UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: biraz cep yakıyor bana en fazla 600 ü geçmeyecek telefon lazım birde 0 olacak işte bu 2 telefonun arasında kaldım optimus l7 ace 2 Genişletmek için tıkla ... atrix ikisindende iyi ben sadece bunu soylerim karar senin
zxdelemi' Alıntı: biraz cep yakıyor bana en fazla 600 ü geçmeyecek telefon lazım birde 0 olacak işte bu 2 telefonun arasında kaldım optimus l7 ace 2 Genişletmek için tıkla ... atrix ikisindende iyi ben sadece bunu soylerim karar senin
Nextman Emekli Yönetici Adilx05' Alıntı: Abi Sen Avatara Şöyle Güzel Bi Resim Yapsakya Çok Banal Olmuş Avatarın Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ben seviyorum AnıL-D' Alıntı: abi kocaeliyide bıliyosun Genişletmek için tıkla ... Ben tüm türkiyeyi geziyorum kardeşim tabiki bilicem
Adilx05' Alıntı: Abi Sen Avatara Şöyle Güzel Bi Resim Yapsakya Çok Banal Olmuş Avatarın Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler ben seviyorum AnıL-D' Alıntı: abi kocaeliyide bıliyosun Genişletmek için tıkla ... Ben tüm türkiyeyi geziyorum kardeşim tabiki bilicem
Nextman Emekli Yönetici Adilx05' Alıntı: Bu Arada İlyas Yarbay Olucak Konusu Hazır Mı Genişletmek için tıkla ... Mesajlarını silersem olamaz değilmi ?
Adilx05' Alıntı: Bu Arada İlyas Yarbay Olucak Konusu Hazır Mı Genişletmek için tıkla ... Mesajlarını silersem olamaz değilmi ?
Adilx05 Üye Nextman' Alıntı: Teşekkürler ben seviyorum Ben tüm türkiyeyi geziyorum kardeşim tabiki bilicem Genişletmek için tıkla ... Özel Olmazsa Abi Meslek Nedir Benimde Üniversite Biticek Yakında Bende Başlayacam Artık Diyar Diyar Gezmeye
Nextman' Alıntı: Teşekkürler ben seviyorum Ben tüm türkiyeyi geziyorum kardeşim tabiki bilicem Genişletmek için tıkla ... Özel Olmazsa Abi Meslek Nedir Benimde Üniversite Biticek Yakında Bende Başlayacam Artık Diyar Diyar Gezmeye
Anil-D Üye semih millet çay ictı hala maden suyum gelmedi söylücem sonunda sait abiye kovsun seni uyuşuk uyuşuk
achambo Üye Nextman' Alıntı: Teşekkürler ben seviyorum Ben tüm türkiyeyi geziyorum kardeşim tabiki bilicem Genişletmek için tıkla ... trabzon veya kayseri geldin mi - - - Eklendi - - - AnıL-D' Alıntı: semih millet çay ictı hala maden suyum gelmedi söylücem sonunda sait abiye kovsun seni uyuşuk uyuşuk Genişletmek için tıkla ... verdim ya
Nextman' Alıntı: Teşekkürler ben seviyorum Ben tüm türkiyeyi geziyorum kardeşim tabiki bilicem Genişletmek için tıkla ... trabzon veya kayseri geldin mi - - - Eklendi - - - AnıL-D' Alıntı: semih millet çay ictı hala maden suyum gelmedi söylücem sonunda sait abiye kovsun seni uyuşuk uyuşuk Genişletmek için tıkla ... verdim ya
Adilx05 Üye Nextman' Alıntı: Mesajlarını silersem olamaz değilmi ? Genişletmek için tıkla ... Abi Ben Zaten Senden Bu Gece Bi Atak Bekliyodum Artık Nasip İlyasaymış
Nextman' Alıntı: Mesajlarını silersem olamaz değilmi ? Genişletmek için tıkla ... Abi Ben Zaten Senden Bu Gece Bi Atak Bekliyodum Artık Nasip İlyasaymış
Nextman Emekli Yönetici Adilx05' Alıntı: Özel Olmazsa Abi Meslek Nedir Benimde Üniversite Biticek Yakında Bende Başlayacam Artık Diyar Diyar Gezmeye Genişletmek için tıkla ... IT managment diyelim
Adilx05' Alıntı: Özel Olmazsa Abi Meslek Nedir Benimde Üniversite Biticek Yakında Bende Başlayacam Artık Diyar Diyar Gezmeye Genişletmek için tıkla ... IT managment diyelim
by-pegasus Üye İlyas' Alıntı: atrix ikisindende iyi ben sadece bunu soylerim karar senin Genişletmek için tıkla ... bizim buralardada yok atrix olsa ilk işim alacam bizim telefoncuların bildiği samsung nokia lg htc başka birşey bilmez
İlyas' Alıntı: atrix ikisindende iyi ben sadece bunu soylerim karar senin Genişletmek için tıkla ... bizim buralardada yok atrix olsa ilk işim alacam bizim telefoncuların bildiği samsung nokia lg htc başka birşey bilmez
Nextman Emekli Yönetici Joker' Alıntı: Abi Amasya'ya yolun düştü mü hiç ? Genişletmek için tıkla ... Evet kardeşim DSİ otomasyon kurulumunda ordaydım
Joker' Alıntı: Abi Amasya'ya yolun düştü mü hiç ? Genişletmek için tıkla ... Evet kardeşim DSİ otomasyon kurulumunda ordaydım
UpOneTR Üye Nextman' Alıntı: Mesajlarını silersem olamaz değilmi ? Genişletmek için tıkla ... ve mission complate yapma etme abi
Nextman' Alıntı: Mesajlarını silersem olamaz değilmi ? Genişletmek için tıkla ... ve mission complate yapma etme abi
Joker Emekli Yönetici Nextman' Alıntı: Evet kardeşim DSİ otomasyon kurulumunda ordaydım Genişletmek için tıkla ... Gürsu köyünü bilir misin ?
Nextman' Alıntı: Evet kardeşim DSİ otomasyon kurulumunda ordaydım Genişletmek için tıkla ... Gürsu köyünü bilir misin ?