Haluk. Üye Anti-Okul' Alıntı: Ben yatıyorum yarın gene dişçiye gidecem... Herkese Hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
Anti-Okul' Alıntı: Ben yatıyorum yarın gene dişçiye gidecem... Herkese Hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Ben yatıyorum yarın gene dişçiye gidecem... Herkese Hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... allah rahatlk versin
Anti-Okul' Alıntı: Ben yatıyorum yarın gene dişçiye gidecem... Herkese Hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... allah rahatlk versin
Haluk. Üye Sailfish' Alıntı: SelamunAleyküm Arkadaşlar, Ben de Buradayım. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hoş geldin buyur muhabbete katıl
Sailfish' Alıntı: SelamunAleyküm Arkadaşlar, Ben de Buradayım. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hoş geldin buyur muhabbete katıl
Haluk. Üye AnıL-D' Alıntı: sabaha kadar bekliyimmi Genişletmek için tıkla ... Abi kuşun mu ağlıyor ben mı yanlış anladım
AnıL-D' Alıntı: sabaha kadar bekliyimmi Genişletmek için tıkla ... Abi kuşun mu ağlıyor ben mı yanlış anladım
UpOneTR Üye Sailfish' Alıntı: SelamunAleyküm Arkadaşlar, Ben de Buradayım. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... aleykum selam sen kimsin
Sailfish' Alıntı: SelamunAleyküm Arkadaşlar, Ben de Buradayım. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... aleykum selam sen kimsin
_YldZEneS_ Üye Sailfish' Alıntı: SelamunAleyküm Arkadaşlar, Ben de Buradayım. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... merhaba dostum hoşgeldin buyur al
Sailfish' Alıntı: SelamunAleyküm Arkadaşlar, Ben de Buradayım. Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... merhaba dostum hoşgeldin buyur al
haydaravısyon Üye AnıL-D' Alıntı: sabaha kadar bekliyimmi Genişletmek için tıkla ... yemişim kuşunu boş ver yaf senden kıymetlimi sana bişey olmasın daha bir çok kuşa ev sahipligi yaparsın
AnıL-D' Alıntı: sabaha kadar bekliyimmi Genişletmek için tıkla ... yemişim kuşunu boş ver yaf senden kıymetlimi sana bişey olmasın daha bir çok kuşa ev sahipligi yaparsın
Haluk. Üye AnıL-D' Alıntı: aynen ağlıyor ama neden korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Kuş nasıl ağlıyor?
UpOneTR Üye Haluk.' Alıntı: Kuş nasıl ağlıyor? Genişletmek için tıkla ... cik cik diye ama bu papağan
Haluk. Üye AnıL-D' Alıntı: papagan işte ağlıyor Genişletmek için tıkla ... Papağan hic ağlar mı hocam
BLasTeaR Üye Allah razı olsun, hoş buldum arkadaşlar bu kadar sıcak karşıladığınız için de teşekkür ederim, eksik olmayın tabi çay için de
Allah razı olsun, hoş buldum arkadaşlar bu kadar sıcak karşıladığınız için de teşekkür ederim, eksik olmayın tabi çay için de
UpOneTR Üye Sailfish' Alıntı: Allah razı olsun, hoş buldum arkadaşlar bu kadar sıcak karşıladığınız için de teşekkür ederim, eksik olmayın tabi çay için de Genişletmek için tıkla ... adın ne?
Sailfish' Alıntı: Allah razı olsun, hoş buldum arkadaşlar bu kadar sıcak karşıladığınız için de teşekkür ederim, eksik olmayın tabi çay için de Genişletmek için tıkla ... adın ne?