UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: androidi yükselte biliyormuyuz Genişletmek için tıkla ... rom atarak yukseltirsin oda garanti dişı brakiyor
zxdelemi' Alıntı: androidi yükselte biliyormuyuz Genişletmek için tıkla ... rom atarak yukseltirsin oda garanti dişı brakiyor
achambo Üye Nextman' Alıntı: Sen istedin Kaşıntı mahallesi sopası bol caddesi dayak cennetten cıkma apt giriş kat (zaten burası tek kat ) Genişletmek için tıkla ... hangi şehir - - - Eklendi - - - tekirdağ mış
Nextman' Alıntı: Sen istedin Kaşıntı mahallesi sopası bol caddesi dayak cennetten cıkma apt giriş kat (zaten burası tek kat ) Genişletmek için tıkla ... hangi şehir - - - Eklendi - - - tekirdağ mış
Nextman Emekli Yönetici achambo' Alıntı: hangi şehir - - - Eklendi - - - tekirdağ mış Genişletmek için tıkla ... world city
UpOneTR Üye AnıL-D' Alıntı: abi şarjdayken nete girersem bataryayı olumsuz etkilermi Genişletmek için tıkla ... ben şuan o durumdaym ;
AnıL-D' Alıntı: abi şarjdayken nete girersem bataryayı olumsuz etkilermi Genişletmek için tıkla ... ben şuan o durumdaym ;
Joker Emekli Yönetici Nextman' Alıntı: Sen istedin Kaşıntı mahallesi sopası bol caddesi dayak cennetten cıkma apt giriş kat (zaten burası tek kat ) Genişletmek için tıkla ... Yarın akşam yemeğine ordayım abi
Nextman' Alıntı: Sen istedin Kaşıntı mahallesi sopası bol caddesi dayak cennetten cıkma apt giriş kat (zaten burası tek kat ) Genişletmek için tıkla ... Yarın akşam yemeğine ordayım abi
by-pegasus Üye İlyas' Alıntı: rom atarak yukseltirsin oda garanti dişı brakiyor Genişletmek için tıkla ... aslında iyi de hani hiç android kullanmadığım için bilmiyorum nasıl atılır ne yapılır
İlyas' Alıntı: rom atarak yukseltirsin oda garanti dişı brakiyor Genişletmek için tıkla ... aslında iyi de hani hiç android kullanmadığım için bilmiyorum nasıl atılır ne yapılır
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: aslında iyi de hani hiç android kullanmadığım için bilmiyorum nasıl atılır ne yapılır Genişletmek için tıkla ... öğrenmen için bu telefon çok ideal hem basit hem bir suru rom kernel var
zxdelemi' Alıntı: aslında iyi de hani hiç android kullanmadığım için bilmiyorum nasıl atılır ne yapılır Genişletmek için tıkla ... öğrenmen için bu telefon çok ideal hem basit hem bir suru rom kernel var
.caner. Üye Bizi tinlayan yok Datcada ki 8. Altın badem film Festivali ne giden var mi? Ne güzel söyledi Selda Bagcan bugün.
Bizi tinlayan yok Datcada ki 8. Altın badem film Festivali ne giden var mi? Ne güzel söyledi Selda Bagcan bugün.
Nextman Emekli Yönetici Genelde üyelere baktım yaş ortalaması soru için yeterli gecenin sorusunu sorayım ozaman Hayattan beklentiniz varmı ? varsa nedir kısa ve öz abuk sabuk cevap vermeyin affetmem ona göre
Genelde üyelere baktım yaş ortalaması soru için yeterli gecenin sorusunu sorayım ozaman Hayattan beklentiniz varmı ? varsa nedir kısa ve öz abuk sabuk cevap vermeyin affetmem ona göre
Adilx05 Üye Ne Oluyo Muhabbet Nedir Ben Gene Fransız - - - Eklendi - - - Nextman' Alıntı: Genelde üyelere baktım yaş ortalaması soru için yeterli gecenin sorusunu sorayım ozaman Hayattan beklentiniz varmı ? varsa nedir kısa ve öz abuk sabuk cevap vermeyin affetmem ona göre Genişletmek için tıkla ... Admini Düzeltmek Gibi Olmasında Abuk Sabuk Değil Miydi O ?
Ne Oluyo Muhabbet Nedir Ben Gene Fransız - - - Eklendi - - - Nextman' Alıntı: Genelde üyelere baktım yaş ortalaması soru için yeterli gecenin sorusunu sorayım ozaman Hayattan beklentiniz varmı ? varsa nedir kısa ve öz abuk sabuk cevap vermeyin affetmem ona göre Genişletmek için tıkla ... Admini Düzeltmek Gibi Olmasında Abuk Sabuk Değil Miydi O ?
UpOneTR Üye Nextman' Alıntı: Genelde üyelere baktım yaş ortalaması soru için yeterli gecenin sorusunu sorayım ozaman Hayattan beklentiniz varmı ? varsa nedir kısa ve öz abuk sabuk cevap vermeyin affetmem ona göre Genişletmek için tıkla ... ben günü kurtarmaya çalışanlardanım
Nextman' Alıntı: Genelde üyelere baktım yaş ortalaması soru için yeterli gecenin sorusunu sorayım ozaman Hayattan beklentiniz varmı ? varsa nedir kısa ve öz abuk sabuk cevap vermeyin affetmem ona göre Genişletmek için tıkla ... ben günü kurtarmaya çalışanlardanım