UpOneTR Üye Haluk.' Alıntı: Selamun aleykum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... aleykum selam sanada iyi geceler.
Haluk.' Alıntı: Selamun aleykum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... aleykum selam sanada iyi geceler.
achambo Üye Nextman' Alıntı: Çaycı nerde semih misafirlere çay çekkkkk Genişletmek için tıkla ... sonunda cezam da geldi geliyoorr çaylar
Nextman' Alıntı: Çaycı nerde semih misafirlere çay çekkkkk Genişletmek için tıkla ... sonunda cezam da geldi geliyoorr çaylar
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: caner naber görmedim Genişletmek için tıkla ... Iyidir kardeşim senden naber?
by-pegasus Üye İlyas' Alıntı: en fazla brick olur garantiye yollar bi şekilde hallettirrirsin (brick kelimesini yanlş yamış olabilirim Genişletmek için tıkla ... peki bunun dışında alacak olsam bu iki telefondan hangisini önerirsin lg optimus l7 mi yoksa galaxy ace 2 mi
İlyas' Alıntı: en fazla brick olur garantiye yollar bi şekilde hallettirrirsin (brick kelimesini yanlş yamış olabilirim Genişletmek için tıkla ... peki bunun dışında alacak olsam bu iki telefondan hangisini önerirsin lg optimus l7 mi yoksa galaxy ace 2 mi
Adilx05 Üye Nextman' Alıntı: Çaycı nerde semih misafirlere çay çekkkkk Genişletmek için tıkla ... Ne Demek Çaylar Benden Olsun Öyle Büyütmeye Gerek Yok Bütün Yönetim Gelicek Sonra
Nextman' Alıntı: Çaycı nerde semih misafirlere çay çekkkkk Genişletmek için tıkla ... Ne Demek Çaylar Benden Olsun Öyle Büyütmeye Gerek Yok Bütün Yönetim Gelicek Sonra
haydaravısyon Üye hayattan beklentim kem küm şey hayattan bişey beklenmezki her an her zaman süprizlere hazır olup anı yaşamak gerekir bir çok kimsede yaşam sevinci yok gözlerini feri sönmüş mutlulugu parada arayınca böyle oluyor
hayattan beklentim kem küm şey hayattan bişey beklenmezki her an her zaman süprizlere hazır olup anı yaşamak gerekir bir çok kimsede yaşam sevinci yok gözlerini feri sönmüş mutlulugu parada arayınca böyle oluyor
Nextman Emekli Yönetici achambo' Alıntı: sonunda cezam da geldi geliyoorr çaylar Genişletmek için tıkla ... Yok yok çay verki buranın kıymeti anlaşılsın .Ben bu yaşımla burdaysam vardır bir sebebi
achambo' Alıntı: sonunda cezam da geldi geliyoorr çaylar Genişletmek için tıkla ... Yok yok çay verki buranın kıymeti anlaşılsın .Ben bu yaşımla burdaysam vardır bir sebebi
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: peki bunun dışında alacak olsam bu iki telefondan hangisini önerirsin lg optimus l7 mi yoksa galaxy ace 2 mi Genişletmek için tıkla ... ikiside atrixden kötü S2 öneririm
zxdelemi' Alıntı: peki bunun dışında alacak olsam bu iki telefondan hangisini önerirsin lg optimus l7 mi yoksa galaxy ace 2 mi Genişletmek için tıkla ... ikiside atrixden kötü S2 öneririm
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: benden başka kimsenin beklentisi yokmu hayatta? Genişletmek için tıkla ... Hayattan beklentim kendimden beklentim Nobel baris ödülü saka değil ciddi.
AnıL-D' Alıntı: benden başka kimsenin beklentisi yokmu hayatta? Genişletmek için tıkla ... Hayattan beklentim kendimden beklentim Nobel baris ödülü saka değil ciddi.
achambo Üye Adilx05' Alıntı: Ne Demek Çaylar Benden Olsun Öyle Büyütmeye Gerek Yok Bütün Yönetim Gelicek Sonra Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Symbian Pro' Alıntı: çay var mı ? Genişletmek için tıkla ... var tabii yetmezse bir daha veriyim
Adilx05' Alıntı: Ne Demek Çaylar Benden Olsun Öyle Büyütmeye Gerek Yok Bütün Yönetim Gelicek Sonra Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Symbian Pro' Alıntı: çay var mı ? Genişletmek için tıkla ... var tabii yetmezse bir daha veriyim
Haluk. Üye Symbian Pro' Alıntı: çay var mı ? Genişletmek için tıkla ... Vay abi sen de mi buralardasin ? N'aber?
Symbian Pro' Alıntı: çay var mı ? Genişletmek için tıkla ... Vay abi sen de mi buralardasin ? N'aber?