achambo Üye Joker' Alıntı: Eyvallah arkadaşlar hoşbuldum. Hoşbulduk Semih'im naber Genişletmek için tıkla ... iyidir ne olsun seni gördüm daha iyi oldum
Joker' Alıntı: Eyvallah arkadaşlar hoşbuldum. Hoşbulduk Semih'im naber Genişletmek için tıkla ... iyidir ne olsun seni gördüm daha iyi oldum
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: iyidir ne olsun seni gördüm daha iyi oldum Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim duygularımız karşılıklı
achambo' Alıntı: iyidir ne olsun seni gördüm daha iyi oldum Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim duygularımız karşılıklı
_YldZEneS_ Üye AnıL-D' Alıntı: gözünun arkası kanıyor gibi yarın bı veterınere götürcem Genişletmek için tıkla ... neyin
AnıL-D' Alıntı: gözünun arkası kanıyor gibi yarın bı veterınere götürcem Genişletmek için tıkla ... neyin
.caner. Üye Anti-Okul' Alıntı: Benim hasta olacak hayvanım bile yok ama laptobum bozuk Genişletmek için tıkla ... Alma evcil hayvan bence ayrılması zor oluyor. Kedimden ve kopegimden ustune hamsterım dan sonra hayvan almam
Anti-Okul' Alıntı: Benim hasta olacak hayvanım bile yok ama laptobum bozuk Genişletmek için tıkla ... Alma evcil hayvan bence ayrılması zor oluyor. Kedimden ve kopegimden ustune hamsterım dan sonra hayvan almam
Uhops Üye haydaravısyon' Alıntı: bura yamur yagdı hava 24 dereceye kadar düştü Genişletmek için tıkla ... burdada hava çok rüzgarlı. Telefonu uçak moduna alsam uçacak neredeyse
haydaravısyon' Alıntı: bura yamur yagdı hava 24 dereceye kadar düştü Genişletmek için tıkla ... burdada hava çok rüzgarlı. Telefonu uçak moduna alsam uçacak neredeyse
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: papağanım ağlıyor acı çekiyor olmalı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
Anil-D Üye ama çok şirin muhabbet kuşu gibi değil yabancılık çekmiyor onu dışarıda salıyodum geziyodu inşallah bişey olmaz şuan kafeste değil kucağımda
ama çok şirin muhabbet kuşu gibi değil yabancılık çekmiyor onu dışarıda salıyodum geziyodu inşallah bişey olmaz şuan kafeste değil kucağımda
Uhops Üye haydaravısyon' Alıntı: bizdede tavuk vardı yedik Genişletmek için tıkla ... Olsada yesek .d
haydaravısyon Üye Anti-Okul' Alıntı: burdada hava çok rüzgarlı. Telefonu uçak moduna alsam uçacak neredeyse Genişletmek için tıkla ... yamurdan önce burda da rüzgar vardı
Anti-Okul' Alıntı: burdada hava çok rüzgarlı. Telefonu uçak moduna alsam uçacak neredeyse Genişletmek için tıkla ... yamurdan önce burda da rüzgar vardı
.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: ama çok şirin muhabbet kuşu gibi değil yabancılık çekmiyor onu dışarıda salıyodum geziyodu inşallah bişey olmaz şuan kafeste değil kucağımda Genişletmek için tıkla ... İnşallah sağlığına kavuşur.
AnıL-D' Alıntı: ama çok şirin muhabbet kuşu gibi değil yabancılık çekmiyor onu dışarıda salıyodum geziyodu inşallah bişey olmaz şuan kafeste değil kucağımda Genişletmek için tıkla ... İnşallah sağlığına kavuşur.
haydaravısyon Üye AnıL-D' Alıntı: ama çok şirin muhabbet kuşu gibi değil yabancılık çekmiyor onu dışarıda salıyodum geziyodu inşallah bişey olmaz şuan kafeste değil kucağımda Genişletmek için tıkla ... boş ver sıkma canını sana bişey olmasın - - - Eklendi - - - .caner.' Alıntı: Beyler ben yatıyorum size iyi geceler. Allah a emanet olun. Genişletmek için tıkla ... hemstırı gömmeden uyuma yada dolaba koy sabah kömersin
AnıL-D' Alıntı: ama çok şirin muhabbet kuşu gibi değil yabancılık çekmiyor onu dışarıda salıyodum geziyodu inşallah bişey olmaz şuan kafeste değil kucağımda Genişletmek için tıkla ... boş ver sıkma canını sana bişey olmasın - - - Eklendi - - - .caner.' Alıntı: Beyler ben yatıyorum size iyi geceler. Allah a emanet olun. Genişletmek için tıkla ... hemstırı gömmeden uyuma yada dolaba koy sabah kömersin
Anil-D Üye o benim yavrum gecen şarkıyı ezberlemiş söylüyodu söylemiyor artık hiçte konuşmuyor hep ağlıyor