.caner. Üye AnıL-D' Alıntı: papaganım Genişletmek için tıkla ... Alisilinca yokluğu bariz bir sekilde anlasiliyor
AnıL-D' Alıntı: papaganım Genişletmek için tıkla ... Alisilinca yokluğu bariz bir sekilde anlasiliyor
.caner. Üye achambo' Alıntı: benim de selfoonum hasta soğuk almış Genişletmek için tıkla ... Selfoon ?
Uhops Üye _YldzEnes_' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... tam istediğim mavi gözüken kırmızı yazılan yeşil okunan. Önemli olan ne olursa olsun nasıl okunduğudur
_YldzEnes_' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... tam istediğim mavi gözüken kırmızı yazılan yeşil okunan. Önemli olan ne olursa olsun nasıl okunduğudur
Uhops Üye achambo' Alıntı: isim değişti Oğuzhan Genişletmek için tıkla ... hiç sevmem - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Saol. Sanada iyi geceler.
achambo' Alıntı: isim değişti Oğuzhan Genişletmek için tıkla ... hiç sevmem - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Saol. Sanada iyi geceler.
.caner. Üye achambo' Alıntı: afrika dilinde bir kelime Genişletmek için tıkla ... Telefon? Joker' Alıntı: İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Saol doğum günü cocuu sanada.
achambo' Alıntı: afrika dilinde bir kelime Genişletmek için tıkla ... Telefon? Joker' Alıntı: İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Saol doğum günü cocuu sanada.
_YldZEneS_ Üye Anti-Okul' Alıntı: noldu ona Genişletmek için tıkla ... bişey olmadı nick değiştirdi artık oğuzhan
achambo Üye Anti-Okul' Alıntı: hiç sevmem - - - Eklendi - - - Saol. Sanada iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... neyi
Anti-Okul' Alıntı: hiç sevmem - - - Eklendi - - - Saol. Sanada iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... neyi
.caner. Üye Anti-Okul' Alıntı: Benim hasta olacak hayvanım bile yok ama laptobum bozuk Genişletmek için tıkla ... Sabah menteselerini gevsettim
Anti-Okul' Alıntı: Benim hasta olacak hayvanım bile yok ama laptobum bozuk Genişletmek için tıkla ... Sabah menteselerini gevsettim
_YldZEneS_ Üye Anti-Okul' Alıntı: tam istediğim mavi gözüken kırmızı yazılan yeşil okunan. Önemli olan ne olursa olsun nasıl okunduğudur Genişletmek için tıkla ... önemli bu konular dikkat etmek lazım
Anti-Okul' Alıntı: tam istediğim mavi gözüken kırmızı yazılan yeşil okunan. Önemli olan ne olursa olsun nasıl okunduğudur Genişletmek için tıkla ... önemli bu konular dikkat etmek lazım