Aksi Üye iiyim tatlısslarımmm sız nasılsınız (: orucun ılk gunu kabus gıbıydı :d hayatımda hıc bukdr susamadım yaaa çarsıda gezmeyın haaa oruclu oruclu bu sıckta ben gıbı olursunuz :d
iiyim tatlısslarımmm sız nasılsınız (: orucun ılk gunu kabus gıbıydı :d hayatımda hıc bukdr susamadım yaaa çarsıda gezmeyın haaa oruclu oruclu bu sıckta ben gıbı olursunuz :d
Perfect! Üye ΛKƧİ;2584462' Alıntı: merabayınn ( Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin renktaş
Tuba Üye ΛKƧİ;2584473' Alıntı: iiyim tatlısslarımmm sız nasılsınız (: orucun ılk gunu kabus gıbıydı :d hayatımda hıc bukdr susamadım yaaa çarsıda gezmeyın haaa oruclu oruclu bu sıckta ben gıbı olursunuz :d Genişletmek için tıkla ... iyilik sibelcim
ΛKƧİ;2584473' Alıntı: iiyim tatlısslarımmm sız nasılsınız (: orucun ılk gunu kabus gıbıydı :d hayatımda hıc bukdr susamadım yaaa çarsıda gezmeyın haaa oruclu oruclu bu sıckta ben gıbı olursunuz :d Genişletmek için tıkla ... iyilik sibelcim
s@hr@ Üye ΛKƧİ;2584473' Alıntı: iiyim tatlısslarımmm sız nasılsınız (: orucun ılk gunu kabus gıbıydı :d hayatımda hıc bukdr susamadım yaaa çarsıda gezmeyın haaa oruclu oruclu bu sıckta ben gıbı olursunuz :d Genişletmek için tıkla ... İyiyim tatlım evet bende çok susadım ama hiç acıkmadım
ΛKƧİ;2584473' Alıntı: iiyim tatlısslarımmm sız nasılsınız (: orucun ılk gunu kabus gıbıydı :d hayatımda hıc bukdr susamadım yaaa çarsıda gezmeyın haaa oruclu oruclu bu sıckta ben gıbı olursunuz :d Genişletmek için tıkla ... İyiyim tatlım evet bende çok susadım ama hiç acıkmadım
Praetor Emekli Yönetici İyi geceler arkadaşlar. Aksi'ciğim Daha önce de ikaz etmiştim imzandaki şu dünya tatlısı ayıcıkların kural dışına taşmasıyla ilgili Sen mi kaldırırsın ben mi kaldırayım
İyi geceler arkadaşlar. Aksi'ciğim Daha önce de ikaz etmiştim imzandaki şu dünya tatlısı ayıcıkların kural dışına taşmasıyla ilgili Sen mi kaldırırsın ben mi kaldırayım
Perfect! Üye Praetor' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar. Aksi'ciğim Daha önce de ikaz etmiştim imzandaki şu dünya tatlısı ayıcıkların kural dışına taşmasıyla ilgili Sen mi kaldırırsın ben mi kaldırayım Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin renktaş kaldır onu görmücem bidaha diyo bak --------------- Ekleme --------------- huri$' Alıntı: iyi geceler selamlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın
Praetor' Alıntı: İyi geceler arkadaşlar. Aksi'ciğim Daha önce de ikaz etmiştim imzandaki şu dünya tatlısı ayıcıkların kural dışına taşmasıyla ilgili Sen mi kaldırırsın ben mi kaldırayım Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin renktaş kaldır onu görmücem bidaha diyo bak --------------- Ekleme --------------- huri$' Alıntı: iyi geceler selamlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın
Love Prince Üye RUMMAN' Alıntı: Hoşgeldin love prince nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk iyiyim sen nasılsın? sahra25' Alıntı: Vayyy Bedirhan Gökçe Selamünaleyküm gececiler Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam iyiyim sen nasılsın? ΛKƧİ;2584462' Alıntı: merabayınn ( Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın? huri$' Alıntı: iyi geceler selamlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abla nasılsın?
