Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Adilx05

Üye

Davraz dağının eteklerine slm söle benden iyi bilir ayak izlerimi
Abi Bu Kış Kayaktaydım Bi Snowboard Yapıyım Dedim Pisti Boşalttılar Sivillere Ölüm Tehlikesi Yaşatıyomuşum Muhtemelen Bi Daha Zor Beni Oraya Almaları

Tepkiler: .caner. ve Nextman

Anil-D

Üye
ne ağzı daha sormadım

Nextman

Emekli Yönetici
Abi Bu Kış Kayaktaydım Bi Snowboard Yapıyım Dedim Pisti Boşalttılar Sivillere Ölüm Tehlikesi Yaşatıyomuşum Muhtemelen Bi Daha Zor Beni Oraya Almaları

Çok değişmiş Antalyadaydım 1ay önce ozaman vay be dedim baya değişmiş

Adilx05

Üye
Bu Arada Küllükler Orjinal Isparta Küllüğü Gül Kokuludur Onuda Belirteyim

- - - Eklendi - - -

Çok değişmiş Antalyadaydım 1ay önce ozaman vay be dedim baya değişmiş
Abi Ben 2 Senedir Ordayım Hep Aynı Sadece İşte Caddeyi Falan Değiştirdiler Birazcık

Nextman

Emekli Yönetici
Bu Arada Küllükler Orjinal Isparta Küllüğü Gül Kokuludur Onuda Belirteyim

- - - Eklendi - - -

Abi Ben 2 Senedir Ordayım Hep Aynı Sadece İşte Caddeyi Falan Değiştirdiler Birazcık

Yanlız harika gül kokar sokakları taam bir gül cenneti çiçekçiler nasıl iş yapar anlamam

Tepkiler: .caner.

Anil-D

Üye
abi gezmek iyidir bende şu sınavdan sonra gezicem

Uhops

Üye

Raw formatıyla ilgili bi sıkıntın olursa söyle burdan hallederiz.(deneme mesajı üstte nextman yazacak mı diye bakacam)
Geçen sorduydum o ara konu denetime gitti. SSD RAW oldu tavsiyen var mı? Cs6 kullanmaya çalışıyorum bu aralar i5-3230m zorlanıyor. SSD olsa belki daha hızlı olur.

Nextman

Emekli Yönetici

Geçen sorduydum o ara konu denetime gitti. SSD RAW oldu tavsiyen var mı? Cs6 kullanmaya çalışıyorum bu aralar i5-3230m zorlanıyor. SSD olsa belki daha hızlı olur.

İşlemcin yavaş kardeşim anakart ne ?

Adilx05

Üye

Yanlız harika gül kokar sokakları taam bir gül cenneti çiçekçiler nasıl iş yapar anlamam
Abi Artık Nasıl Alışmışsam Bana Hiç Gelmiyo Eve Gidince Annem Falanda Diyo Üstüne Gül Kokusu Sinmiş Diye Amma Demekki Burnum Artık Alışmış Kokuya

Tepkiler: Nextman

Adilx05

Üye
Neyse Herkese Hayırlı Geceler Diliyorum Ben Bi Elde Oyun Atıyım Ve Yatıyım Geç Oldu Saat Bide Yarın Cuma Var Biliyosunuz Onada Yetişmem Lazım

Tepkiler: Nextman
Arkadaslar.Bu arad bana bios güncellemelde yardim edecek biri carmi pc yardim destek e actk. Konu.