet abi iyi sahurlar hoşgeldin

iyi yapmışın hüseyin bende başlıyacam bu aralar

huri$

Üye
sağolasın abla sana kolay gelsin ve hayırlı sahurlar
oo sagolasin huzeyin

huriş geldim geç mi kaldım
ben çikinca gelmi$ssin halit er mi geç mi bilemem

İyi sahurlar cümleten
oyy benim guccuk garde$im de sahur yaparmi$ daa ablasinin guzusu nassan gelecegin mihendisi

Kaçtın işte

Bu avatarı biliyorum ben siteye ilk üye olduğumda bu avatar vardı D

sen ya geç kalırsın yada
doru soledin nur zaman sorunu ya$iyo halit ya geç yada kaliyo yada erkekn kaciyo

iyiyim cnm sen nasılsınn... (kimse çıkıp ta gececiler konusu bu saatte ne yazıyosunuz geyiği yapmasın kırarım kafasını... )

yaa allaa allaa bu konuda bi çok kez tartıştım....gececiler konusuna şimdi yazınca ne oluyo cezası mı var,suç mu,forumdan mı atıyolar,hapis cezası fln mı var sonunda nedir yanii...Allah ım yaaaa...

Tuba

Üye
tamam akşama kadar

huri$

Üye
iyiyim cnm sen nasılsınn... (kimse çıkıp ta gececiler konusu bu saatte ne yazıyosunuz geyiği yapmasın kırarım kafasını... )
duydunuz mu kimseler... kirar valla konu$uyoruz $urdaa
iyiyiz canim yaa sahur la iftar arasi vakit gecirmeye çali$iyoruz iki buyuklerde bu yil tutuyolar onlara surekli oyalicak biseyler bulmaya cali$iyorum $uan sessizlik var hep birlikte kitap okuyolar sonra hep birliktee taki yapcaz

vallaa hiç akşamı bekleyemem...düşünsene adamın biri çıkıcak hakaret etcek bana burda ya da kızcağım bişi yazcak ama ben cvp vermek için geceyi beklicem... hadi yaa yok öle bişi.. neymiş efendim adam gece kızdırmış beni...

aynen hurişcim yaa zaman geçiriyoruz mecbur...Allah yardımcıları olsun çocukların...kıyamamm... :öp

Perfect!

Üye
ya tamam benim için sorun yok abartmayın ama konu gececiler olunca ismine uygun olmuyo

çıkmak zorundayım diyebilirsin mesela... =/

sildir ne olcak... :trip