RUMMAN' Alıntı: Hoşgeldin love prince nasılsın Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk iyiyim sen nasılsın? sahra25' Alıntı: Vayyy Bedirhan Gökçe Selamünaleyküm gececiler Nasılsınız Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam iyiyim sen nasılsın? ΛKƧİ;2584462' Alıntı: merabayınn ( Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin nasılsın? huri$' Alıntı: iyi geceler selamlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abla nasılsın?
huri$ Üye halil09' Alıntı: hoşgeldin renktaş kaldır onu görmücem bidaha diyo bak --------------- Ekleme --------------- hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... ho$bulduk sagolasin Love Prince' Alıntı: hoşbulduk iyiyim sen nasılsın? aleyküm selam iyiyim sen nasılsın? hoşgeldin nasılsın? hoşgeldin abla nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim ablacim
halil09' Alıntı: hoşgeldin renktaş kaldır onu görmücem bidaha diyo bak --------------- Ekleme --------------- hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla ... ho$bulduk sagolasin Love Prince' Alıntı: hoşbulduk iyiyim sen nasılsın? aleyküm selam iyiyim sen nasılsın? hoşgeldin nasılsın? hoşgeldin abla nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyiyim ablacim
Aksi Üye renktass kırmızıya boyumuz kıldan ınce :P hsyn tesekkurler ııyım sen nasılsın (: ablaaaaaaaaaaammmmmm bı denemmmmm nasılsınnn hosgeeldınnn
renktass kırmızıya boyumuz kıldan ınce :P hsyn tesekkurler ııyım sen nasılsın (: ablaaaaaaaaaaammmmmm bı denemmmmm nasılsınnn hosgeeldınnn
Love Prince Üye ΛKƧİ;2584565' Alıntı: hsyn tesekkurler ııyım sen nasılsın (: Genişletmek için tıkla ... sağolasın bende iyiyim
ΛKƧİ;2584565' Alıntı: hsyn tesekkurler ııyım sen nasılsın (: Genişletmek için tıkla ... sağolasın bende iyiyim
huri$ Üye ΛKƧİ;2584565' Alıntı: renktass kırmızıya boyumuz kıldan ınce :P hsyn tesekkurler ııyım sen nasılsın (: ablaaaaaaaaaaammmmmm bı denemmmmm nasılsınnn hosgeeldınnn Genişletmek için tıkla ... ho$buldum aksim sagolasin canim iyiyim yaa bugun uyumiycam sahuru beklicem
ΛKƧİ;2584565' Alıntı: renktass kırmızıya boyumuz kıldan ınce :P hsyn tesekkurler ııyım sen nasılsın (: ablaaaaaaaaaaammmmmm bı denemmmmm nasılsınnn hosgeeldınnn Genişletmek için tıkla ... ho$buldum aksim sagolasin canim iyiyim yaa bugun uyumiycam sahuru beklicem
huri$ Üye Love Prince' Alıntı: neyse ben ders çalışmaya kaçar 2-3 saat sonra buralarda olurum size iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... sagolasin allah zihin açikligi versin ablacim
Love Prince' Alıntı: neyse ben ders çalışmaya kaçar 2-3 saat sonra buralarda olurum size iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... sagolasin allah zihin açikligi versin ablacim
Tuba Üye huri$' Alıntı: iyi geceler selamlar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler a.selam Nasılsın tatlım Love Prince' Alıntı: hoşbulduk iyiyim sen nasılsın? aleyküm selam iyiyim sen nasılsın? hoşgeldin nasılsın? hoşgeldin abla nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Sağolasın iyilik çok şükür Love Prince' Alıntı: neyse ben ders çalışmaya kaçar 2-3 saat sonra buralarda olurum size iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıklığı versin
huri$' Alıntı: iyi geceler selamlar Genişletmek için tıkla ... İyi geceler a.selam Nasılsın tatlım Love Prince' Alıntı: hoşbulduk iyiyim sen nasılsın? aleyküm selam iyiyim sen nasılsın? hoşgeldin nasılsın? hoşgeldin abla nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Sağolasın iyilik çok şükür Love Prince' Alıntı: neyse ben ders çalışmaya kaçar 2-3 saat sonra buralarda olurum size iyi muhabbetler Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıklığı versin