Uhops Üye Nextman' Alıntı: evet buyur kardeşim Genişletmek için tıkla ... Yine merektan soruyorum. Sen işe gittiğinde bilgisayar başına oturduğunda ne yapıyorsun?
Nextman' Alıntı: evet buyur kardeşim Genişletmek için tıkla ... Yine merektan soruyorum. Sen işe gittiğinde bilgisayar başına oturduğunda ne yapıyorsun?
Nextman Emekli Yönetici AnıL-D' Alıntı: yahyakaptanın neresinde oturuyosun abi söylemek istemessen anlarım Genişletmek için tıkla ... orda oturmuyorum kardeşim iyi bilirim oraları
AnıL-D' Alıntı: yahyakaptanın neresinde oturuyosun abi söylemek istemessen anlarım Genişletmek için tıkla ... orda oturmuyorum kardeşim iyi bilirim oraları
achambo Üye Anti-Okul' Alıntı: Ben ikisinede uğradım. Bi kaç hafta önce kayseride gelengi gördüm. Genişletmek için tıkla ... ben şuan kayserideyim, buralıyım trabzonda oturuyoz
Anti-Okul' Alıntı: Ben ikisinede uğradım. Bi kaç hafta önce kayseride gelengi gördüm. Genişletmek için tıkla ... ben şuan kayserideyim, buralıyım trabzonda oturuyoz
Uhops Üye __simyacı__' Alıntı: Oo kimleri görüyorum nextman admin bukadar aktifmiydi Genişletmek için tıkla ... Bende farkettim .
__simyacı__' Alıntı: Oo kimleri görüyorum nextman admin bukadar aktifmiydi Genişletmek için tıkla ... Bende farkettim .
BrainHacker Üye AnıL-D' Alıntı: yahyakaptanın neresinde oturuyosun abi söylemek istemessen anlarım Genişletmek için tıkla ... Nabacan lan adamimi dovecen
AnıL-D' Alıntı: yahyakaptanın neresinde oturuyosun abi söylemek istemessen anlarım Genişletmek için tıkla ... Nabacan lan adamimi dovecen
Uhops Üye achambo' Alıntı: ben şuan kayserideyim, buralıyım trabzonda oturuyoz Genişletmek için tıkla ... Ben şuan silifkedeyim buralıyız silifkeede oturuyorum
achambo' Alıntı: ben şuan kayserideyim, buralıyım trabzonda oturuyoz Genişletmek için tıkla ... Ben şuan silifkedeyim buralıyız silifkeede oturuyorum
Nextman Emekli Yönetici Anti-Okul' Alıntı: Yine merektan soruyorum. Sen işe gittiğinde bilgisayar başına oturduğunda ne yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Keşke hep otursam oturduğumda zaten duymak bile istemezsin genelde sahada ya tv kanallarındayım yada özel birimlerde __simyacı__' Alıntı: Oo kimleri görüyorum nextman admin bukadar aktifmiydi Genişletmek için tıkla ... merak etme kıyamet kopmadı arasıra bizde sohbete eşlik ediyoruz rahatsızlık vermedik umarım
Anti-Okul' Alıntı: Yine merektan soruyorum. Sen işe gittiğinde bilgisayar başına oturduğunda ne yapıyorsun? Genişletmek için tıkla ... Keşke hep otursam oturduğumda zaten duymak bile istemezsin genelde sahada ya tv kanallarındayım yada özel birimlerde __simyacı__' Alıntı: Oo kimleri görüyorum nextman admin bukadar aktifmiydi Genişletmek için tıkla ... merak etme kıyamet kopmadı arasıra bizde sohbete eşlik ediyoruz rahatsızlık vermedik umarım
Adilx05 Üye Bi Fotoğraf Paylaşıcam Öğrenci Evi Görmeyenler İçin Bilgisayar Masasının Öğrenci Evindeki Halini Anlatıyo
Bi Fotoğraf Paylaşıcam Öğrenci Evi Görmeyenler İçin Bilgisayar Masasının Öğrenci Evindeki Halini Anlatıyo
İhtiyar007 Üye Adilx05' Alıntı: Bi Fotoğraf Paylaşıcam Öğrenci Evi Görmeyenler İçin Bilgisayar Masasının Öğrenci Evindeki Halini Anlatıyo Genişletmek için tıkla ... at at
Adilx05' Alıntı: Bi Fotoğraf Paylaşıcam Öğrenci Evi Görmeyenler İçin Bilgisayar Masasının Öğrenci Evindeki Halini Anlatıyo Genişletmek için tıkla ... at at
Uhops Üye Nextman' Alıntı: Keşke hep otursam oturduğumda zaten duymak bile istemezsin genelde sahada ya tv kanallarındayım yada özel birimlerde merak etme kıyamet kopmadı arasıra bizde sohbete eşlik ediyoruz rahatsızlık vermedik umarım Genişletmek için tıkla ... İyice merak ettim Bi sitede IT megamnet için türkiyede kullanılan bütün elektronik aletlerden görevli gibi bi yazı okumuştum.
Nextman' Alıntı: Keşke hep otursam oturduğumda zaten duymak bile istemezsin genelde sahada ya tv kanallarındayım yada özel birimlerde merak etme kıyamet kopmadı arasıra bizde sohbete eşlik ediyoruz rahatsızlık vermedik umarım Genişletmek için tıkla ... İyice merak ettim Bi sitede IT megamnet için türkiyede kullanılan bütün elektronik aletlerden görevli gibi bi yazı okumuştum.
Nextman Emekli Yönetici AnıL-D' Alıntı: lan lafını kullanmassan sevınirim sevmiyorum o kelimeyi Genişletmek için tıkla ... Evet lütfen bende sevmem görmeyide sevmem
AnıL-D' Alıntı: lan lafını kullanmassan sevınirim sevmiyorum o kelimeyi Genişletmek için tıkla ... Evet lütfen bende sevmem görmeyide sevmem
_YldZEneS_ Üye Adilx05' Alıntı: Bi Fotoğraf Paylaşıcam Öğrenci Evi Görmeyenler İçin Bilgisayar Masasının Öğrenci Evindeki Halini Anlatıyo Genişletmek için tıkla ... bekliyoruz
Adilx05' Alıntı: Bi Fotoğraf Paylaşıcam Öğrenci Evi Görmeyenler İçin Bilgisayar Masasının Öğrenci Evindeki Halini Anlatıyo Genişletmek için tıkla ... bekliyoruz
Adilx05 Üye _YldzEnes_' Alıntı: tekrar merabalar Genişletmek için tıkla ... Diğer Hemşerimizde Geldi Sayın Modum Bu Kardeşimizde Amasyalı
_YldzEnes_' Alıntı: tekrar merabalar Genişletmek için tıkla ... Diğer Hemşerimizde Geldi Sayın Modum Bu Kardeşimizde Amasyalı